- 4 Mayıs 2011
- 246
- 183
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb.. botoks yaptırabildiniz mi acabakızlar yaptırmak isteyen yok mu
arkadaşlar yüzümde kırışıklıklar olmya başladı yasemende botoks yaptırdım ama çok memnun kalmadım bana önerbiliceğiniz bir yer varmı
Ben botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatabileceeğim.Hrnüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum[/QUOT Gönlünüzce olurinsallah
İnşallah istediğin olur arkadaşım iyi bir yer önemli sevgilerBende botoks yada dolgu yaptırmayı düşünüyorum.. dediğin yer neresi canım yaa???? iyi yapan bi yer olması onemli.. nasıl bilgi alabilirim.. mail adresin xxxx olarak cıkmış
ben varım .maliyeti nedir ?Ben botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatabileceeğim.Hrnüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum
ben varım .maliyeti nedir ?
peki ya en guvenilir botox markası neymiş ?200 tl kişi başı eczaneye bir de 150 tl civarı doktora ödeniyormuş sanıyorum burdan edindiğim bilgilere göre.yani cok daha az maliyetli oluyormuş eczaneden almak hem de daha güveenilir oluyormuş açılmamış ürün kullanıldıgını bilmek.ama ben daha gidemedim.9 eylul çok uzak bana ben karşıyakadayım.alsancakta ulvi günerden randevu alıp görüşme yapıcam ona göre bilgilendiririm seni.sen de bi araştır istersen
Sakın botox yaptirmayin sonrasindaarkadaşlar yüzümde kırışıklıklar olmya başladı yasemende botoks yaptırdım ama çok memnun kalmadım bana önerbiliceğiniz bir yer varmı
Tamam beraber gider gorusuruzpeki ya en guvenilir botox markası neymiş ?
ben de bir araştırayım eğer ortak olmak istersen ben de yaptırabilirim senle .
ben de karsıyakadayım .
Evet? Sonrasında?Sakın botox yaptirmayin sonrasinda