- 16 Ağustos 2012
- 856
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yemi atiomus da havada kapiomusum da vs vs geciniz efendim geciniz
Laflar midene oturdu simdi de son lafi etme cabasi
Hadi bakalim ettirmiyorum sana son lafi
Eee ben cingene degilim mahallende buyumedim sendeki sacmaliklar ben de yok idare edicen artik
Arkadaşlar, özür dileyerek sözüme başlamak istiyorum ama yazdıklarınızı okudum siz ikiniz de aynı şeylerden bahsediyorsunuz aslında... bir taneniz zaten kızlık zarı olmayan kız bitmiş kızdır gibi düşünen biri değil. savunduğu şey "kızlığımı kaybettim hemen diktirmem lazım yoksa ben değersizim" mantığının yanlışlığı. zaten kızlık zarının dikimine de karşı değil çünkü zaten diktirdikten sonra kandırdıkları kişiler namustan nasibini almamış ama kadında zar arayan erkekler olduğu için tencere kapak olduğunu söylüyor.
diğer hanım da anladığım kadarıyla ona bakirelik konusunda aynı şeyleri söylüyor.
ortada bence (uykulu bir şekilde okudum belki yanlış anlamışımdır, affola) tartışmayı gerektirecek bir şey yok.
kızlık zarını diktiren kızlar zaten gidip kendileri de el değmemiş olanlarla evlenmiyor ve siz ikiniz de bu duruma karşı değilsiniz (ben de).
tartışma uzamasın çünkü ikiniz de beyni yıkanmış insanlar değilsiniz, siz bile birbirinizi kırarsanız biz ne yaparız yani.
Simdi de hukuk bilgisini konusturmaya basladi biri.
Biliyor musun hosuna gidiyormus ya yazdiklarim o yuzden yazyorum
Bu zavalli diyorum zaten senin tabirinle "boynuzu yemis" bari burada gonlu hos olsun
Admin'den korkuyormusum. Kendi fantazi dunyanda yasiyorsun
Ates olsan curmuk kadar yer yakarsin arkadasim.
Gundemi takip ediyormus. Gundemi takip ederek kisiselime saldirdin yas tahtaya basiyor diyor bir de
Al mail adresimi adminden, ac davani da gorelim kim kisisele saldirmis da falan filan
Madem takip ediyorsun dogru takip et
Kes gagani otur dermismis, begenmdiginiz elestiriye hic bir sey diyemezsiniz.
Ha dersiniz kim ciddiye alir da susar gordun iste.