• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

Merhaba ben 25 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim. hiç korunmadım sayılır ve hiç gebelik gerçekleşmedi. İsrael beyin methini duydum kendisine muayeneye gitmek istiyorum. Ama tedirginim. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısında baya azlık var. Birçok yerde bize direk tüp benek dediler. Nasıl bir süreç yaşıyacağım anlatabilir misiniz??? muayene ücreti ve bu süreçte ne kadar bi mebla bizi bekliyor olacak??
Pinozpino cevaplama sorunuzu, bence de en doğrusu dr ile görüşmenin, emin ellerde olacaksınız, rahat olun,

çok çok teşekkür ederim, amin inşallah:)))
Fiyat bilgisine gelince; her bir yumurta toplama işlemi mini tüp bebekte 3500 TL! Kaç defa toplanacağını durumunuz belirliyor! Ben 3 defa toplattım. 2. toplanan grup tuttu!! İğneler ve ilaçlar normak tüp bebeğe göre daha ucuz, öyle bir avantajınız var.
bende randevu alıp görüşmeye gidicem,dondurmak da dahil,hepsi paket fiyatımı pinozpino,

çok çok teşekkür ederim, amin inşallah:)))
Fiyat bilgisine gelince; her bir yumurta toplama işlemi mini tüp bebekte 3500 TL! Kaç defa toplanacağını durumunuz belirliyor! Ben 3 defa toplattım. 2. toplanan grup tuttu!! İğneler ve ilaçlar normak tüp bebeğe göre daha ucuz, öyle bir avantajınız var.
bende randevu alıp görüşmeye gidicem,dondurmak da dahil,hepsi paket fiyatımı pinozpino,

Merhaba ben 25 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim. hiç korunmadım sayılır ve hiç gebelik gerçekleşmedi. İsrael beyin methini duydum kendisine muayeneye gitmek istiyorum. Ama tedirginim. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısında baya azlık var. Birçok yerde bize direk tüp benek dediler. Nasıl bir süreç yaşıyacağım anlatabilir misiniz??? muayene ücreti ve bu süreçte ne kadar bi mebla bizi bekliyor olacak??
gebeliğiniz hayırlı olsun,tedaviyi israel beydemi oldunuz,nasıl bir tedavi uyguladı ,biraz bahsedermisiniz,

paket fiyat diye birsey yok acikcasi, ben 2016 nisanda baslamistim tedaviye! 2017 fiyatlari ne oldu bilmiyorum, ben suan sadece gebelik takibine gidiyorum. Daha once de dedigim gibi, mini tup bebekte birden fazla yumurta toplaniyor ve kac kez toplanacagini zaman gosteriyor, her bir toplama 3500 tl idi! normal tup bebek 5500 tl, genelde yeterli yumurta verildigi icin bi kez toplama oluyor! transferlerde ucret odemedim, dondurma icin de ek bir para odemedim!!

gebeliğiniz hayırlı olsun,tedaviyi israel beydemi oldunuz,nasıl bir tedavi uyguladı ,biraz bahsedermisiniz,
Ben de 8martta ilk kontrolüme gittim 2 başarısız tüp bebek denemsinden sonra israel beyi araştırdım ve eşimle onda karar kıldık yaklaşımı çok iyiydi kendini pazarlama çabası yok en sevdiğim yönü o oldu bir sonraki sat tekrar gideceğim ve şnşallah başlayacağız hayırlısıyla

Ben de 8martta ilk kontrolüme gittim 2 başarısız tüp bebek denemsinden sonra israel beyi araştırdım ve eşimle onda karar kıldık yaklaşımı çok iyiydi kendini pazarlama çabası yok en sevdiğim yönü o oldu bir sonraki sat tekrar gideceğim ve şnşallah başlayacağız hayırlısıyla
Hayırlı olsun sizinde, ilk görüşmeye gittiğinizde adetliyken mi çağardılar,bende randevu alıcam adetli olmam gerekiyorumu,

Hayırlı olsun sizinde, ilk görüşmeye gittiğinizde adetliyken mi çağardılar,bende randevu alıcam adetli olmam gerekiyorumu,
İlk görüşme için adetli olmanız şart değil. Ama denk gelirse iyi olur, belki hiç beklemeden tedavi başlar.

