kızlar bana yalvarırım yardım edin erkek arkadaşımla evlenirsem ailem beni reddeceğini söyledi ve söylediklerine yaparlarda.onun için hatamı telafi etmek zorundayım izmirde uygun doktor varmı nolursunuz yardım edin bana en yakın izmir var ist.ank.gitmeyi düşündüm ama oraları bilmiyorum zor olucak benim için allah rızası için yardım edin yaşayan ruh gibiyim
Canım sen kaç yaşındasın? Evet erkek arkadaşınla bi hata yapmışsın, birlikte olmuşsunuz. Onu gerçekten sevdiğin için birlikte olduysan ve evlenilebilecek biriyse evlen. Hayat senin hayatın aileni bir şekilde ikna edersin. Yok evlenilecek biri değil, ondan koca olmaz diyorsan yeni bir hayata devam etmek istersen devam et. Boş ver... Allah inancın varsa bunun bir günah olduğunu düşünüyorsan tövbe et. Dinimize göre samimi bir tövbe insanı anadan doğmuş gibi tertemiz yapar. İnancın olmayabilir saygı duyarım o zaman boş ver gitsin. Biraz feminist olalım. Türkiye'de kaç tane erkek bakire de siz bekareti bu kadar önemsiyorsunuz, bıçak altına yatıyorsunuz. O kadar acı, o kadar para, stres... Evleneceğin erkek yüzde doksan bakire olmayacak sen çok mu bakiresin diye sorarsın. Rahatla üzme kendini. Biraz araştırdıysan her gerdekte kanama olmadığını biliyorsundur. Ben evliyim, bakireydim kanamam falan da olmadı. Eşimin de benim de aklımıza bile gelmedi. Boş ver...