Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[
Hepinizi aylardır takip ediyorum..Ama nedense yazmaya cesaret edemedim. Aynı yollardan geçiyoruz. yalnız olmamak güzel.Ve bu kadar umut İnşallah hepimizin biran önce güler.
Bende İrenbe ile mart ayında tanıştım.Ahmet Bey le başladık.Eşimin sperm değerlerinde problem vardı. Tam tüp bebek için başlayacağımız gün, değerlerimiz sınırda çıktı ve Ahmet Bey bizi aşılamaya yönlendirdi. kan tahlillerim yapıldı, hsg çekildi ve 2 aşılama geçirdim ancak olumsuz..Sonrasında hem iş hemde psikolojim açısından ara verdik.Eylül ayında tekrar başlamak istediğimde artık Ahmet Bey yoktu, ama Kaan Beyi her zaman sizlerden okuduğumdan onunla başladık..Ve aradan 6 ay geçtiğinden tekrar kan tahlillerim alındı. İlk başta vitaminler fln sonra iğneler derken, 16 sında opu oldum..10 adet yumurta toplandı, 8 i döllendi.3. gün 7 tane donduruldu diye arandım..
29 Ekimde kaan beyle tekrar görüştük, şuan farklı vitaminlere geçtik, ayın 5inde histeroskopi çekimim ve rahim çizdirme olacakmış..Olmasın diye direndim ama tabi doktor bey en doğrsnu bilir, bunuda yaşayacağım.Kasım sonu gibi transferim olacakmış nasipse. Çok uzak gibi duruyor ama şimdiden tekmi çiftmi konulsanın derdine düştüm.Ama okuduklarımdan sanırım tek için cesaretim yok.
aramıza hoşgeldin canım keşke yazsaydın çünkü yazınca aklındakileri sorunca tedavi çok daha kolay geçiyor. ne güzel 7 tane embriyon varmış benimde 6 tane var ve cumartesi transferim var. kasım sonu dediğin ne ki bence hemen geçer ben opuyu temmuzda olmuştum ve kaan bey bana o zaman kasım başı demişti ne kadar uzak gelmişti ama zaman çok çabuk geçti ve beklenen gün geldi. bende tekmiş çiftmi diye çok düşündüm ve en nihayetinde karar verdirdim. iki tane koyduracağım bir aksilik çıkmazsa ve tevekkül edeceğim hakkımda en hayırlısı olması için. sonu.ta eğer kaderimde bir bebek varsa 5 tanede koysam biri tutacak. 2 tane varsa bir tanede koysam rahimde bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var. en güzeli içinde dert kalmasın diye 2 tane koymak. hayırlı haberlerimiz olsun. histeroskopiden hiç korkma opunun aynısını yaşıyorsun.

Merhaba arkadaşlar
Kaan bey grubundaki tek refik bey hastasi ben sanirim
Herzmn yazmasamda gün icinde cok sık takip ediyorum sizleri
Bugun kontrulum vardi. Cok sükür 18 yumurtam olmuş ama cumartesiye kadar iğnelere dewam. Bide sanirim taze transfer olmuycak progestranim 1'in az üzerinde.benden simdilik bukdr :)
olsun canım ne önemli var öyle yada böyle aynı kaderi paylaşıyoruz doktorlarımız ayrı olsada. maşallah epey yyumurtan olmuş yoksa pkolumuydun inşallah toplama günü toplanırkende bu kadarolur ve güzelgüzel döllenirler.

olsun canım ne önemli var öyle yada böyle aynı kaderi paylaşıyoruz doktorlarımız ayrı olsada. maşallah epey yyumurtan olmuş yoksa pkolumuydun inşallah toplama günü toplanırkende bu kadarolur ve güzelgüzel döllenirler.

Bende ufak bi yumurtalik kisti vardi.refik bey tüp bebek öncesi dogum kontrol hapi kullandirirak eritmek istedi fakat erimedi inaktif oldugunu söyledi.yaklasik 2 ay kullandim tedaviye başlamaya kalktigimizda bu sefer yumurtaliklarin çok baskilandigini gördük bu yüzden yüksek dozda başladık. Bugün tedavide 13. Günüm ama toplamda 42 igne oldum daha da dewami var ve yuksek dozlarda oldum. Cok şükür gelistiler ins hayirlisiyla kaliteli kaliteli döllenirler :)

Ya bide bisey sormsk istiyorum. Bu tek veya cift embriyo istege göre mi? Ben 35 yas alti tek embriyo diye biliyorum. Beni aydinlatabilirmisinizz bu konuda :)

