- 1 Aralık 2014
- 55
- 26
- 37
-
- Konu Sahibi AryaMelek123
nergiz iyidir karşıyaka çarşısına yakındır kiraları tuzludurrrArkadaslar merhaba .aralik ayi icinde izmire tasiniyoruz bu haftasonu ev bakmak icin izmire gidecegiz ama hic bir semtini bilmiyoruz.karsiyaka bostanli tarafinda oturmak isiyorum .mesela karsiyakada nergiz mahallesi demirkopru mahallesi nasil bir yer oturulur mu nezih mi sizden yardim bekliyorum :)
işiniz nerde olacak?
4 aylik bebegim var ben calismicam eşimin is yeri gaziemirde ama servisi var gidip gelmesi sknti olmacak.kiramizi ilk yil is yeri karsiliyor o konuda skintimiz yok.ben bostanli sahil cok guzel diye duydum nergiz yakinmidir oraya
o zaman sızın ıçın ıdeal.ben sıkılıyorum bostanlıya gıttıgımde.karsıyaka daha cıvıl cıvıl gelıyo carsı tarafları....ama dedıgım gıbı gazıemıre cok uzak...hayırlı olsun İzmirimiz bambaşkadır.lakın gazıemır nere bostanlı nereee....bence cok uzaklar tamam servıs var ama ben olsam okadar uzak tercıh etmezdım.ayrıca bostanlı çok soğuk bı ılçe gelıyo bana ...karsıyaka carsı vs cıvıl cıvıl ama bostanlı daha sessız bı yer....sahılı bıle sessız...boyle yerlerı sveıyorsanız orası ayrı tabı....
Suan istanbulda yasasigim icin kalabaliktan oldukca bunalmis durumdayim :) hem merkez yakin olayim hem sessiz sakin huzurlu bir yerde oturmak suan hayalim :) evet gaziemirle oldukca uzakmis ama simdide hergun Camlicadan Maslak a gidiyor esim alisik uzun yol yapmaya :))