Basiniza gelir demissiniz...tecavuzemi ugradiniz...sanmiyorum
kızlar şuan pek müsait değilim ama bir hafta sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatacağım hiç bir sorun yok evlendim ve çok mutluyum mustafa bey e gittim evime gideyim size yazacağım
kızlar bende yaptırdım daha yeni umarım bi aksilik çıkmaz şimdilik hersey yolunda dua edin benim için inşallah tutar allah yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun ben mustafa beye gittim
bunu duymak hoşuna gidecekse ewet zorla tecavüze uğradım hoşuna gittimi şimdi size ne ya insanların basına ne gelmiş rahatsız olanlar gitsin bu sayfadan konuyu bari dağıtmayın. parmaklarınızı açın ve bakın hepsi birbirine eşitmi değil tabiki kimisinin bazı özeiikleri eksiktir yada fazladır siz her konuda kendinizi 4- 4 lük mü sanıyorsunuz kendinize başka eğlence bulun
ben kimseye bişey demek istemiyorum, kırmakda istemem ama gecen cok yakınıma erkek arkadası yok artık bu devirde bakire falan demiş,kız ama ben varım sakladım kendimi deyince inanmamıs buyasta olmaz diye.. üstüne üstük peşine de bakire olup ne haltlar yiyenler var yada diktirmekde kolay falan demiş.. ha evet diceksiniz ister inansın ister inanmasın ama artık zan altında kalmaktan bıktım.. gercegi söylüyoruz ama ona bile inandıramıyoruz.. yani ben bosuna mı bekledim eşimi(hala bekliyorum)
cidden yapmıssın denilecek se neden yapmadım ki diye haykırasım geliyor ve son olarak Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın
tecavüze uğraysan güzelim gidersin doktora alırsın raporunu ailene uyurmakda zorunda değilsin ki .doktor-hasta arasındaki şeyler gizli kalır .gizlice yaptıtırdın bunu .sana darp rapor verirdi yapmayın allahaşkına ya yazık .
siz forumda sataşacak insan arıyorsunuz nasıl hareket ediceğimi sana mı sorucam bu ne terbiyezsizlik karşısındakinin ne yaşadığını bilip bilmeden onun adına karar veremezsin canınız sıkılıyorsa foruma girmeyin namus abideleri...
okuduklarımdan kanım dondu .ya arkadaşlar siz kimi kandırıyorsunuz yazık günah ya .bide konu açılmış doktor tavsiye ediyorsunuz birbirinize .ben böyle birşey görmedim .benimde eşim jinekolog asla böyle birşey yapmaz .bir çok gelen avr diyor etik bulmuyorum kimsenin kimseye kandırma hakkı yok .bekaretiniz çok önemliyse neden sahip çıkmadınız o zaman ?çok üzüldüm cidden hem sizin hemde eşleriniz olucak erkeklere .yazık başka birşey diyemiyorum ülkem nereye gelmiş nereye gidiyor .bu arada kadın doğum uzmanı yada bir hekim operasyon geçirdiğinizi kolaylıkla anlar .bana eşim öyle demşti gelen kan farklı mı oluyormuş ne yani dikişin patladığı belli oluyormuş aslında çok erkekte anlarmış ama anlamayanlarda olur muhakkah tabi dilerim anlarlarda maskeleriniz düşer .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .allah ıslah etsin .
namus abidesi değilim bakire olmayanları aşağılamıyorum asla okumadın galiba iyi yorumumu ama senin gibi yalancılara saygı duymuyorum yazık acıdım haline umarım evleniceğin adam anlar ve seni kapıya koyar inşş .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .kimseye sataşmıyorum seni tanımam etmem ama bunu yapan kadınlardan utanıyorum bir kadın olarak .bakire değilsen değilsin kardeşim niye kandırıyorsun milleti .her evlenen bekire mi sanki yazık