Izmir' de kadın doğum doktoru arayanlar !!!!

Merhaba. Ben Medical Park'a gidiyorum Dr. Merve Biçer, 28.haftadayım ve doğuma ona gireceğim inşallah. Daha önce bir sürü doktor değiştirdim, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Kordon Kadın Doğum, Ege Üniversitesi'ne gittim, sonra Medical'de 2 doktorum değişti ve nihayet en son doktorumu buldum. Güler yüzlü, ilgili, kafandaki tüm sorunlara anlayabileceğin şekilde cevap verebilen bir doktor.
canm sadce hamilelikte mi gittin yoksa hamile klmana yardmcı mı oldu

ben suan Konyada oturuyorum ama İzmirdeyken Buca Tıp Aylın Barbaros a gıdıyordum..suan gelınımız hamıle o da oraya gıdıyor..arastır netten de..ona gıtmeye karar veırsen bı 10 gun once falan randevu ıcın ara canım..cok yogun hemen vermıyorlar randevuyu..

ben suan Konyada oturuyorum ama İzmirdeyken Buca Tıp Aylın Barbaros a gıdıyordum..suan gelınımız hamıle o da oraya gıdıyor..arastır netten de..ona gıtmeye karar veırsen bı 10 gun once falan randevu ıcın ara canım..cok yogun hemen vermıyorlar randevuyu..
bana mı dedin canım bende doktoraraştırıorum izmirdeim kendi doktorumu çok sewiorum ama ameliyat oldum hala hamile kalamıorum 4 ay oldu kalırsın dio bişi yok eşimde başkasınada gidelim tek doktorla kalmayalım dedi napim sence buca devleti mi dion sen

bana mı dedin canım bende doktoraraştırıorum izmirdeim kendi doktorumu çok sewiorum ama ameliyat oldum hala hamile kalamıorum 4 ay oldu kalırsın dio bişi yok eşimde başkasınada gidelim tek doktorla kalmayalım dedi napim sence buca devleti mi dion sen

konu sahıbıne yazdım canım ama sende bak..devlet hast demıyorum...benım ddıgım bucatıp ta sırınyerde..devlet hast degıl ama sıgortalılara da bakılıyor orada.... bır arastır sende netten..benım İzmir de tanıdıgım herkes ona gıdıyor

BENİM 2 DOĞUMUMU DOKTOR HASAN YILDIZ YAPTIRDI ÇOK İLGİLİ VE ÇOK İYİDİR O KADAR MEMNUNUMKİ DOĞUM DOKTORU SORAN ÇEVREMDEKİ HERKESE SÖYLÜYORUM .ALLAH KOLAYLIK VERSİN DOĞUMUNUZDA DOKTORUNUZ ÇOK ÖNEMLİ GECE GÜNDÜZ HER ZAMAN LAZIM OLABİLİYOR BEN ARARDIM HER ZAMAN ULAŞIRDIM ŞİMDİ İZMİRDE MAYA KADIN DOĞUMDA HAMİLEYKEN HİÇ ZORLUK YAŞAMADIM DOKTORUM SAĞOLSUN:nazar:

Son düzenleme:
Evet bende jinekolog dr hasan yıldız beyi öneririm çünkü benim bir sorunumla alakalı (genital estetikle) çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve ameliyattan sonrada en küçük bir sorumda doktorum hep yardımcımdı.Çok şükür sayesine kolay atlattım ...

arkadaşlar Bornova şifa nasıl ?birde takipli doktor mu giriyor yoksa nöbetçi doktormu ?
benim derdimde bu
doktorumdan çok memnunum fakat haftasonu yada gece o yoksa kim nöbetçiyse o yaptırıyormuş normal doğumu
ben takipli doktorum girsin istiyorum

arkadaşlar Bornova şifa nasıl ?birde takipli doktor mu giriyor yoksa nöbetçi doktormu ?
benim derdimde bu
doktorumdan çok memnunum fakat haftasonu yada gece o yoksa kim nöbetçiyse o yaptırıyormuş normal doğumu
ben takipli doktorum girsin istiyorum

