• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

ayy ne kadar güzel inşallah nasip eder instgram kullanıyor musun konusmak isterim seninle her zaman buraya girme şansım olmuyor iş yerınden ? doktor hakkında bilgi alabılecegım kımse yok nette yorumlarda yok hiç..

Yok canim.
Mini tup tedavisi.

Bir sure yumurta birikti.
Sonra 4 veya 5 kez transfer oldum
Sabir onemli

ne kadara mal oldu peki bu tedavi size ? bana da muhtemelen böle bir tedavi uygulanıcak cunku yumurtam 1 2 en fazla 3 olusuyor..

Kisiye gore degisir

Her yumurta toplama 3500 tl

Bir kac kez toplatip koyulur sanirim
Ona gore hesap edin iste.

Kizlar bnde 2 asilamadan sora tup bebege dogru yoneldim;( aslinda birkerede catlatma ignesi denemek istiyorum

ilkinde tutsada bana da mini tüp bebek tedavisi olur büyük ihtimalle her yumurta toplama işlemi 3500tl ise eğer ben ilk refik keleş e gitmiştim ben senden 8 yumurta beklerim demişti düşünsene en fazla 3 oluyo 1 oldugu ay oluyo :( 2 olsa 4 kere tolamak 14bın tl yapıyor zaten :(

Bence cok fazla sayilara takilma.
Klask tup yapip fazla ilactansa bu daha iyu.
Ama israel bey en guzel karari verir. Dr guven. Kendini rahat birak. Gerisi Allaha kalmis

Doktor kendi klinigi var alsancakta hemen randevu alamıyorsun ama İzmir'e bu arada sen nerede oturuyorsun ??

İzmirdeyim ben de.randevu ücreti ne acaba?işlemleri kliniginde yapıyor yani?
Yok işlemlerini irembede yapıyor klinikte kontrollerini gerçekleştiriyor. . Instgram var mı senin beni ekle istersen ayrıntılı konusabilirz orda tüp bebek hikayem diye bi üyelik var çok güzel. .. gzmetin adım

Yok işlemlerini irembede yapıyor klinikte kontrollerini gerçekleştiriyor. . Instgram var mı senin beni ekle istersen ayrıntılı konusabilirz orda tüp bebek hikayem diye bi üyelik var çok güzel. .. gzmetin adım
Yok canım instagramım.kk dışında sosyal medya bağlantım yok.burdan konusalım istersen.sen yeni mi gitmeye başladın?

Back