Meb.bende botİzmirde botoks yaptıracak arkadaş arıyorum birde en güvenilir hekim kimdir izmirde yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meb.bende botİzmirde botoks yaptıracak arkadaş arıyorum birde en güvenilir hekim kimdir izmirde yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba renklyyyy ben de botox yaptirmayi planliyorum. