izmir de yasam :)

AryaMelek123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
55
26
37
Arkadaslar merhaba .aralik ayi icinde izmire tasiniyoruz bu haftasonu ev bakmak icin izmire gidecegiz ama hic bir semtini bilmiyoruz.karsiyaka bostanli tarafinda oturmak isiyorum .mesela karsiyakada nergiz mahallesi demirkopru mahallesi nasil bir yer oturulur mu nezih mi sizden yardim bekliyorum :)

nergiz iyidir karşıyaka çarşısına yakındır kiraları tuzludurrr

Demorkopru yeni yapilasma ocerisinde olan biryer.Bir tarafi hala tek katli evler varken diger yanda yeni luks binalar da var.Buralarsa meblag biraz yuksektir.Bostanli daha da fazla hatta.Maddi durumumuz yerinde diyorsan dogru tercihtesin.

Ben Karşıyaka bostanlıda oturuyorum.Nergiz de artık çok güzel , çarşısı merkeziliği güzel.İnşallah çok güzel bir hayatınız olur İzmir'de.Şimdiden hayırlı olsun.

işiniz nerde olacak?​
4 aylik bebegim var ben calismicam eşimin is yeri gaziemirde ama servisi var gidip gelmesi sknti olmacak.kiramizi ilk yil is yeri karsiliyor o konuda skintimiz yok.ben bostanli sahil cok guzel diye duydum nergiz yakinmidir oraya

Ben Karşıyaka bostanlıda oturuyorum.Nergiz de artık çok güzel , çarşısı merkeziliği güzel.İnşallah çok güzel bir hayatınız olur İzmir'de.Şimdiden hayırlı olsun.​
Bende bostanliya yakin olmak istiyorum internetten kiralik evlere baktim bostanlida ici yenilenmis cok fazla ev bulamadim.nergizde daha yeni evler gordugum ici sordum muhit olarak iyi midir diye.insanin hic bilmedigi bir sehire tasinmasi zormus gercekten

nergız muhtesemdır bence heryere yakın duzayak metrosu otobusu herseyı yakın... bırsuru marketler carsısı gece gec saatlere kadar acık.. ınsanları medenı... huzurlu bır yer

nergız muhtesemdır bence heryere yakın duzayak metrosu otobusu herseyı yakın... bırsuru marketler carsısı gece gec saatlere kadar acık.. ınsanları medenı... huzurlu bır yer​
Inani icimi rahatlattiniz bebegim oldugu ici rahatca sik sik disari cikip yuruyis yapabilecegim guvenli bir yerde yasamak istiuorum

hayırlı olsun İzmirimiz bambaşkadır.lakın gazıemır nere bostanlı nereee....bence cok uzaklar tamam servıs var ama ben olsam okadar uzak tercıh etmezdım.ayrıca bostanlı çok soğuk bı ılçe gelıyo bana ...karsıyaka carsı vs cıvıl cıvıl ama bostanlı daha sessız bı yer....sahılı bıle sessız...boyle yerlerı sveıyorsanız orası ayrı tabı....

hayırlı olsun İzmirimiz bambaşkadır.lakın gazıemır nere bostanlı nereee....bence cok uzaklar tamam servıs var ama ben olsam okadar uzak tercıh etmezdım.ayrıca bostanlı çok soğuk bı ılçe gelıyo bana ...karsıyaka carsı vs cıvıl cıvıl ama bostanlı daha sessız bı yer....sahılı bıle sessız...boyle yerlerı sveıyorsanız orası ayrı tabı....​

Suan istanbulda yasasigim icin kalabaliktan oldukca bunalmis durumdayim :) hem merkez yakin olayim hem sessiz sakin huzurlu bir yerde oturmak suan hayalim :) evet gaziemirle oldukca uzakmis ama simdide hergun Camlicadan Maslak a gidiyor esim alisik uzun yol yapmaya :))

o zaman sızın ıçın ıdeal.ben sıkılıyorum bostanlıya gıttıgımde.karsıyaka daha cıvıl cıvıl gelıyo carsı tarafları....ama dedıgım gıbı gazıemıre cok uzak...

Bostanlı nişantaşı bostancı nezihliğindedir. Kira sorunu yoksa yaşanılası şahane yerdir. Nefes aldığınızı hissedeceksiniz

Peki nergiz ve demirkopru tarafi nsildir acaba ? Yeni evler daha yogunluktaymis bu iki yerde diye soylemislerdi

Hayırlı olsun şimdiden ama gaziemir nere karşıyaka nere...bende izmirliyim..şirinyerdeyiz bizde(annem daha doğrusu ben gurbetteyimde)..en iyisi buca ve şirinyer sizin için,hemde çok güzeldir..heryondende mükemmeldir...gezme alışveriş pazar hiç biseyin sıkıntısını cekmezsin....karşıyaka güzel evet ama hem cok uzak hemde biraz tuzludur...

Hayırlı olsun şimdiden ama gaziemir nere karşıyaka nere...bende izmirliyim..şirinyerdeyiz bizde(annem daha doğrusu ben gurbetteyimde)..en iyisi buca ve şirinyer sizin için,hemde çok güzeldir..heryondende mükemmeldir...gezme alışveriş pazar hiç biseyin sıkıntısını cekmezsin....karşıyaka güzel evet ama hem cok uzak hemde biraz tuzludur...​
Evet uzakmis gaziemir ama karisyaka tarafi hep cok guzel diye duyduk nezih diye duyduk servisi olacagi icin yol bizim icin sorun degil :)

Bostanlı nişantaşı bostancı nezihliğindedir. Kira sorunu yoksa yaşanılası şahane yerdir. Nefes aldığınızı hissedeceksiniz

Peki nergiz ve demirkopru tarafi nsildir acaba ? Yeni evler daha yogunluktaymis bu iki yerde diye soylemislerdi​
Demirköprü yeni yapılaşma olduğu için göç alan biyer diyebiliriz. Bostanlıda oranın yerlileri oturur. Binalar eski yapılardır restorasyon görmüşlerin kirası yüksektir. Nergiz bostanlının deniziçeri kısmıdır orası da iyi bi semttir. Sıralarsak bostanlı nergiz demirköprü diyebiliriz.

Peki nergiz ve demirkopru tarafi nsildir acaba ? Yeni evler daha yogunluktaymis bu iki yerde diye soylemislerdi​
Demirköprü yeni yapılaşma olduğu için göç alan biyer diyebiliriz. Bostanlıda oranın yerlileri oturur. Binalar eski yapılardır restorasyon görmüşlerin kirası yüksektir. Nergiz bostanlının deniziçeri kısmıdır orası da iyi bi semttir. Sıralarsak bostanlı nergiz demirköprü diyebiliriz.

Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin :)

bende karşıyakadan bucaya gelin geldim karşıyakanın yeri ayrı bende çok seviyorum heryere yakın trafik sorunu yok buca şirinyerde bi trafik oluyor istanbul gbi hergün onu çekiyorum nergiz bostanlı demirköprü hepside güsel bostanlı pahalıdır ve yeni ev yok gibi bişey zaten diğer yerlerde bostanlıya çok yakın nergis ve demirköprü güsel tercih serviside varmış madem hele bostanlıda yaz akşamları oturmak çok güsel oluyor sinema gösterimleri konserler oluyor elit insanlar bnce çok yerinde tercih izmire hoş geldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…