merhaba ben İzmir'de tadilatını yaptırdığım eve oturmadan önce "inşaat sonrası ev temizliği" yaptırmak için Saygın Temizlik adlı firma ile anlaştım. firma yetkilisi Muzaffer beyle telefonda özellikle konuştum işlerini düzgün ve temiz yapmaları konusunda. boya kalıntıları temizliği, sıva temizliği, derz temizliği gibi boş evde inşaattan sonra temizlenmesi için anlaştım. 16.10.2014 te 220 TL ye 2 kişi gönderip bir günde tüm temizliği halledecekleri vaadini verdiler. sabah 9:30 gibi gelmişler. ben ise 15:30 gibi eve geldiğimde "bitirmek üzereyiz" dediler. ancak kontrol ettiğimde hiçbir temizliği yapmadıklarını farkettim. kapılarımı silmek bir yana dursun, jelatinini bile sökmemişlerdi. pimapenlerin bir kısmının etiketlerinin bile sökülmediğini toz içinde olduğunu üzerinde boya kalıntıları olduğunu gittikten sonra farkettim. yeni döşettiğim laminatlarım silinmemiş resmen üzerine bir kova su dökmüş gibi sırılsıklamdı. bunları kurulayın bakın yoksa kabarır dediğimde çalışan iki kadın yüzüme öfleyerek baktılar. dolap içlerinin de silinmesi temizliğin içine dahildi ancak dolabın tüm iç köşe ve kenarları toz içindeydi. tekrar sildirdim bu sefer arkalarından kontrol ettiğimde raflardaki etiketlerini bile sökmemişlerdi. KISACA İZMİR SAYGIN TEMİZLİK firmasından hiç memnun kalmadım. KİMSEYE DE TAVSİYE ETMİYORUM!