merhabalar allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.ben de evlat hasreti cekenerdenim.31 yaşındayım.6 yıllılk evliyim.klomen tedavıleri ve 2 aşılamam oldu sonuc negatif.okadar umutsuzluga dusuyorum ki artık.onceleri hashimato tıroıdım vardı sadece.aşılmadan sonra cikolata kıstıyle tanıstım.şimdi o da sorun oldu bana.kımseyle dertlesemıyorum.burda sizlere anlatmak ıstedım.izmirde yasıyorum.tup bebege baslıcaz.israel aruh a gitmeyi düsünüyorum sımdılık.sıze sorum olacaktı.tüp bebek için gidildiğinde hangi testler isteniyor.ve o ay tedaviye baslanıyormu yoksa once o ay gereklı tahllıer mı olyur.eşimin yılık ızınıne denkgetirmek ıstıyoruz.ona gore gitmek ıstıyorum.bana yardımcı olur musunuz.

merhabalar allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.ben de evlat hasreti cekenerdenim.31 yaşındayım.6 yıllılk evliyim.klomen tedavıleri ve 2 aşılamam oldu sonuc negatif.okadar umutsuzluga dusuyorum ki artık.onceleri hashimato tıroıdım vardı sadece.aşılmadan sonra cikolata kıstıyle tanıstım.şimdi o da sorun oldu bana.kımseyle dertlesemıyorum.burda sizlere anlatmak ıstedım.izmirde yasıyorum.tup bebege baslıcaz.israel aruh a gitmeyi düsünüyorum sımdılık.sıze sorum olacaktı.tüp bebek için gidildiğinde hangi testler isteniyor.ve o ay tedaviye baslanıyormu yoksa once o ay gereklı tahllıer mı olyur.eşimin yılık ızınıne denkgetirmek ıstıyoruz.ona gore gitmek ıstıyorum.bana yardımcı olur musunuz.

BEN YARDIMCI OLABILIRIM ISTERSENIZ

BEN İLK GİTTİĞİMDE BUTUN SONUCALARIMA BAKTIRLAR BU ZAMANA KADAR OLAN TEDAVILERIMIZ DENEMELERIMI KONTROL ETTILER.
DAHA SONRA 3 TANE SUREKLI KULLANMAM ICIN ILAC VERDILER BU ARA DA EUTROX 50MG KULLANIYORUM ZATN HAYATIM BOYUNCA KULLANMAK ZORUNDAYIM O ILACI ..

AMH DEGERIM 0,30 OLDUGU İÇİN YUMURTAMAM HEM DUSUK HEMDE FSH DEGERIM 13 OLDUGUNDAN MINI TUP BEBEK TEDAVISI OLMASINA KARAR VERİLDİ HER AY YUMURTALARIM TOPLANIYOR DOLLENIYOR DONDURULUYOR.
HER AY MALESEF KI 1 TANE YUMURTAM OLUSTUGU ICIN SIZIN NORMAL TUP BEBEK YONTEMI OLUR BUYUK IHTIMALLE AMA KSNLIKLE ISRAEL BEY E GUVENIN HASTALARININ TAKIBINI HEM GUZEL YAPIYOR HEMDE UNUTMUYOR ILK GORUSMEDE SOGUK GELEBILIR FAZLA KONUSMAYI SEVMEZ SORU SORARSANIZ CEVAP VERIR AMA SIZIN ICIN EN IYI TEDAVIYI BULACAGINA EMINIM .. BIRAZ KALABALIK OLUYOR ARTIK O DA TATLI BEKLEMELER =)

tesekkur ederım ben de eutyrox 50mg kullanıyorum.yumurtlamamda sorun yok sanırım bılmıyorum cok doktor degıstırdım.hep ilaçlar verildi sebepsiz dendi sorun yok dendı ama sonuc alamadık.ılk ay ozaman tedavı baslanmıyor sanırım.ısrael beyi cok kısıden duydum cok arastrdım gormeden daha ona karar verdım.inş olumlu sonuclar alırız.allah yardımcımız olsun cok zor surec emeklerimizin karslılıgını allahın ıznıyle alırız umarım

ins hersey yolunda gıder allah nasip eder sana da

INSALLAH COK TESEKKUR EDERIM AMH DEGERINE BAKTIRMALISIN DEVLETTE UCRETSIZ OZELDE 100 TL YE YAPIYORLAR O TESTI BANA 2015 YILINDA SIZIN SEBEPSIZ HIC BIRSEYINIZ YOK DEDILER .. BULENT BEY DIYE BIR DOKTOR VARDI BIRDE AMH DEGERINIZE BAKALIM HEYETTEN GECERSINIZ DUSUKSE DEDI VE NITEKIMDE OYLE CIKTI..

Back