- Konu Sahibi incimxuxge
-
Her gün mu yoksa haftada bir iki gün mu ayrıntılı bilgi alabilirmiyimAcil izmir mavişehirde Aylıkçi bayan arıyorum sabah09:30 alsam 17:30arası Çalışacak bayan arıyorum ilgilenenler arasın beni 05338179034
Mavişehirde oturuyorum haftada bir veya 2 gün yrm gün şeklinde temizlikçi arıyorum.düzenli temizlik çamaşır ve ütü yapacak,zamanla yemek yapmasını da istiyorum.ilgilenen olursa veya tanıdığınız size gelen güvenilir birini önerenlerin mesajlarını bekliyorum
ben gidiyorum 5072092068Mavişehirde oturuyorum haftada bir veya 2 gün yrm gün şeklinde temizlikçi arıyorum.düzenli temizlik çamaşır ve ütü yapacak,zamanla yemek yapmasını da istiyorum.ilgilenen olursa veya tanıdığınız size gelen güvenilir birini önerenlerin mesajlarını bekliyorum
Biriyle anlasmadiniz ise gorusmek isterimArkadaslar bende karsiyaka ornekkoyde oturuyorum ve 15 gunde bir temizlik isi yapan bir arkadasla calismak istiyorum.evim 2+1 ilgilenen arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
hayırlı günler dilerseniz görüşebiliriz temizlikle ilgiliMavişehirde oturuyorum haftada bir veya 2 gün yrm gün şeklinde temizlikçi arıyorum.düzenli temizlik çamaşır ve ütü yapacak,zamanla yemek yapmasını da istiyorum.ilgilenen olursa veya tanıdığınız size gelen güvenilir birini önerenlerin mesajlarını bekliyorum
merhaba bornova'da oturuyoruz 1400 tl ve sıgorta yapmak ıstıyoruz, aylıkçı olarak hergun cumartesı 12 ye kadar çalışacak guvenılır bır bayan yardımcı arıyoruz , yemek yapmayacak , kapı pencere ağır ıs yapmayacak, evın gundelık ıslerı yapılmasını rica edecegız, ılgılenır mısınız? öyle ıse görüşmek ısterız.hayırlı günler dilerseniz görüşebiliriz temizlikle ilgili 5535030439
merhaba bornova'da evde aylıkçı 1400 tl ve sıgorta düşünüyoruz , hala ıs arıyor musunuz?Biriyle anlasmadiniz ise gorusmek isterim
merhaba bornova'da 1400tl ve sıgorta yapmak istiyoruz aylıkçı arıyoruz hala ıs arıyor musunuz?ben gidiyorum 5072092068
merhaba bornova'da 1400 tl ve sıgorta yapmak ıstıyoruz aylıkçıya ıhtıyacımız var , referansınız var mıdır?merhaba...
bornova kola köprüsü civarı askeri lojmana temizliğe geliyorum, dilerseniz referans verebilirim.
tel: 53 - 341 9162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?