izmir' de kızlık zarı dikimi yaptıranlar

Basiniza gelir demissiniz...tecavuzemi ugradiniz...sanmiyorum

bunu duymak hoşuna gidecekse ewet zorla tecavüze uğradım hoşuna gittimi şimdi size ne ya insanların basına ne gelmiş rahatsız olanlar gitsin bu sayfadan konuyu bari dağıtmayın. parmaklarınızı açın ve bakın hepsi birbirine eşitmi değil tabiki kimisinin bazı özeiikleri eksiktir yada fazladır siz her konuda kendinizi 4- 4 lük mü sanıyorsunuz kendinize başka eğlence bulun

aydnlı arkadaşım özel msj hakkım olmadığı cvp yazamadım kusura bakma ben henüz gidemedim fakat en yakın zamanda musatafa alihanoğluna gidicem... gittikten sonra başımdan geçen herşeyi burada sizlerle paylaşıcam zaten...

kızlar şuan pek müsait değilim ama bir hafta sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatacağım hiç bir sorun yok evlendim ve çok mutluyum mustafa bey e gittim evime gideyim size yazacağım

gözün aydın canım senden haber bekliyodum, bende mustafa beye gidecektim. senin adına çok sevindim, darısı başımıza inşallah, müsait olduğunda ayrontıları bekliyoruz senden... mutluluklar...

kızlar bende yaptırdım daha yeni umarım bi aksilik çıkmaz şimdilik hersey yolunda dua edin benim için inşallah tutar allah yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun ben mustafa beye gittim

aaa cnm yaptırdınmı geçmiş olsun, bende konuştum mustafa beyle önümüzdeki ay gidicem nekadar para ödediğini ve neler yaşadın ayrıntıları bana özelden yazabilirmisin? ben özeldeki msjlara hakkım dolmadığı için cvp veremiyorum, kusura bakma, umarım herşey istediğimiz gibi olur.nekadar ödedin, kaç dk sürdü, doktor neler söyledi, kontrole çağırdımı, acı oldumu vs.... başından geçenleri yazarmısın canım.

buraya yazan arkadaşlarıma öncelikle şunu söylemek istiyorum; içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın fakat evli bi insan olarak size bunun çokta önemli bişey olmadıgını söylemek istiyorum. tabii bu evleneceğiniz kişiyede bağlı ama bana göre gerek yok böyle şeylere. olayın dini ahlaki boyutu ayrı. orası kişinin kendisini ilgilendirir. kimseyi kınamak kimsenin haddine değil. doğruyu söylediğiniz takdirde karşınıza çıkan 10 kişiden 9 u sizden yararlanmak isticek kötü gözle bakıcak ama o biri varya biri... inşallah hepinizin karşısına öyle biri çıkarda bunlara gerek kalmaz. aslında kimseye açıklama yapmak söylemek zorunda da değilsiniz ama işte el mahkum hissediyor insan anlıyorum. anlatsanız bi türlü anlatmasanız bi türlü ama illa da kandırma yolunu seçecekseniz bu kadar para vermenizede gerek var mı anlamıyorum. hepinize kolaylıklar dilerim.

bende büyük konuşanlara sesleniyorum..bende ilk eşimle evlendikten sonra beraber oldum ama burada hiç bir arkadaşımı bundan dolayı yadırgayamam...

belki bekaretinizi koruyup eşinizle evlenmiş olabilirsiniz ama sizde evlat yetiştiriyosunuz asla aşşağılamayın küçümsemeyin beddua almayın..zira kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz!... Allah evladınızdan çıkarabilir bunu unutmayın!...

kimsede burada yaptığı hatayı paylaşmak zorunda değil!...birbirlerine sormuşlar ve paylaşıyolar..saygı duyun birazcık kimsenin uckuru kimseyi alakadar etmez..

kızlar güzel açıklamışlar bu devirde dürüstlüğe önem verip bunları sorun etmeyende var.. ama unutmayın ki reklamınızı yapıp terk edende çıkabilir..

kızlar bende yaptırdım daha yeni umarım bi aksilik çıkmaz şimdilik hersey yolunda dua edin benim için inşallah tutar allah yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun ben mustafa beye gittim

