Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahir özgüderi tavsiye ederim. Şirinyerde muayenesi var. Çınarlı hastanesi ile çalışıyorslm arkadaşlar bende doktor arıyorum. 2 tane düşüğüm var. ve çok iyi bi doktor istiyorum.yardımcı olursannız sevinirim.
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç gitmedim ama karataş doğum için çok iyi bir hastane olarak biliniyorbende deli gibi doktor arıyorum Aysel hanımda randevu aldık Karataş hastanesinde umarım iyidir cokta fazla doktor değiştirmek istemiyorum![]()
Teşekkür ederim tatlım inşallah :)Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç gitmedim ama karataş doğum için çok iyi bir hastane olarak biliniyor
Buca şirinyerde tahir özgüder muane ücreti 120tlmerhaba,
izmirde muayene ücreti çok yüksek olmayan, sadece genel muayene ve adet düzensizliği gibi şikayetler için görüşebileceğim kimi önerirsiniz?
Buca şirinyerde tahir özgüder muane ücreti 120tl
Kordon tip merkezi mete beymerhaba,
izmirde muayene ücreti çok yüksek olmayan, sadece genel muayene ve adet düzensizliği gibi şikayetler için görüşebileceğim kimi önerirsiniz?
Muayene ucreti 40 liraKordon tip merkezi mete bey
Hayat hastanesinde murat polati tavsiye ederim çok ilgili ve işinin ehli bi doktor orda doğum yapmadım ama kontrollerime orda devam etmiştim çok memnun kalmstm herkese tavsiye ediyorumpekı arkadaslar aranızda hayat hastanesı hakkında bılgısı olan var mı..benimde 2. hamılelıgım bır turlu karar veremedım
İzmir Özel karataş hastanesinde Dr. Arzu akarı tavsiye ederim. İstanbul Şişli'den gelmiş inanılmaz bilgili işini severek yapan ve takip eden bir doktor. En önemlisi 24 saat kendisine ulaşabiliyoruz. Ben çok memnun kaldım bugüne kadar bir çok doktor gezdim ama bu kadar içimi rahatlatan bilgisine güvendiğim bir doktor olmamıştı. Kesinlikle baştan savma bir muayene yapmıyor detaylı inceliyor ve cok anlaşılır bir şekilde anlatıyor aklınızda bir soru kalmiyor. Tavsiye ederim arzu hanımı...slm arkadaşlar bende doktor arıyorum. 2 tane düşüğüm var. ve çok iyi bi doktor istiyorum.yardımcı olursannız sevinirim.