selam cnm, ben fiyat aldım. tüm vücut 900 tl..acayip abartı..lmaz: muhtemelen nakitte 700 civarı falan yaparlar..kılsız günler diliyorum zemuszemus
tecrübeli arkadaşlar tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyoruz...
kızlar aklım çok karıştı şimdi :S bende bi kaç gün önce medislim e gittim test atışı yaptılar acımadı pek .temiz görüntüsü de oldukça cezb etmişti beni ancak burda okuduklarımdan sonra içime şüphe düştü memnun olmayan arkadaşların olmasından dolayı
selam kızlar sonuçlarınız nasıl şuanki bilmiyorum ben birçok cihazla yıllardır aktif olaral ıpl çalışıyorum şuanki çalıştığım yarde elips kullanıyorum ve gerçekten sonuçları inanılmaz diğer cihazlarla 8-10 seans derken bu cihazla 4-5 seans diyebiliyorum sonuçlar için ayrıca medislim deki ilgili doktorlada tanışırımmutlaka oradada sonuçalırsınız ama inceler ve ten rengi koyu olanlar sorun yaşar sonuç almak için sorularınız varsa yardımcı olabilirim benim parolam güle güle kıllan:) yani her seans sonrasında güzel sonuç demek bu hayırlı geceler
Süper yaa güle güle kıllanınkaydirigubbakcemile3Sana sorcaklarım olucak bir ara inşallah görüşürüzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?