- 10 Şubat 2017
- 159
- 166
- 33
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.641
Ilk denemede önce yumurta toplama sonra geçici menapoz 3 ay sonra transfer oldu negatif oldu ikincide bir yıl sonra direk dondurulmuş transfer oldu canimyumurta toplamadan sonra mi menapoz yapıldı? bende endometriosiz hastayim da 3. tedavimde başta menapoz yapildi yumurtaları olumsuz etkiledi simdi yum toplamadan sonra menapoz yapip ondan sonra transfer düşünüyoruz bakalim.
bu arada değer artışında sıkıntı varmış sanirim ama hic kafana takma bunlari ben kac kisi gördüm değeri düzensiz artik sonra sağlıklı gebelik olan, değeri muntazam sekilde artip da sagliksiz gebelik yaşayan da çok. bu işlerde en büyük faktörlerden birisi stres. bebegin şuan seninle bunun keyfini çıkar
hmmm yani ikinci denemede öncesinde menapoz uygulanmadi ama ona ragmen tuttu masallah. kistlerin kac cm?Ilk denemede önce yumurta toplama sonra geçici menapoz 3 ay sonra transfer oldu negatif oldu ikincide bir yıl sonra direk dondurulmuş transfer oldu canim
Aynen canim birde ben daha önce başka bir hastanede laparoskopi oldum 4 kistim vardı ve yapışıklık onlar açıldı ameliyattan sonra tekrarlayan tek bir kistim var suan çok büyük değil 1cm civarihmmm yani ikinci denemede öncesinde menapoz uygulanmadi ama ona ragmen tuttu masallah. kistlerin kac cm?
cok gecmis olsun cnm. kistlerin boyuru neydi ki ameliyat yaptilar? bir de yapisiklik tuplerde miydi rahim filminde mi göründü? hakkini helal et cok soru sordum ama 4 senedir ugrasiyorum bende 2 aşılama 3 tüp denedimAynen canim birde ben daha önce başka bir hastanede laparoskopi oldum 4 kistim vardı ve yapışıklık onlar açıldı ameliyattan sonra tekrarlayan tek bir kistim var suan çok büyük değil 1cm civari
cok gecmis olsun cnm. kistlerin boyuru neydi ki ameliyat yaptilar? bir de yapisiklik tuplerde miydi rahim filminde mi göründü? hakkini helal et cok soru sordum ama 4 senedir ugrasiyorum bende 2 aşılama 3 tüp denedim
tamam cnm cok sağol. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. doktorun kistleri kazimayarak cok iyi yapmis rezervlerini etkilememistirŞimdi şöyle anlatayım canim ilk bebek isteğiyle normal bir kadın doğumcu ya gittim muayenede bana yumurtaliklarin geriye dogru birbirine yapışık dedi kissing over deniyormuş buna sonra ben bir kaç doktora gittim hepsi aynı teşhisi koydu ameliyat eden doktor 4 tane de ufak kistlerim olduğunu söyledi ama asıl ameliyat sebebi yumurtaliklardaki ve rahim içindeki yakışıklılardı. Bu arada kistlere de drenaj yapıldı yani içleri boşaltıldı sadece zarar görmeyin diye kistleri kazimamis doktor. Ardından bir yıl dinlenmeli ve kendiliğinden olması için denemelisin dediler nitekim olmadi ben aşılama için prof a gittim denizli de oda ameliyatın gayet başarılı geçmiş bir sorun yok dedi aşılama yaptık olmadi ardından ben kaan hocaya başvurdum
Evet canim ama yinede çok önermiyorlar çok gerekmedikce laporoskopiyitamam cnm cok sağol. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. doktorun kistleri kazimayarak cok iyi yapmis rezervlerini etkilememistir
canım merhaba,Merhaba arkadaşlar canim doktorum Kaan Bozkurtla 2.denemede pozitifi gördük çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin. 5 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım endometriozis liyim.doktoruma çok güvendim hep. ilk negatif denemeden sonra ben devam edicem kaan hocaya dedim ve ikincide bizi sevindirdi. Önce Allahın izniyle ve doktorumun vesilesiyle. Daha çok yeni ve yolun başındayız inşallah sağlıklı bir şekilde devam etmesi temennimiz. Kaan hoca çok aydın kişiliğinin yanında çok ta inançlı biridir. Duaların gücünü hep hatırlatır bize. Başarısından ve çalışma azminden bahsetmiyorum bile inşallah sizlerde bu yolda hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız. Sevgiler
Güzel dileklerin için teşekkür ederim ama malesef kaan hoca sağlıksız bir gebelik olduğunu ve sonlanmasını beklememizi istedi fitil verdi 3 günlük kanama beklicez şimdi. Nasip değilmiş napalim hayırlısı.canım merhaba,
pozitifi görmüşsün çok sevindim, artışlar için lütfen üzülme hayırlısı olsun ama ben de artışları düzgün gitmeyip iyi sonuç alanları gördüm, o yüzden olumsuz düşünme lütfen. bu arada yaşın da küçük hamile de kalabiliyorsun bak bunlar çok güzel senin için. Bugün mü gideceksin Kaan Hoca'ya? güzel haberlerini bekliyoruz pozitif olmaya çalış mümkün olduğunca.
