Izmir' de kadın doğum doktoru arayanlar !!!!

merhaba arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben izmir ciğlide oturuyorum. izmire yeni geldiğim için pek bir bilgim yok doktorlarla ilgili. suan cocuk dusunuyorum hormon bozuklugu var bende bildiğiniz iyi bir doktor varmı
Kordon mete bey var birde kent hastanesinde dilek hanim ama tup bebek uzmani kendisi biraz tuzlu ama cok ilgili bir dr.

Merhaba, benim de çikolata kistim var. Yazdan beri 2 tane özel doktora, Tepecik'e, bir de Yeşilyurt'a gittim. Tabi devlet hastanesine de gittim; ama senin işin üniversite ya da araştırma hastanesinde dediler. Kistim de 7-8 cm. kadar, başta kimisi ameliyat dedi kimisi de doğum kontrol hapı verdi. Pratik bir çözüm olarak hapa başladım; ama hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Sizin çikolata kisti için gittiğiniz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı?

Egepol Bülent bey. Derdini dinler sorulara cvp verir saygi duyar sevecendir dikkatlidir.

Merhaba arkadaşlar. İzmir'de oturuyorum ben de ve iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Şuan 14 haftalık hamileyim çiğli araştırmaya gidiyorum ama malum belki yoğunluklarından çok ilgili değiller. Bir de şimdi gebe bilgilendirme diye bişey başlamış(bi ebe size 4 seansta doğum öncesi ve sonrası hakkında bilgilendirme yapıyor.), doktor neredeyse hiçbişey sordurmuyor. Bu yıl doğum ücretlendirmesi özel hastanelerde ne kadar bilmediğim için gidemiyorum da. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim geç olmadan değiştirmek istiyorum. Hem doktor hem de hastane tavsiyesine ihtiyacım var ...

arkadaşlar ... Bana önerebilceğiniz tecrübeli ve iyi bir kadın dogum doktoru tavsiye edermisiniz... Bir an önce tedaviye başlamam gerektigi söylendi iyi bir doktor arıyorum.. Ayrıca sigortam suan yok... Fiyat olarak da maddi durumumu zorlicak fırsatcı bir doktorunda eline düşmek istemiyorum... Gercekten her anlamda iyi bir doktor tavsiyeniz olursa sevinirim :110:

arkadaşlar ... Bana önerebilceğiniz tecrübeli ve iyi bir kadın dogum doktoru tavsiye edermisiniz... Bir an önce tedaviye başlamam gerektigi söylendi iyi bir doktor arıyorum.. Ayrıca sigortam suan yok... Fiyat olarak da maddi durumumu zorlicak fırsatcı bir doktorunda eline düşmek istemiyorum... Gercekten her anlamda iyi bir doktor tavsiyeniz olursa sevinirim :110:
Kim dedi biran önce tedaviye başlamanız gerektiğini

O açıdan sormadım. Size diyen doktor niye yapmıyor. Siz mi tercih etmediniz hayırlısı olsun bu arada.
Ben doğal yoldan olsun cok istedim tabiki.... ama amh degerim düşük cikti malesef kaybedecek zamanim yok diye hemen asilama tedavisine oda olmasa tüp bebek yapilacagini söyledi.. bu yüzden cok iyi ve tecrübeli bir doktor ariyorum hemen baslamak icin.inş hayirli olur saol cnm

Ben doğal yoldan olsun cok istedim tabiki.... ama amh degerim düşük cikti malesef kaybedecek zamanim yok diye hemen asilama tedavisine oda olmasa tüp bebek yapilacagini söyledi.. bu yüzden cok iyi ve tecrübeli bir doktor ariyorum hemen baslamak icin.inş hayirli olur saol cnm

merhaba canım aleeepathem ben 2011 yılında özlem keskiner nisanoğlu adında bir drla tanısmısstım adet duzenszlıgım vardı cankaya tıp merkezındeydı ozaman özlem hanım iş yerimden bır arkadaş onerdı dıye yakın mesafe dıye gıtmeyı tercih ettım. daha önce gıttıgım drlar hormonlar ında sorun yok deyıp gönderıyorlardı fakat özlem hanım insülin direncimden dolayı adet duzensızlıgı yasadıgımı soyledı ona öre bır ıkı ılacla başladık tedaviye ıkı ay sonunda gebe kaldım sonrasında takıplerımı yaptıkısa sure ve unv hastanesine yonlendrdı cunku toxoplazma gecırmıslıgım varmış ve sonrasındadada zaten hastanedde doğum yapılmadığı ıcın başka dr tercıh etmek zorunda kaldım.daha sonra arastrdım özel ege tüpbebek merkezınde calısıtıgını ögrendım ve sana fıkır olsun dıye önermek ıstedım tercıh edersen. ınan ne muayene ucretı nedebaska bırseyle ılgılı bır bıllgım yok ama araştır belkı bır faydam olur.rabbim kısa zamanda bır evlat nasıp etsın sana ve tum ısteyenlere.buarada 3 doğumumuda egepol Gökalp tokaçta yaptım oda ılgılı bır dr dur. onuda deneyebılırsın

