- 27 Mart 2012
- 445
- 1
Bu kınama değil. bunu yapanlar yolun yolcusu olan ınsalar. hem namus gitmiş hem kocasını kandıracak diyecek lafım yok ..
Konu Her ne olursa olsun nasıl kötü ithamlar bu böyle namusu gitmiş, yolun yolcusu...Hemcinslerini herhangi bi sebeple bu denli kötülemek kimin ne haddine
canım çok haklısın sen kime yaptırdın gittiğin doktor 3 gün kala gel demişmiydi
yazık size acıyorum gercekten evleneceğiniz kişileri resmen enayi yerine koyuyorsunuz ve böyle bi durumda içinizin rahatlığından söz ediyorsunuz YAZIK....
yazık size acıyorum gercekten evleneceğiniz kişileri resmen enayi yerine koyuyorsunuz ve böyle bi durumda içinizin rahatlığından söz ediyorsunuz YAZIK....
Bu kınama değil. bunu yapanlar yolun yolcusu olan ınsalar. hem namus gitmiş hem kocasını kandıracak diyecek lafım yok ..
Kocasının da namusu çoktan gitmişse sorun yok.
bu konu bu kadar da büyütülecek, kınanacak bir şey değil. ama allah aşkına bir durup düşünün. sizi seven erkek, sizi her halinizle kabul eder zaten. diğer durumda, size ne kadar iyi davranırsa davransın, hangi canımlı cicimli sözleri söylerse söylesin, aslında sizi sevmiyordur. seven insan böyle bir sebepten sevdiğini kaybetmeyi göze alamaz. sizi gerçekten sevmeyen bir insanla neden evlenmeye çalışıyorsunuz ki? bence bu hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük. hele bu adam bir de geçmişte kendi türlü naneleri yiyip de sizden bakirelik bekliyorsa, koşarak uzaklaşın ondan. evlenecek başka birini bulmak bu kadar zor değil.
aynen sizi gercekten sevmişse bakire değilsiniz diye sizden vazgeçmez.. bu hayatta daha onemlı seyler de var.
Dalga geçenler dilerim birgün başınıza gelirde anlarsınız ozaman o insanların halini
kusura bakma ama ne varmış o insanların halinde ? niye acındırmaya çalışıyorsun o insan dediğin kişileri?baştan aşşağı okudum başlığı ve sırf benim yazımı dalga geçtiğimi düşünerek " dalga geçenler " demişsin.
ben evliyim ve sadece eşimle beraber oldum.benim gibi bekaretini sadece evleneceği erkeğe saklayanlara da farklı gözle bakanlar var.
burada aynı heyecanı yaşamak için bunu uygulayanları da okudum.
onlıne takipte görüp bana uymayan bir başlıkta bulunarak hata ettiğimi düşünüyorum.Allah yardımcınız olsun....