Merhaba. Ben bu ay orda yumurta takibi yaptırdım. Randevuyu 1 ay öncesinden aldım. Yogunlar yani.tedavi süresince ulaşım sorunu ve daha da önemlisi doktorla gorusememe sorunu yaşadım. Tahlil istiyor dr.yaptırıp arıyorum ulaşamıyorum bir türlü.doktorun beni aramasini istedim ben ulasamayınca.aramadı tabiki.tedavi bir gün sonra başladı o yüzden. Öyle geçti.doktora ulasamamak beni sinir etti ve orayı bıraktım.gitmem bir daha. :50:

konu sahıbıne yazdım canım ama sende bak..devlet hast demıyorum...benım ddıgım bucatıp ta sırınyerde..devlet hast degıl ama sıgortalılara da bakılıyor orada.... bır arastır sende netten..benım İzmir de tanıdıgım herkes ona gıdıyor
tamam canm aklımda olsun eşime söledm biyer daha var çınarlı özel ama kadındoktor lazım şu aylinide bi arastıraım saol tatlm bana doumcu takipçi falan değil benm hiççç bişim yok eşiminde yok hamile kaldırabilecekdoktor arıorum yoksa bn doktorumdan memnunum ama habire bekle zamana bırak dio buda eşimin sinirinibozuo

Gebeliğimin yarısından çoğu geçti nihayet 24 .haftadayım.Önce yumurtalık kistinedeniyle Medicalpark ta Yrd.Doç.Dr.Gülçin Çetin Uysal da ameliyat oldum,ardından tedavisi ile gebe kaldım.Düşük tehditim nedeniyle korkulu ve zor zamanlar geçirdim.Ameliyattan itibaren Dr.Gülçin Hanımın olacak,sabret sözleri olmasa ve hep güleryüzü olmasa ,her sorunumda çaremi bulmasa bu zamanlara gelemezdim.Kist tedavisi için harcadığım 1.5 yıla hep acıyorum ama kısmet böyleymiş.Kızıma kavuşacağım zamanı iple çekiyorum.Her kontrolde dr hanımın ultrason bakarken ki mutlu yüzü huzur veriyor. Ben minnettarım ...Teşekkürler doktorum .
:nazar:Gülçin Çetin Uysal

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende doktor arıyorum,bende çikolata kisti ve yumurtalık kisti var birkaç doktora gittim,sevmedim
Önerebileceğiniz doktor var mı

Merhaba arkadaşlar. Ben önceden İzmir'de yaşıyordum. Mitra Kadın Doğum Dal Merkezi'ne gidiyordum. Emel Hanım'a. Geçen yıl emekli olduğunu duydum. Ama iki doktor daha var. Mitra Hanım ve yanlış hatırlamıyorsam Ali Bey. Bir bakın derim. Güzel ve ilgili bir dal merkeziydi. ;)

sağol canım valla bi sen cevap verdin :) o doktor kent hastanesinde galiba öyle mi?
kent fiyatları konusunda biraz beni aşar özel sigortam yok çünkü :KK43:
Özel Karataş Hastanesi Dr. Arzu Akar işini çok iyi yapan ve yanında çokrahat edip çekinmeyeceğiniz bir doktor

sağol canım valla bi sen cevap verdin :) o doktor kent hastanesinde galiba öyle mi?
kent fiyatları konusunda biraz beni aşar özel sigortam yok çünkü :KK43:
Valla benim favorim özel Karataş Hastanesinde Dr. Arzu Akar çok sıcak bir insan görür görmez insanın içi kaynıyor.İşinde çok titiz ve hastasına çok özen gösteriyor.Bir dene derim.

Hanımlar merhaba sanırım doktor konusunda biraz problem yaşıyorsunuz sayfada mesajlarınız dikkatimi çekti ve size bu konuda iyi bildiğim bir doktoru önermek istedim kendisi daha önce doktorumdu ve benim için bir ilki başarmıştı. Şu an izmir özel Karataş hastanesinde Dr. Arzu AKAR hanım kendisini görseniz ve başarılarını eminim tercihiniz ilk Arzu hanımdan yana olur teşekkürler ..

Evet Arzu hanım hem çok sıcak hemde en önemlisi birçok konuda ilkleri var bence izmirin bayanları çok şanslı bu şans ayağınıza kadar gelmiş ve inanın pişmanlık yaşamazsınız kendisi çok özel bir doktor

Merhaba bende yaklaşık 4 haftalik hamileyim :) hamile kalmadan once medicalparka cigdem hanima ve Vedat beye gittim ama içime sinmeyen bi şeyler var :(

Back