Geçmiş olsun cnm.. İnş kolay atlatrsın tutana kadar.. Allah yardımcın olsun..

okuduklarımdan kanım dondu .ya arkadaşlar siz kimi kandırıyorsunuz yazık günah ya .bide konu açılmış doktor tavsiye ediyorsunuz birbirinize .ben böyle birşey görmedim .benimde eşim jinekolog asla böyle birşey yapmaz .bir çok gelen avr diyor etik bulmuyorum kimsenin kimseye kandırma hakkı yok .bekaretiniz çok önemliyse neden sahip çıkmadınız o zaman ?çok üzüldüm cidden hem sizin hemde eşleriniz olucak erkeklere .yazık başka birşey diyemiyorum ülkem nereye gelmiş nereye gidiyor .bu arada kadın doğum uzmanı yada bir hekim operasyon geçirdiğinizi kolaylıkla anlar .bana eşim öyle demşti gelen kan farklı mı oluyormuş ne yani dikişin patladığı belli oluyormuş aslında çok erkekte anlarmış ama anlamayanlarda olur muhakkah tabi dilerim anlarlarda maskeleriniz düşer .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .allah ıslah etsin .

bunu duymak hoşuna gidecekse ewet zorla tecavüze uğradım hoşuna gittimi şimdi size ne ya insanların basına ne gelmiş rahatsız olanlar gitsin bu sayfadan konuyu bari dağıtmayın. parmaklarınızı açın ve bakın hepsi birbirine eşitmi değil tabiki kimisinin bazı özeiikleri eksiktir yada fazladır siz her konuda kendinizi 4- 4 lük mü sanıyorsunuz kendinize başka eğlence bulun

tecavüze uğraysan güzelim gidersin doktora alırsın raporunu ailene uyurmakda zorunda değilsin ki .doktor-hasta arasındaki şeyler gizli kalır .gizlice yaptıtırdın bunu .sana darp rapor verirdi yapmayın allahaşkına ya yazık .

ben kimseye bişey demek istemiyorum, kırmakda istemem ama gecen cok yakınıma erkek arkadası yok artık bu devirde bakire falan demiş,kız ama ben varım sakladım kendimi deyince inanmamıs buyasta olmaz diye.. üstüne üstük peşine de bakire olup ne haltlar yiyenler var yada diktirmekde kolay falan demiş..yani her durumda birseyler yapmıssındır demek oluyor bu!! ha evet diceksiniz ister inansın ister inanmasın ama artık zan altında kalmaktan bıktım.. gercegi söylüyoruz ama ona bile inandıramıyoruz.. yani ben bosuna mı bekledim eşimi(hala bekliyorum :KK9: )
cidden yapmıssın denilecek se neden yapmadım ki diye haykırasım geliyor ve son olarak Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın

Son düzenleme:
ay bide mutluluklar falan denmiş neyse kafayı yemeden gideyim bu topikten .bakire olmamak bir suç değil asla yanlış anlaşılmasın bakire olup olmamak önemli değil sürüst olmak önemli bence .evlilik yalan üzerine kuruluyor demek böyle evlilikten huzur bekleniyor bide yazık üzüldüm iyiki bu durumlara gelmedim şükür ettim bide .

ben kimseye bişey demek istemiyorum, kırmakda istemem ama gecen cok yakınıma erkek arkadası yok artık bu devirde bakire falan demiş,kız ama ben varım sakladım kendimi deyince inanmamıs buyasta olmaz diye.. üstüne üstük peşine de bakire olup ne haltlar yiyenler var yada diktirmekde kolay falan demiş.. ha evet diceksiniz ister inansın ister inanmasın ama artık zan altında kalmaktan bıktım.. gercegi söylüyoruz ama ona bile inandıramıyoruz.. yani ben bosuna mı bekledim eşimi(hala bekliyorum :KK9: )
cidden yapmıssın denilecek se neden yapmadım ki diye haykırasım geliyor ve son olarak Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın

hayır asla öyle düşünme tecrübeli bir erkek şıp diye anlar ne olduğunu zaten hayatım .sakın kendinden taviz verme .doğru bildiğini yap .rabbim iyilerle karşılaştırsın .

