Merhaba Hanımlar, Benim size önereceğim doktor Prof. Dr. Sefa Kelekçi. Kendisi benim karşılaştığım ennnn bilgili, donanımlı, tecrübeli ve bir o kadar da egosuz, güleryüzlü doktor. Sınırsız soru sorabilirsiniz kendisine, nokta atışı cevaplar verir. Ciddi anlamda çok çok çok çok memnun kalacağınızı ben garanti ederim. Mavişehir Modern'in o tarafta, Doğa Koleji yakınlarında muayenesi var. Normal muayene 400 TL. Detaylı ultrason falan 600 TL. Kredi kartı da geçiyor. Detaylı ultrason dediğim de 35-40 dakika yatıyorsunuz ve bebeğin her bir damarı, her bir organını, her bir uzvunu detaylı bir şekilde inceliyor. Ve size cd içerisinde tüm bilgileri kaydedip de veriyor. Kendisi perinatolog uzmanlığına da sahip. İnanın bana eğer maddi imkanınız varsa muhakkak gitmelisiniz. Cep telefonunu da veriyor. Ve kendisine cep telefonundan her daim ulaşabilirsiniz. Birisi yazmış, Gonca Aksoy Özmen diye. O da şu an Kordon Kadın Doğum'da. O da çok iyi bir doktordur. Onun muayenesi 75 TL. Ama Sefa Bey bir kaç gömlek üstün, zaten Gonca Hanım'ın da hocası. Hepinize sağlıklı gebelikler, sıhhat dilerim. :)