- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
Ilac 200 tl tutuyor. Bazen biraz daha fazlaMini tup ile normal tup bebegjn farki nedir cnim?sadece 3500 mi hersey dahil ??
Daha ekonomik yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilac 200 tl tutuyor. Bazen biraz daha fazlaMini tup ile normal tup bebegjn farki nedir cnim?sadece 3500 mi hersey dahil ??
Instgram yokayy ne kadar güzel inşallah nasip eder instgram kullanıyor musun konusmak isterim seninle her zaman buraya girme şansım olmuyor iş yerınden ? doktor hakkında bilgi alabılecegım kımse yok nette yorumlarda yok hiç..
İzmirdeyim ben de.randevu ücreti ne acaba?işlemleri kliniginde yapıyor yani?Doktor kendi klinigi var alsancakta hemen randevu alamıyorsun ama İzmir'e bu arada sen nerede oturuyorsun ??
Yok işlemlerini irembede yapıyor klinikte kontrollerini gerçekleştiriyor. . Instgram var mı senin beni ekle istersen ayrıntılı konusabilirz orda tüp bebek hikayem diye bi üyelik var çok güzel. .. gzmetin adımİzmirdeyim ben de.randevu ücreti ne acaba?işlemleri kliniginde yapıyor yani?
Yok canım instagramım.kk dışında sosyal medya bağlantım yok.burdan konusalım istersen.sen yeni mi gitmeye başladın?Yok işlemlerini irembede yapıyor klinikte kontrollerini gerçekleştiriyor. . Instgram var mı senin beni ekle istersen ayrıntılı konusabilirz orda tüp bebek hikayem diye bi üyelik var çok güzel. .. gzmetin adım
Evet yeni benim daha ama çok korkuyorum bu ay sonuna kadar uygulancak tedavim belli olucak senn çocuğun var galiba ? Kaç yaşındasınYok canım instagramım.kk dışında sosyal medya bağlantım yok.burdan konusalım istersen.sen yeni mi gitmeye başladın?