Izmir' de kadın doğum doktoru arayanlar !!!!

hale3535

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
14
0
6
İzmir
Kızlar İzmir'de iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Eylül ay'ında hamilelik düşünüyorum 3 ay önce doktor edinmekte fayda var diye duydum.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.hangi doktor ve hangi hastaneyi önerirsiniz????

ben izmirde dr.israel aruha gidiyorum son derece memnunum istersen sende bu dr. araştır içine sinerse git derim benim tüp bebek tedavimide kendisi yaptı. zaten kendisini gördüğünde anlayacaksın kendini işine vermiş bir dr.

sağol canım valla bi sen cevap verdin :) o doktor kent hastanesinde galiba öyle mi?
kent fiyatları konusunda biraz beni aşar özel sigortam yok çünkü

Merhaba. Ben Medical Park'a gidiyorum Dr. Merve Biçer, 28.haftadayım ve doğuma ona gireceğim inşallah. Daha önce bir sürü doktor değiştirdim, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Kordon Kadın Doğum, Ege Üniversitesi'ne gittim, sonra Medical'de 2 doktorum değişti ve nihayet en son doktorumu buldum. Güler yüzlü, ilgili, kafandaki tüm sorunlara anlayabileceğin şekilde cevap verebilen bir doktor.

bende merve hanıma ilk kez gittim geçen hafta.ameliyattaydı biraz bekledikten sonra geldi ilk beni aldılar.gerekli bilgileri verdi pek bi sıkıntım yok ama biraz aceleye geldi sanki hızlı hızlı söledi geçti gibi çok kısa sürdü muayenem ve görüşmemiz.kan testlerim için reglinin 3.günü tekrar gel dedi bu ay sonunda tekar gidicem.yalnız beni düşündüren bi nokta da ücretler.12 tl katkı payı 30 tl muayene ücreti verdim smear testi için de ayrıca 20 tl daha aldılar.ay sonundaki kantestleri için de tekrar 42 tl muayene ücreti ve ayrıca testler için de para verilcek mi acaba merak ediyorum.muayene olmcam çnkü sadece kan testi için gitcem.durum böyle olursa çünkü hamilelikte yapılcak her testten de hem muayene hem test paraları alınırsa çok pahalıya denk gelecek.ay sonunda gittiğimde hepsiden ayrı ayrı para alırlarsa başka bir yer bakmak zorunda kalıcam.gittiğimde merve hanımla da konuşcam bu konuyu doğum fiyatlarını da sorcam ama sen biliyorsundur nasıl oluyor bu ödeme işlemleri nelerden ne kada para alıyorlar canım?

merhaba

sana egepol hastanesini önerebilirim ben orda Gökalp tokaç da doğum yaptım halada kontrollerımde ona gıdıyorum ıkıncı cocugum olsun ıstıyorum tedavı oluyorum suanda. pko hastasıyım çünkü =) kesınlıkle tavsıye edebılcegım bır dr ve hastane doğum yapalı 1.5 sene oldu gebelıgımın 10. haftasınan berı Gökalp beydeyım bıraz arastr ıstersen meşhur bır dr olduğunu göreceksin face hesabı da var ordanda görebılırısın kendısını...aklındaki soruları sen sormadan cevaplar memnun kalırsın dıe tahmın edıyorum muayene ücretı 42 tl doğum suan 1200 tl olması lazım epıdural sezeryan + epıdural normal doğum herıkısındede fıyat aynı ayrıca sezeryan meraklısı bır dr degıldr son ana kadar bekler hersey normalse. eger Gökalp hocayı tercıh edecek olursan tek uyarım cok yoğun olmasdr ben ağustos randevumu sımdıden aldım bu heralde baya bılgılendirici olmustr dıe düşünüyorum =)

Bende 4. doktorda aradığımı buldum. tüp bebek hamilesiyim. oradaki doktorları da sayarsak neredeyse 8 doktor gördüm. ama Torbalı yolunda Özel Medefema hastanesi var. bana da iki kişi önermişti. .önceden bu doktor hanım buca dorukta imiş. doruk kapanında medifema ya geçmiş. bende çok seçicidirim doktor konusunda. bu doktoru da iyice bi inceledim. ama cidden şeker mi şeker, tatlı mı tatlı ve deneyimli. benim gözüm tuttu, bundan sonraki doktorum izmirde olduğum sürece Aysel Hanımdır. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. ücretler uçuk değil, 22 lira muayene..

Benim 2 yıla yakın bebeğim olmamıştı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine özel çankaya tıpta Bülent Turgut Ay ile tanıştım mucize gibiydi bir buçuk ay sonra hamile kaldım.İletişimi okadar iyiki insan doktorunu özlermi özlüyor :) Açıkcası ben çok memnunum.Muayene ücreti 22 tl bunun dışında çoğu tahlil ücretsiz yapılıyor.Normal sigortalılarada bakılıyor bilginiz olsun...

