İzmir de temizlikçi arıyorum Karşıyaka

incimxuxge

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
6
0
286
İZmir
Mavişehirde oturuyorum haftada bir veya 2 gün yrm gün şeklinde temizlikçi arıyorum.düzenli temizlik çamaşır ve ütü yapacak,zamanla yemek yapmasını da istiyorum.ilgilenen olursa veya tanıdığınız size gelen güvenilir birini önerenlerin mesajlarını bekliyorum

merhaba ben İzmir'de tadilatını yaptırdığım eve oturmadan önce "inşaat sonrası ev temizliği" yaptırmak için Saygın Temizlik adlı firma ile anlaştım. firma yetkilisi Muzaffer beyle telefonda özellikle konuştum işlerini düzgün ve temiz yapmaları konusunda. boya kalıntıları temizliği, sıva temizliği, derz temizliği gibi boş evde inşaattan sonra temizlenmesi için anlaştım. 16.10.2014 te 220 TL ye 2 kişi gönderip bir günde tüm temizliği halledecekleri vaadini verdiler. sabah 9:30 gibi gelmişler. ben ise 15:30 gibi eve geldiğimde "bitirmek üzereyiz" dediler. ancak kontrol ettiğimde hiçbir temizliği yapmadıklarını farkettim. kapılarımı silmek bir yana dursun, jelatinini bile sökmemişlerdi. pimapenlerin bir kısmının etiketlerinin bile sökülmediğini toz içinde olduğunu üzerinde boya kalıntıları olduğunu gittikten sonra farkettim. yeni döşettiğim laminatlarım silinmemiş resmen üzerine bir kova su dökmüş gibi sırılsıklamdı. bunları kurulayın bakın yoksa kabarır dediğimde çalışan iki kadın yüzüme öfleyerek baktılar. dolap içlerinin de silinmesi temizliğin içine dahildi ancak dolabın tüm iç köşe ve kenarları toz içindeydi. tekrar sildirdim bu sefer arkalarından kontrol ettiğimde raflardaki etiketlerini bile sökmemişlerdi. KISACA İZMİR SAYGIN TEMİZLİK firmasından hiç memnun kalmadım. KİMSEYE DE TAVSİYE ETMİYORUM!

Acil izmir mavişehirde Aylıkçi bayan arıyorum sabah09:30 alsam 17:30arası Çalışacak bayan arıyorum ilgilenenler arasın beni 05338179034

merhaba...
bornova kola köprüsü civarı askeri lojmana temizliğe geliyorum, dilerseniz referans verebilirim.
tel: 538 - 341 9162

ben gidiyorum 5072092068

Arkadaslar bende karsiyaka ornekkoyde oturuyorum ve 15 gunde bir temizlik isi yapan bir arkadasla calismak istiyorum.evim 2+1 ilgilenen arkadaslar yazarsa cok sevinirim.

Ben Sırp vatandaşıyım, Türkçem az da olsa var. Sırbistan'da uzun bir süre temizlik yaptım. Kendim de oldukça titizimdir. En önemlisi hızlıyımdır. Günlük 150 TL ye evinizi sizin tabirinizle "Bal dök yala" yapabilirim.

İzmir Karşıyaka (Bostanlı-Örnekköy vs) olabilir.

Özelden ulaşabilirsiniz.

Hvala :)

hayırlı günler dilerseniz görüşebiliriz temizlikle ilgili

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı günler dilerseniz görüşebiliriz temizlikle ilgili 5535030439
merhaba bornova'da oturuyoruz 1400 tl ve sıgorta yapmak ıstıyoruz, aylıkçı olarak hergun cumartesı 12 ye kadar çalışacak guvenılır bır bayan yardımcı arıyoruz , yemek yapmayacak , kapı pencere ağır ıs yapmayacak, evın gundelık ıslerı yapılmasını rica edecegız, ılgılenır mısınız? öyle ıse görüşmek ısterız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…