izmir de yasam :)

Ben calismayacagim icin merkeze daha yakin olmak istedik kucuk bebegimiz var evde siklinca rahatca disari cikabilecegimiz merkeze yakin bir yer olsun istedik

arkadaşlar izmire taşınmayı düşünüyoruz istanbuldan. tavsiyelerinizi alabilirmiyim. bu arada ben de çamlıcadayım :KK70:

Merhaba ben tasindim :) yardim eden arkadaslara tesekkur etme firsatim olmamisti hepinize cok cok tesekkurler. Izmire gelmekle cok dogru bir karar vermisiz.ben 1 aydir karsiyaka bostanlida oturuyorum ve gercekten cok memnunum insanlari nezih ve sicak .karsiyaka merkeze yuruyerek bile gidilebiliyor. Hem merkezi hem sakin bence bostanlidan bakabilirsiniz :)

Merhaba ben tasindim :) yardim eden arkadaslara tesekkur etme firsatim olmamisti hepinize cok cok tesekkurler. Izmire gelmekle cok dogru bir karar vermisiz.ben 1 aydir karsiyaka bostanlida oturuyorum ve gercekten cok memnunum insanlari nezih ve sicak .karsiyaka merkeze yuruyerek bile gidilebiliyor. Hem merkezi hem sakin bence bostanlidan bakabilirsiniz :)
O zaman İzmir'e hoşgeldin canım :) bende bostanlıda oturuyorum. Çok iyi bir tercih yapmışsın. Daha yeni gördüm yazdıklarını ama ilk aklıma gelen (bende İstanbulda yaşamış biri olarak) İstanbuldaki trafiğe katlanan Bostanlı - Gaziemir mesafesini sıkıntı etmez oldu.

X