canım benim çok sık enfeksiyonum oluyor o yüzden aşırı akıntım oluyor normalde o yıkama dedi çünkü suyla temas edince akıntı da çok esneme veya kopma yapar dedi.bende sürekli kuru tutttum yıkamadım ama zaten 3-4 gün falan. ilk dikiş attığında tutması için söyledi zaten
kaç gün sonra dikişlerin tutup tutmadığı anlaşılıyor ki ?
sen nerede yaptırdın cnm?
canım 20-30 gün de tutar demişti bana doktorumkaç gün sonra dikişlerin tutup tutmadığı anlaşılıyor ki ?
ben böyle bi olay yaşamadım ilk eşim oldu hayatımda ama kimseyi kınamak haddimize değil...bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok..yorum yazmazsınız buraya girip okumazsınız olur biter...çünkü konuda kimse akıl fikir verin acaba söylesek mi saklasak mı diye bi soru sormamış...dolayısıyla bizi alakadar etmezz
insanlar neler yaşıyor kız tecavüze uğradım diyor hala neler diyorsunuz neden ömür boyu bunun psikolojisini yaşasınkiii..zaten Türkiyede kadın olmak zor ,dul olmak bile bu kadar zorken neden kendilerini afişe etsinler ki...çünkü toplum geneli kadına bulur kusuru yok kuyruk sallamasa olmazdı vs. daha neler neler ne örneklerr... lütfen kınamayın büyük konuşmayın!...
bazen hafızaki herşeyi unutmak hayata yeni bir sayfa açmak her zaman iyidir..
hem büyük konusuyorsun hem de kınıyorsun ve inanclı oldugun icin de ikisinin de ne anlama geldıgını bılıyorsundur.
fazla yoruma gerek yok.
öyle bişey başıma gelmedi... şu KINIYANLAR hayır anlamıyorum amaç ne yanii konuyla alakan yok senin hemşerim neden saçmalayıp duruyosun ...
kızımı dürüst yetiştiririm diyo bide yaa gülmemek elde değil :))
heyy sen şahıss dinden imandan birtek seninmi haberin war....şu dünyada zaten bir sen namuslusun gerisi yalan
bak o yorumu gözden kaçırmışım...her ewlenen bakiremi demişsin aferim kızz sanırım kendinden alıntı yapmışsın
ayy sinirime dokundun harbi yaa bass git gardaşş
diktirip evlenseydim benim kocam anlardı bunu canım konunun uzmanı adam buna çok güldüm .bakire evlendim ama bunu hiç bir zaman değer olarak görmedim .bakire olmasaydım da birşey değişmezdi .basitleşmeye gerek yok .ben düşüncemi yazdım sadece .sen bunu doğru bulabilirsin ama ben bulmuyorum
herkese laf yetiştirmişsin....
pardondada amaç ne...
ekşi sözlük haklı neyse yorum yapmıyorum artık umarım bir gün maskeler düşer gerçekler çıkar ortaya .
büyük konuşurum gerekiyorsa çok çirkin birşey .ir kadın kendine saygı duyacak öne sadece bekarete takık bir erkeğe kendini kabul ettirmek için bunu yapmak aslında kendine saygıszılık .ben kimseyi kandırarak evlenmedim ayrıca .
"Kim başkasında gördüğü bir ayıbı kınarsa o ayıp onunda başına gelmeden ölmez."
Hadis-i şerif
kızlar ne olursa olsun kınamayın..
hayat bu hiç bişeyin garantisi yok..