merhaba canım aleeepathem ben 2011 yılında özlem keskiner nisanoğlu adında bir drla tanısmısstım adet duzenszlıgım vardı cankaya tıp merkezındeydı ozaman özlem hanım iş yerimden bır arkadaş onerdı dıye yakın mesafe dıye gıtmeyı tercih ettım. daha önce gıttıgım drlar hormonlar ında sorun yok deyıp gönderıyorlardı fakat özlem hanım insülin direncimden dolayı adet duzensızlıgı yasadıgımı soyledı ona öre bır ıkı ılacla başladık tedaviye ıkı ay sonunda gebe kaldım sonrasında takıplerımı yaptıkısa sure ve unv hastanesine yonlendrdı cunku toxoplazma gecırmıslıgım varmış ve sonrasındadada zaten hastanedde doğum yapılmadığı ıcın başka dr tercıh etmek zorunda kaldım.daha sonra arastrdım özel ege tüpbebek merkezınde calısıtıgını ögrendım ve sana fıkır olsun dıye önermek ıstedım tercıh edersen. ınan ne muayene ucretı nedebaska bırseyle ılgılı bır bıllgım yok ama araştır belkı bır faydam olur.rabbim kısa zamanda bır evlat nasıp etsın sana ve tum ısteyenlere.buarada 3 doğumumuda egepol Gökalp tokaçta yaptım oda ılgılı bır dr dur. onuda deneyebılırsın
Cok güzel anlatmışsın cok tessekkur ederim ...arastiracan dediklerini dualarin icinde tesekkurler Allah razı olsun evlatlarini sana bagislasin....

Cok güzel anlatmışsın cok tessekkur ederim ...arastiracan dediklerini dualarin icinde tesekkurler Allah razı olsun evlatlarini sana bagislasin....

Ne demek canım benim faydam olsun çok isterim. Amin inşallah Allah razı olsun sendende .yardımcı olabilecegim ne varsa elimden geleni yaparım her zaman. Haberdar edersen sevinirim.

Ne demek canım benim faydam olsun çok isterim. Amin inşallah Allah razı olsun sendende .yardımcı olabilecegim ne varsa elimden geleni yaparım her zaman. Haberdar edersen sevinirim.
Sağol canım... Kafama takilan olursa yine seslenirim burdan cok teşekkür ederim...

Ege üniversitesinde prof. Sait Yücebilgin'i tavsiye ederim. 2 kere historoskopi ile septum ameliyati gectigimiz cuma günü de acik miyom ameliyatimi yapti. Istanbulda hic kimseye güvenemeyip kostur kostur ona geliyorum. Tüm sıkıntılarıma telefonda bile verdigi cevaplarla cözüm oluyor. Ben ki panik bir insanim ama o ne derse neyi ic derse yapiyorum. Tavsiye ederim. Alsancakta da muaynanesi var.

Bende arkadaşımın doğumunda tanıştım kendisiyle. 5.5aya kadar herşey normaldi ama Bülent Bey'in ihmali yüzünden bebeğimi 21.haftada doğurmak zorunda kaldım. Rahim ağzı yetmezliği varmış ve bir kere dahi ölçme gereği duymadı. Bir daha da kimseye tavsiye etmiyorum.
Egepol Bülent bey. Derdini dinler sorulara cvp verir saygi duyar sevecendir dikkatlidir.

Merhaba Hanımlar, Benim size önereceğim doktor Prof. Dr. Sefa Kelekçi. Kendisi benim karşılaştığım ennnn bilgili, donanımlı, tecrübeli ve bir o kadar da egosuz, güleryüzlü doktor. Sınırsız soru sorabilirsiniz kendisine, nokta atışı cevaplar verir. Ciddi anlamda çok çok çok çok memnun kalacağınızı ben garanti ederim. Mavişehir Modern'in o tarafta, Doğa Koleji yakınlarında muayenesi var. Normal muayene 400 TL. Detaylı ultrason falan 600 TL. Kredi kartı da geçiyor. Detaylı ultrason dediğim de 35-40 dakika yatıyorsunuz ve bebeğin her bir damarı, her bir organını, her bir uzvunu detaylı bir şekilde inceliyor. Ve size cd içerisinde tüm bilgileri kaydedip de veriyor. Kendisi perinatolog uzmanlığına da sahip. İnanın bana eğer maddi imkanınız varsa muhakkak gitmelisiniz. Cep telefonunu da veriyor. Ve kendisine cep telefonundan her daim ulaşabilirsiniz. Birisi yazmış, Gonca Aksoy Özmen diye. O da şu an Kordon Kadın Doğum'da. O da çok iyi bir doktordur. Onun muayenesi 75 TL. Ama Sefa Bey bir kaç gömlek üstün, zaten Gonca Hanım'ın da hocası. Hepinize sağlıklı gebelikler, sıhhat dilerim. :)

Back