[
Hepinizi aylardır takip ediyorum..Ama nedense yazmaya cesaret edemedim. Aynı yollardan geçiyoruz. yalnız olmamak güzel.Ve bu kadar umut İnşallah hepimizin biran önce güler.
Bende İrenbe ile mart ayında tanıştım.Ahmet Bey le başladık.Eşimin sperm değerlerinde problem vardı. Tam
tüp bebek için başlayacağımız gün, değerlerimiz sınırda çıktı ve Ahmet Bey bizi aşılamaya yönlendirdi. kan tahlillerim yapıldı, hsg çekildi ve 2 aşılama geçirdim ancak olumsuz..Sonrasında hem iş hemde psikolojim açısından ara verdik.Eylül ayında tekrar başlamak istediğimde artık Ahmet Bey yoktu, ama Kaan Beyi her zaman sizlerden okuduğumdan onunla başladık..Ve aradan 6 ay geçtiğinden tekrar kan tahlillerim alındı. İlk başta vitaminler fln sonra iğneler derken, 16 sında opu oldum..10 adet yumurta toplandı, 8 i döllendi.3. gün 7 tane donduruldu diye arandım..
29 Ekimde kaan beyle tekrar görüştük, şuan farklı vitaminlere geçtik, ayın 5inde histeroskopi çekimim ve rahim çizdirme olacakmış..Olmasın diye direndim ama tabi doktor bey en doğrsnu bilir, bunuda yaşayacağım.Kasım sonu gibi transferim olacakmış nasipse. Çok uzak gibi duruyor ama şimdiden tekmi çiftmi konulsanın derdine düştüm.Ama okuduklarımdan sanırım tek için cesaretim yok.