Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

selam kizlar.bnde pkoyum.adetom ilacsiz gelmiyor.benim gbi olup hamile kalanlar war mi?(

ALISALIS ALISALIS nazah35 nazah35
Merhaba Arkadaşlar, ben endometriozis hastasıyım, 1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik olmadı, bu süreçte kullandığım ilaçlar kistlerimi çoğalttı, çok zor günler geçiyor, ağrılar dinmiyor, şimdi hem endometriozis hem de tüp bebeği yapabilecek sonuç alabileceğim bir dr araştırıyorum, sizin görüşeniz nasıl geçti, tedavileriniz neler bilgi verirseniz sevinirim.İsrail Aruh u çok duydum ama çok pahalıymış diye önyargılarım da var.Sonuç almaya değer ama..

ALISALIS ALISALIS nazah35 nazah35
Merhaba Arkadaşlar, ben endometriozis hastasıyım, 1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik olmadı, bu süreçte kullandığım ilaçlar kistlerimi çoğalttı, çok zor günler geçiyor, ağrılar dinmiyor, şimdi hem endometriozis hem de tüp bebeği yapabilecek sonuç alabileceğim bir dr araştırıyorum, sizin görüşeniz nasıl geçti, tedavileriniz neler bilgi verirseniz sevinirim.İsrail Aruh u çok duydum ama çok pahalıymış diye önyargılarım da var.Sonuç almaya değer ama..
Iciniz rahat olsun . Dr israel bey cokk iyi bir doktor.
Ucreti de diger doktorlar gibi.

Bu tip asilsiz soylemlere inanmayin lutfen. Bir telefon ile tum dr larin ucretini ogrenebilirsiniz

Basarilar ve kolayliklar dilerim

ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.

Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm

Tebrikler ablam.bende de polikistik over var.2kere asilama oldum nasib olmadi.adet olamiyorum kendi kndime.sen tedaviylemi kaldin abla?

ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.

Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm
Tebrik ederim :nazar: Sağlıklı, huzurlu çok mutlu uzun bir ömür dilerim Eylül Naz'a. Ayrıca zor anlarımda mücadeleni hatırlayıp güç aldığım örnek bir anne olduğun için de sana çok çok teşekkür ederim. :KK68:

Izmir deki en iyi en basarili doktor israel Aruh tur. Tecrubeyle sabit.

Tek tavsiyem budur. Kendinize inanin doktorunuza guvenin. Gerisi Allah a kaliyor anne adaylari.
Kolayliklar dilerim

666567"]Yok cnim manisadayim ben.israel bey devlettemi nerde izmirde?[/QUOTE]
İsrael Aruh diye internette bir araştır okudukların hoşuna gidecektir zaten şu an özel muayenehanesinde hasta bakıyor canım.

merhaba ben ısrael aruh tan randevuı aldım tedavı için gitmek istiyorum .. aranızda giden arkadaslar varmı 2016 yılında ? amh degerim 0.30 fsh degerim ise 13.63..

X