sana 2 yer önerebilirim.birincisi güzelyalı caddede sedat var.yıllardır gittiğim kuaförüm.tammen profesyonel.fatoş seğmen,ebru destan vb kişilerin çekim saçlarını o yapıyor.makyözünü özel getirtiyor.biz ablamın oğlunun sünneti için orada yaptırdık herkes bayıldı.diğeri de izmir üçyol metronun orda ferah var.biraz salaş durur ama inanılmaz iyidir.ben ona yaptırıcam açıkçası.cünkü izmirde makyajda ödül almışlığı vardır.ayrıca saçımın şekline ben karar vermiycem tamamen ona bırakıcam.bu iki yer hatay-göztepe tarafında.ikisi de çok iyidir...
evrenn canım yaa var var bildiğim makyöz tam 1.5 saat makyaj yapıomuş oturur vaziyette aynaya bakarak çalışıo bornovada,önce gidip kuaföründe saçını duvağını yaptırıosun normal kıyafetle gidiosun makyajını yapıp gelinliğini giydiriomuş sonra dekolte olan yerlerede kapatıcı sim yapomuş sonra seni hazır bişekilde gönderio.randevu alıcam işte şimdiden alayımda garanti olsun ama biblo gibi yapıomuş makyajı ben kesin kararlıyım zemuszemus
ya kızlar ne olcak bu kuaför işleri?biriside yokki mükemmel diyebilceğimiz.gerçekten şansa kaldı işimiz.inşallah içimize siner.bende bi kaç düğün için kuaför araştırması yapıcam saçımı yaptırıp?hanefi nasıl bilginiz varmı?
26.06.2011 de evlendim şiddetle Zehra & Ekip tavsiye ederim. resimlerimi de albüm yapıp koyacağım vakit bulduğumda, çok memnun kalacaksın. ben hiç pişman olmadım çok şükür
Zehra & ekip ne tarafta acaba? Düğünüme çok az kaldı. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinriim arkadaşlar...
Zehra & ekip ne tarafta acaba? Düğünüme çok az kaldı. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinriim arkadaşlar...
canım nasılsın ılk oncebenım dugun oldu fotograflarımı profilimdeki albümümde paylaştım bak istersen saçıma makyajıma beğenirsen yardımcı olayım
saol canım :) soner saç tasarıma gittim soner bey yaptı saçımı herşey mükemmeldi kafamdaki saç modelini ortaya koydu kusursuzcaa tavsıye ederım.
saol canım :) soner saç tasarıma gittim soner bey yaptı saçımı herşey mükemmeldi kafamdaki saç modelini ortaya koydu kusursuzcaa tavsıye ederım.
Yeri ne tarafta canım?
merhaba.bende soner saç tasarımla anlaştım kınamda celil atillaya düğünümdede sonere gideceğim ikisinede daha önce makyaj ve saç yaptırmadım.benide eklermisin çok merak ettim .
canım ben soner beyi gerçekten mükemmel buldum herşeyleryle makyajı saç modeli filan kafamdaki düşünceyi resmen ortaya çıkardı. nereye ekleyeyim cnaım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?