Daha önce de yazmıştım ama benden sonra çok sular akmış bu başlıkta. Kandırılan erkeklere üzülen arkadaşlarımıza güzel bir haberim var, belki bunu duyunca o kadar da çok üzülmezler... Kızlık zarını diktiren kızlar gidip de namuslu erkeklerle evlenmiyorlar, kendinin yemediği halt kalmadıktan sonra evlilik vakti "zar" arayanlarla evleniyorlar. Hiç namuslu erkekle evlenenini görmedim zaten görseydim muhakkak ki bir şekilde müdahale ederdim.
Kendi her haltı yiyip de kadında aradığı zar olan adamın ne aklı vardır ne de vicdanı. Bu adam için o evliliğin aşkla bir alakası da yoktur... Sevdiği kızı bakire değil diye bırakıp gidip bakireyle evlenene kendim şahit oldum (evlendiği de görünüşte bakireydi oysa esaslı çapkındı kız ve üstelik kızlık zarını diktirmeye bile tenezzül etmemiş, reglsinin son gününe denk getirmiş =]).
Bakir bir erkeğin/kızın en doğal hakkı kendi gibi olandır ve inşallah Allah öylelerini nasip eder. Ama yıllarca o vajina senin bu vajina benim gezip de evleneceği zaman hiç vajinasını açmamış kadın arıyorsa bırakın 3-5 çakal bacımız bunlara hadlerini bildirsin. Herkes hak ettiğini bulur.
Nur suresinden de bir ayet yazayım, durumun en güzel özeti onda.
"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir."
Veshasılıkelam, zina eden adama zina etmiş kadınlar zaten müstahak, çok da takmamak lazım.