çok üzüldüm yaaaGüzel dileklerin için teşekkür ederim ama malesef kaan hoca sağlıksız bir gebelik olduğunu ve sonlanmasını beklememizi istedi fitil verdi 3 günlük kanama beklicez şimdi. Nasip değilmiş napalim hayırlısı.
Hamile kalsanızda vajinal muayene sorun değil yapılabiliyor ama konu şu ki ilk muayenenin adetin 2. ya da 3. günü olması gerekiyor ki doktor antral folikülleri görüp yumurta rezerviniz hakkında bir fikir edinsin. Yani gideceğiniz gün muayene için uygun bir gün değil. Daha detaylı bilgi için İrenbe’nin WhatsApp hattı var sekreterle görüşebilirsiniz. Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun.Arkadaslar kafama bisey takildi.Ben ilk ongörüsme icin gidecegim ayin 3.haftasi.Doktor baslamayi kabul edersek o gün muayene ediyormuş vajinal kontrolle. fakat ben yumurtlama günlerimden sonra gidecegim ancak o zamana musait oldu eşim.Olurda o zamanlar kendiliginden hamile kalmis olursam ne olacak?muayene eder mi doktor yine de vajinal olarak
Benimde öyleydi ön görüşmeye gittiğimde sadece konuştuk daha önce yapılan tedavi süreçlerimi anlatmıştım sonra zaten adetin 2.-3. günü çağırıyor ona yumurtalıklara bakıyor hayırlısı olsun şimdidenArkadaslar kafama bisey takildi.Ben ilk ongörüsme icin gidecegim ayin 3.haftasi.Doktor baslamayi kabul edersek o gün muayene ediyormuş vajinal kontrolle. fakat ben yumurtlama günlerimden sonra gidecegim ancak o zamana musait oldu eşim.Olurda o zamanlar kendiliginden hamile kalmis olursam ne olacak?muayene eder mi doktor yine de vajinal olarak
Sorun olmaz merak etme zaten çok kısa sürüyor muayene.Sagolun kizlar..Ne biliyim sekreter oyle deyince aklima düstü. Yapsa da sorun olmaz yani.Birde adetin 2.ya da 3. Günü vajinal muayene mi oluyor?benim adetim cok fazla geliyor sorun olmuyo mu
yok cnm bisey olmaz benim de cok geliyor serdikleri örtü biraz kirleniyor bazen o kadarSagolun kizlar..Ne biliyim sekreter oyle deyince aklima düstü. Yapsa da sorun olmaz yani.Birde adetin 2.ya da 3. Günü vajinal muayene mi oluyor?benim adetim cok fazla geliyor sorun olmuyo mu
Hayırlı olsun canım. Umarım bu defa güzel sonuçlanırMerhaba kizlar. Ben bursada olumsuz iki tup bebek gecirdim biri kimyasal gebelikleri sonuclandi. Yarin adetimin 2.gunu ve izmir irenbede kaan beye randevu aldim. Insllh hayirla sonuclanir bu sefer.
nsllh canim. Gecici menopoz gizuktu kaderinde kime gitsem onu tavsiye ediyor. Bakalim beklicez 4,5 ay dahaHayırlı olsun canım. Umarım bu defa güzel sonuçlanır
canim sende de mi cikolata kisti var?nsllh canim. Gecici menopoz gizuktu kaderinde kime gitsem onu tavsiye ediyor. Bakalim beklicez 4,5 ay daha