Kızlar merhaba,

Aynı şekilde bende dr arıyorum. Gökalp beyi duydum ancak söylediğin gibi çok yoğun ve cep telefonunu acil bir durum için vermiyor.Çok kararsızım medikal park da vedat bey nasıl bilen varmı birde yeni açılan su hospital nasıl bilen varmı?

evt canım Gökalp bey cep nosunu vermıyor maalesef ben maılle ulaşıyorum genelde tahlıl sonuçlarımla ılgılı oluyor tabı. medical park ta muayene 78 tl olmuş drlarınla ılgılı bır bılgım yok su hospıtal ıle ılgılıde bılgım sadece bı zamanlar tekmarda çalışıyordum o zaman inşaat halındeydı bı arada açıldığı zaman gördüm okadar. egepolde ise muayene 52tl doğum da 1200dü zam olmadı cok ffazla 1300 lıra olmuş dıe bılıyorum.

merhabalar arkadaşlar bende 24 haftalık hamileyim
egepol de şükran hanıma gidiyorrum:egepolü bana işyerinden 3 4 arkadaş önerdi ve gerçekten çok memnun kaldım.doktorum harika ama doğum normal olursa hastanede hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş.bende erkek doktor istemiyorum kararsızım yani
doğum ücreti:bir gece refakatçi fotoğraf çekimi video çekimi oda süslemesi bebek muayenesi dahil 1350 tl şuan
ben su hospital de ümran hanıma gittim.ilk gittiğimde çok ilgilendi ama ikinci gidişimde ben demesem kilomu bile ölçmüyordu
ayrıca oranın yeni doğan servisi pek iyi değil
ama bir arkadaşımız orada doğum yaptı memnun kaldı.benim bir akrabam orada çalışıyor ve bu yüzden eşim orayı istemiyor
şükran hanımdan çok memnunuzda eşim sezeryan ol kendi ddoktorun girsin diyor ben karar vermmiş değilim henüz
ya Aysel hanımı bende duydum oda çok iyi bir bayanmış ama bana çok uzak ulaşım sıkınttım var bende bornovada oturuyorum
egepol olarak hastane tamam ama doktorun girmesi önemli olduğundan bende takippte olacağım
allah iyi doktorlaarla karşılaştırsın doktor çok önemli gerçekten

selam ben hamile olduğumu daha dün su hastanesinde öğrendim. ben ersöz beyin hastasıyım, umran hanım için bir sey diyemem. ama yeni doğan servisiyle ilgili bir yorumun olmuş, o dikkatimi çekti. olumsuz bir şey varsa bilmek isterim, çünkü hayırlısıyla yoluma orada devam etmeyi düşünüyorum.

arkadaşım açıkçası sahipleri biraz cimriymiş sanırım ama kadın doğum doktoru fırsat vermiyormuş
ya orası a sınıfı bir hastane ben ümrran hanıma gidelim diyorum ama eşim kabul etmiyor

ümran hanıma da gitmiştim ve memnun kalmıştım; ama en son dış gebelik tedavimi ersöz bey yaptı, simdi de onunla devam etmeyi tercih ettim. gercekten güzel ve temiz bir hastane, bir de benim evime 2 dakikalık yürüme mesafesinde... ben çok memnunum. sen de hamilelik var mı?

Ben medikalde gülçin çetin uysala gitmiştim.ilkinde fena değildi ilgisi.sonrakilerde ilgilenmedi.pco vardı bende tek taraflı.verdiği ilaçlarla her tarafa yayıldı.bunu öğrendikten sonra verdiği ilaçları içmedim.soğan kürü uyguladım.pco geçti.ben de şimdi 2.çocuk için dr arıyorum. Karşıyaka, Çiğli, Bornova civarlarında özellikle.

Arkadaşarlar merhaba !!! bornovada op.dr.hasan yıldız var kendisi yengemin doktoru. yengem çok memnun.klinigine bir kaç kez yengemin yanında bende gittim gayet temiz ve hoş bir klinik ayrıca doktorda çok güleryüzlü ve samimi geldi bana.yengemde çalıştığı yerden bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bulmuş doktoru.Bu arada bizde doğum fotoğrafçısı arıyoruz önerileriniz varsa lütfen yazın. Teşekkürler. Allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin yengemede. bende bir an önce yanaklarını sıkmak için sabırsızlanıyorum ufaklığın

pekı arkadaslar aranızda hayat hastanesı hakkında bılgısı olan var mı..benimde 2. hamılelıgım bır turlu karar veremedım

Benim birkaç yakınım orda doğum yaptılar.iyi olduğunu söylemişlerdi 3.-4sene evvel. Şimdi bilemiyorum.

Teşekkür ederim canım.

nerde hagi hastane hangi semt canm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…