Ben calismayacagim icin merkeze daha yakin olmak istedik kucuk bebegimiz var evde siklinca rahatca disari cikabilecegimiz merkeze yakin bir yer olsun istedik
Merhaba ben tasindim :) yardim eden arkadaslara tesekkur etme firsatim olmamisti hepinize cok cok tesekkurler. Izmire gelmekle cok dogru bir karar vermisiz.ben 1 aydir karsiyaka bostanlida oturuyorum ve gercekten cok memnunum insanlari nezih ve sicak .karsiyaka merkeze yuruyerek bile gidilebiliyor. Hem merkezi hem sakin bence bostanlidan bakabilirsiniz :)
Merhaba ben tasindim :) yardim eden arkadaslara tesekkur etme firsatim olmamisti hepinize cok cok tesekkurler. Izmire gelmekle cok dogru bir karar vermisiz.ben 1 aydir karsiyaka bostanlida oturuyorum ve gercekten cok memnunum insanlari nezih ve sicak .karsiyaka merkeze yuruyerek bile gidilebiliyor. Hem merkezi hem sakin bence bostanlidan bakabilirsiniz :)
O zaman İzmir'e hoşgeldin canım :) bende bostanlıda oturuyorum. Çok iyi bir tercih yapmışsın. Daha yeni gördüm yazdıklarını ama ilk aklıma gelen (bende İstanbulda yaşamış biri olarak) İstanbuldaki trafiğe katlanan Bostanlı - Gaziemir mesafesini sıkıntı etmez oldu.