canm sadce hamilelikte mi gittin yoksa hamile klmana yardmcı mı olduMerhaba. Ben Medical Park'a gidiyorum Dr. Merve Biçer, 28.haftadayım ve doğuma ona gireceğim inşallah. Daha önce bir sürü doktor değiştirdim, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Kordon Kadın Doğum, Ege Üniversitesi'ne gittim, sonra Medical'de 2 doktorum değişti ve nihayet en son doktorumu buldum. Güler yüzlü, ilgili, kafandaki tüm sorunlara anlayabileceğin şekilde cevap verebilen bir doktor.
bana mı dedin canım bende doktoraraştırıorum izmirdeim kendi doktorumu çok sewiorum ama ameliyat oldum hala hamile kalamıorum 4 ay oldu kalırsın dio bişi yok eşimde başkasınada gidelim tek doktorla kalmayalım dedi napim sence buca devleti mi dion senben suan Konyada oturuyorum ama İzmirdeyken Buca Tıp Aylın Barbaros a gıdıyordum..suan gelınımız hamıle o da oraya gıdıyor..arastır netten de..ona gıtmeye karar veırsen bı 10 gun once falan randevu ıcın ara canım..cok yogun hemen vermıyorlar randevuyu..
bana mı dedin canım bende doktoraraştırıorum izmirdeim kendi doktorumu çok sewiorum ama ameliyat oldum hala hamile kalamıorum 4 ay oldu kalırsın dio bişi yok eşimde başkasınada gidelim tek doktorla kalmayalım dedi napim sence buca devleti mi dion sen
arkadaşlar Bornova şifa nasıl ?birde takipli doktor mu giriyor yoksa nöbetçi doktormu ?
benim derdimde bu
doktorumdan çok memnunum fakat haftasonu yada gece o yoksa kim nöbetçiyse o yaptırıyormuş normal doğumu
ben takipli doktorum girsin istiyorum
tamam canm aklımda olsun eşime söledm biyer daha var çınarlı özel ama kadındoktor lazım şu aylinide bi arastıraım saol tatlm bana doumcu takipçi falan değil benm hiççç bişim yok eşiminde yok hamile kaldırabilecekdoktor arıorum yoksa bn doktorumdan memnunum ama habire bekle zamana bırak dio buda eşimin sinirinibozuokonu sahıbıne yazdım canım ama sende bak..devlet hast demıyorum...benım ddıgım bucatıp ta sırınyerde..devlet hast degıl ama sıgortalılara da bakılıyor orada.... bır arastır sende netten..benım İzmir de tanıdıgım herkes ona gıdıyor
canım çnarlıyı düşünüorum bayan doktorunasıldırSefa kurt çınarlı özel hastanesi 10 numara
Özel Karataş Hastanesi Dr. Arzu Akar işini çok iyi yapan ve yanında çokrahat edip çekinmeyeceğiniz bir doktorsağol canım valla bi sen cevap verdin :) o doktor kent hastanesinde galiba öyle mi?
kent fiyatları konusunda biraz beni aşar özel sigortam yok çünkü
Valla benim favorim özel Karataş Hastanesinde Dr. Arzu Akar çok sıcak bir insan görür görmez insanın içi kaynıyor.İşinde çok titiz ve hastasına çok özen gösteriyor.Bir dene derim.sağol canım valla bi sen cevap verdin :) o doktor kent hastanesinde galiba öyle mi?
kent fiyatları konusunda biraz beni aşar özel sigortam yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?