Izmir' de kadın doğum doktoru arayanlar !!!!

slm arkadaşlar bende doktor arıyorum. 2 tane düşüğüm var. ve çok iyi bi doktor istiyorum.yardımcı olursannız sevinirim.
 
aylin barbarosu tek geçerim arkadaşlar ama randevu almak sorun işte biraz hep yoğun
 
Süheyla topaloglu bornova da yeri var ozel.. cinarlida yaptim 2 dogumumuda boyle doktor baska gormedim tanimadim.. 10 tane dogursam yine ona giderim.. kesinlikle arastir derim
 
slm arkadaşlar bende doktor arıyorum. 2 tane düşüğüm var. ve çok iyi bi doktor istiyorum.yardımcı olursannız sevinirim.
Tahir özgüderi tavsiye ederim. Şirinyerde muayenesi var. Çınarlı hastanesi ile çalışıyor
 
bende deli gibi doktor arıyorum Aysel hanımda randevu aldık Karataş hastanesinde umarım iyidir cokta fazla doktor değiştirmek istemiyorum :(
 
bende deli gibi doktor arıyorum Aysel hanımda randevu aldık Karataş hastanesinde umarım iyidir cokta fazla doktor değiştirmek istemiyorum :KK43:
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç gitmedim ama karataş doğum için çok iyi bir hastane olarak biliniyor
 
Karataş Aysel hnm doğum ve muayene fiyati nedir acaba.bende Dr ariyorumda
 
merhaba,

izmirde muayene ücreti çok yüksek olmayan, sadece genel muayene ve adet düzensizliği gibi şikayetler için görüşebileceğim kimi önerirsiniz?
 
pekı arkadaslar aranızda hayat hastanesı hakkında bılgısı olan var mı..benimde 2. hamılelıgım bır turlu karar veremedım
Hayat hastanesinde murat polati tavsiye ederim çok ilgili ve işinin ehli bi doktor orda doğum yapmadım ama kontrollerime orda devam etmiştim çok memnun kalmstm herkese tavsiye ediyorum
 
slm arkadaşlar bende doktor arıyorum. 2 tane düşüğüm var. ve çok iyi bi doktor istiyorum.yardımcı olursannız sevinirim.
İzmir Özel karataş hastanesinde Dr. Arzu akarı tavsiye ederim. İstanbul Şişli'den gelmiş inanılmaz bilgili işini severek yapan ve takip eden bir doktor. En önemlisi 24 saat kendisine ulaşabiliyoruz. Ben çok memnun kaldım bugüne kadar bir çok doktor gezdim ama bu kadar içimi rahatlatan bilgisine güvendiğim bir doktor olmamıştı. Kesinlikle baştan savma bir muayene yapmıyor detaylı inceliyor ve cok anlaşılır bir şekilde anlatıyor aklınızda bir soru kalmiyor. Tavsiye ederim arzu hanımı...
 
ilk hamileliğimden deneyimlerimle başlamak istiyorum. ilk bebeğimde önce ege üniv. den rafael levi nin muayenehanesine gitmeye başladım yaklaşık 6 ay gittim. çok soğuk ama deneyimli doktor. tabi özel olduğundan biraz pahalı. fakat çok fazla sempozyuma falan gidip izmir dışına çıkıyordu. 7. ayın içinde kasılmalarım başladı. doktorumu aradım 10 gün yok dediler. kasılmalardan korktum ve mitra hanıma gittim. bana hiçbir şeyin yok. bebeğinde çok kilolu doğacak dedi. normal doğurman çok zor dedi. ama benim kasılmalar arttı hala rafael levi şehir dışında.
bende çınarlı dan güngör beye gittim. yaşını başını almış bir doktor. deneyimli ege üniv. den gelme, karnımı elleriyle muayene etti. "kızım bana güven bebeğin olması gerekenden çok düşük kilolu ve neredeyse erken doğum sürecine gireceksin. bana güvenirsen tedaviye başlayalım. bebeğinin doğumunu engelleyelim" dedi. işin aslı kafamız karıştı biri bebiş çok iri ve erken doğma ihtimali yok diğeri ise olması gerekenden küçük ve engel olmazsak bebek gelecek diyor. ama nette yaptığım araştırma sonucu. güngör beye güvenmemin daha sağlıklı olduğu kararını aldım. tedaviye başladık ve bebeğimi 38+1 de sezaryen ile doğurdum. gerçekten oğlum 2330 gr doğdu. erken gelse Allah korusun yaşamayabilirdi ya da kuvezde uzun süre kalırdı.
bu hamileliğimde çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyesi ile prof dr haşmet mesut özsoya'a gidiyorum. ondan da memenunum (çalıştığı hastaneyi pek sevmedim. özel gözde hastanesi) ama aklımda güngör beye gitmekte var. bu ara kararsız kaldım.
maddiyat önemli değil hamileliğim sorunlu derseniz gözü kapalı sermet sağol'a gidin derim. çok çok iyi bir kadın doğumcudur. özellikle sorunları önce tespit etme konusunda. tabi özel muayene ve özel hastane ücretlerini göze alabiliyorsanız.
 
merhaba arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben izmir ciğlide oturuyorum. izmire yeni geldiğim için pek bir bilgim yok doktorlarla ilgili. suan cocuk dusunuyorum hormon bozuklugu var bende bildiğiniz iyi bir doktor varmı
 
Back