- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
hazine buldum cidden haklısın öle değerli ve saygılı bir eşim var ki benim hazinem .ama kandırmadım kimseyi .iftira atma bana .insanların namusuna laf atmak ne kadar kolay değil mi ordan oturduğun yerden neyse allaha havale ediyorum sizi .ettiklerinizi bir gün bulursunuz .kocasız falan kalmadım ayrıca 24 yaşında evlendim erken sayılabilecek bir yaşta üniveristeyi bitirdikten sonra .
Sen herkesin bilip bilmeden namusuna laf atıyorsunda senin için kolay oluyor neden başkası sana bişey dediğinde küplere biniyorsun?Kimse kimsenin hayatının detayını bilmiyor.Ozaman kimse kimseyi suçlayamaz yada hakarette bulunamaz.Sen beni tanımıyorsun etmiyorsun ama sana göre namussuzsam,sende benim gözümde aynısın.Bunu hiçbirşey değiştiremiyorsa kalkıpta polemiğe girmenin anlamı yok.Kimseye ahlak bekçiliği yapmaya çalışma.Herkes kendine göre iyidir.Bilmediğin hayatları yargılama ve sorgulama.Diğerlerini bilmem ama çok dinden ahlaktan Allahtan bahsediyorsun ya bende seni Allaha havale ediyorum.Eden bulur demişler.Üniversite bitir istersen hiç okumamış ol,benim için insanlar okumuş-okumamış,bakire yada değil,zengin yada fakir olarak ayrılmaz.Benim için insan herzaman insandır.Kimseyi ayırmam.Allahın yarattığına ben mana bulmam.Herkesin aklı fikri var günü gelince hesabını soracak olan Allahtır,ben değil.O yüzden sana cevap veriliyor diye sanıp kendini nimetten sanma.Seni sadece insan olarak düşündüğüm için cevap veriyorum.Ordan ötesi hikaye...