tecavüze uğraysan güzelim gidersin doktora alırsın raporunu ailene uyurmakda zorunda değilsin ki .doktor-hasta arasındaki şeyler gizli kalır .gizlice yaptıtırdın bunu .sana darp rapor verirdi yapmayın allahaşkına ya yazık .

siz forumda sataşacak insan arıyorsunuz nasıl hareket ediceğimi sana mı sorucam bu ne terbiyezsizlik karşısındakinin ne yaşadığını bilip bilmeden onun adına karar veremezsin canınız sıkılıyorsa foruma girmeyin namus abideleri...

siz forumda sataşacak insan arıyorsunuz nasıl hareket ediceğimi sana mı sorucam bu ne terbiyezsizlik karşısındakinin ne yaşadığını bilip bilmeden onun adına karar veremezsin canınız sıkılıyorsa foruma girmeyin namus abideleri...

namus abidesi değilim bakire olmayanları aşağılamıyorum asla okumadın galiba iyi yorumumu ama senin gibi yalancılara saygı duymuyorum yazık acıdım haline umarım evleniceğin adam anlar ve seni kapıya koyar inşş .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .kimseye sataşmıyorum seni tanımam etmem ama bunu yapan kadınlardan utanıyorum bir kadın olarak .bakire değilsen değilsin kardeşim niye kandırıyorsun milleti .her evlenen bekire mi sanki yazık

okuduklarımdan kanım dondu .ya arkadaşlar siz kimi kandırıyorsunuz yazık günah ya .bide konu açılmış doktor tavsiye ediyorsunuz birbirinize .ben böyle birşey görmedim .benimde eşim jinekolog asla böyle birşey yapmaz .bir çok gelen avr diyor etik bulmuyorum kimsenin kimseye kandırma hakkı yok .bekaretiniz çok önemliyse neden sahip çıkmadınız o zaman ?çok üzüldüm cidden hem sizin hemde eşleriniz olucak erkeklere .yazık başka birşey diyemiyorum ülkem nereye gelmiş nereye gidiyor .bu arada kadın doğum uzmanı yada bir hekim operasyon geçirdiğinizi kolaylıkla anlar .bana eşim öyle demşti gelen kan farklı mı oluyormuş ne yani dikişin patladığı belli oluyormuş aslında çok erkekte anlarmış ama anlamayanlarda olur muhakkah tabi dilerim anlarlarda maskeleriniz düşer .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .allah ıslah etsin .

..... Allah ilkönce seni ıslah etsin de biraz da olsa iyi niyetli olmayı öğren. Sen kim oluyosun da başkalarını hayatını yargılama ve hakaret etme hakkını kendinde buluyosun. herkesin hayatı sadece kendisini ilgilendirir, senin gibi muhalefetleri değil.ona buna beddua etme seninde kızın olur Allah onun başına verir. bu durumu yaşamayı hiç kimse istemez, sen insaların ne yaşadığını bilmeden yalacılar vs... gibi kelimelerle hakaret etme hakkını sana kimse vermiyor burda, sen önce bir haddini bil bakalım.. milletin dürüstlük bekçisi senmisin arkadaş..

Son düzenleme:
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; Bkz: Keşfu'l-Hafa, 2/265)

namus abidesi değilim bakire olmayanları aşağılamıyorum asla okumadın galiba iyi yorumumu ama senin gibi yalancılara saygı duymuyorum yazık acıdım haline umarım evleniceğin adam anlar ve seni kapıya koyar inşş .yalancının mumu yatsıya kadar yanar .kimseye sataşmıyorum seni tanımam etmem ama bunu yapan kadınlardan utanıyorum bir kadın olarak .bakire değilsen değilsin kardeşim niye kandırıyorsun milleti .her evlenen bekire mi sanki yazık

şu hayırlı günde ben bu kadar zor durumdayken hala beddua ediyosunya ne diyim allah seni ıslah etsin kimsenin senin yorumuna ihtiyacı yok ewet iğreniyo olabilirsin ozaman burda işin ne.allah seni benim durumumdan beş beter etsin ozaman aklına ben geleyim terbiyez ben sana sadece kimsenin durumunu bilmeden yorum yapma dedim senin ne haddine bana beddua etmek side yöneticileri görsün seni...

X