Kızlar bugün izmirde bi tıp merkezine kadın doğuma gittim.Doktora söyledim kızlık zarımı diktirdim 2 yıl önce dedim.Birde sizin bakmanızı istiyorum dedim.Bilerek erkek doktoru olan tıp merkezini seçtim.Doktor baktı ameliyatını kim yaptıysa gayet başarılı dedi ama çok hafif bi esneme var.Ve birde şunları söyledi.aynen yazıyorum.Bu tür işlemlerde riske girmenin anlamı yok o yüzden bir erkek olarak söylüyorum dedi bence 3 gün önce yapılan işlem daha güvenilir dedi.Amaç kan gelmek dedi bazı doktorlar bu işi ticarete dökmüş falan dedi.Kanamam olur mu dedim peki şuan evlensen olur ama nekadar zaman geçerse dokular okadar esneyebilir dedi.Birde penis boyuna bağlı dedi kanama küçük bir peniste kanama olması çok zor dedi flepte.Ben bunları paylaşmak istedim sizinle ben flep yöntemi oldum ama bu laflardan sonra düğünden 3 gün önce mutlaka giderim bi dikiş daha attırırım.Size şunu söylüyüm en fazla 2 doktora daha gözükün ameliyatı yaptırdıktan sonra.Muayene etsin kızlık zarınızı.offff bu ne kötü bişey ya içim nezaman rahat etçek kızlar
canım çok haklısın sen kime yaptırdın gittiğin doktor 3 gün kala gel demişmiydi