Ya bide bisey sormsk istiyorum. Bu tek veya cift embriyo istege göre mi? Ben 35 yas alti tek embriyo diye biliyorum. Beni aydinlatabilirmisinizz bu konuda :)
vallah canım özellerde isteğe göre oluyor birazcık mesela bir aksilik olmazsa ben çift embriyo transferi yaptıracağım :KK49:

Bende ufak bi yumurtalik kisti vardi.refik bey tüp bebek öncesi dogum kontrol hapi kullandirirak eritmek istedi fakat erimedi inaktif oldugunu söyledi.yaklasik 2 ay kullandim tedaviye başlamaya kalktigimizda bu sefer yumurtaliklarin çok baskilandigini gördük bu yüzden yüksek dozda başladık. Bugün tedavide 13. Günüm ama toplamda 42 igne oldum daha da dewami var ve yuksek dozlarda oldum. Cok şükür gelistiler ins hayirlisiyla kaliteli kaliteli döllenirler :)
Allah yardımcın olsun canım ben bi yerden sonra iğnelerin sayısını unutmuştum aynı senin gibi sayıyordum şimdi 5 güne bir yapacağım bir iğnem var gözümde büyüyordu dün ilkini yaptırdım çok şükür korktuğum gibi olmadı.

Evet 35 yas alti tek embiriyo ama ozelde pek sorun olmuyor bende kaan beyden rica ettim ikiz bebek sahibi olmak istiyorum dedim tamam cift embiriyo transfer ederiz dedi.

Selam kızlar :KK31: Ben de Kaan Bey e gitmek için testlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Daha önce de yazmıştım buradan.Fakat henüz hazırlıkları tamamlayıp gidemedim:KK22:Buradan hergün mesajlarınızı okuyorum.Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Hepiniz bunca emeğinizin karşılığını alırsınız.Beklemek çok zor gerçekten.Sizinle birlikte ben de buradan bekliyorum :oops: Benim 2 sorum olacak. Birincisi Kaan Bey opudan kaç ay sonra transfer yapıyor genellikle?Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu?Bir arkadaşımız temmuzda opu olduğunu Kaan Bey in Kasım da transfer yapalım dediğini yazmış.Her zaman böyle uzun aralar mı veriliyor? İkinci sorum yumurta büyütmek için Gonal F mi kullandınız?Elimde Gonal F iğnelerim var.Son kullanma tarihlerine de epey zaman var.Eğer öyleyse kendim için saklayacağım da :KK66: Değilse bir ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm. :KK37:

[QUOTtlove87, post: 37552695, member: 575188"]Selam kızlar :KK31: Ben de Kaan Bey e gitmek için testlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Daha önce de yazmıştım buradan.Fakat henüz hazırlıkları tamamlayıp gidemedim:KK22:Buradan hergün mesajlarınızı okuyorum.Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Hepiniz bunca emeğinizin karşılığını alırsınız.Beklemek çok zor gerçekten.Sizinle birlikte ben de buradan bekliyorum :oops: Benim 2 sorum olacak. Birincisi Kaan Bey opudan kaç ay sonra transfer yapıyor genellikle?Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu?Bir arkadaşımız temmuzda opu olduğunu Kaan Bey in Kasım da transfer yapalım dediğini yazmış.Her zaman böyle uzun aralar mı veriliyor? İkinci sorum yumurta büyütmek için Gonal F mi kullandınız?Elimde Gonal F iğnelerim var.Son kullanma tarihlerine de epey zaman var.Eğer öyleyse kendim için saklayacağım da :KK66: Değilse bir ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm. :KK37:[/QUOTE]
Saol canim hayirlisiyla baslarsin srnde kisiden kisiye degusiyor bana1 ay sonra transfer demisti. Hetkese de farkli ilac veriyotmus ama banada gonal f vrtmisti hatta beninde elimden gecen srnden ilacum vardi gosterdim buzdolabinda sakladiysan eger kyllanmana izin vetiyorlar

selam kızlar yine giremedim kaç gündür aklımdaydınız hepiniz. umarım herkes iyidir. purplelife sanırım opusu vardı nasıl geçti acaba? birde laughlow canım senin ne zamandı? herşey yolundadır umarım. cycas aklım hep sendeydi. ya sanki bana trnasfer edecekler. dualarım seninle canım. yarına birşey kalmadı. Allah.ım yüzünü güldürsün güzel haberlerini alacağız senden. inşallah.:KK60: herkese günaydın:KK49::KK15:

X