Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simla anlayışın için sağolasın. ama ben o riske bir daha girmem evet sevdim malesef yaşadım keşke yaşamasaydım sonra aldattı ayrıldık filan. uzun yıllar geçti birini sevdim durumu ona anlattım dürüst oldum ama bana söylemediği kalmadı oysa ben ona tapmıştım . o yüzden kimse söylemesin mutlu ise mutluluğunu bozmasın erkekler bunu duymak 1-2 damla kan görüp mutlu olmak istiyorsa öyle olsun
Pitikara sana kesinlikle katılıyorum herkes kendinden sorumludur herkesin ahlak anlayışı da kendine...Herkes kendine dönüp bi baksın kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...Ayrıca bizim toplumumuzda kızlık zarını diktirenleri eleştirmeden önce, buna mecbur kalmayı zorunlu kılan toplumsal ve ayrımcı sistemi eleştirmek gerekir diye düşünüyorum. Zaten kadının düşmanı da yine kadın. Kızlık zarını önemseyen erkek çocuklarını yetiştirenler de bu kadınlar değil mi sonuçta?
canım ben mustafa beye yaptırdım ve sonuç olumlu kendini germe lütfen bu kadar doktor bey harika biri bundan emin olabilirsinselam kızlar bende izmirde oldum mustafa alihanoğluna izmirde yaptıran varmı bengibi o doktora daha kntrol olmadım yaptıran varsa ALLAH rızası için cvp yazsın o doktora yaptırp tutan varmı
selam kızlar bende izmirde oldum mustafa alihanoğluna izmirde yaptıran varmı bengibi o doktora daha kntrol olmadım yaptıran varsa ALLAH rızası için cvp yazsın o doktora yaptırp tutan varmı
canım ben mustafa beye yaptırdım ve sonuç olumlu kendini germe lütfen bu kadar doktor bey harika biri bundan emin olabilirsin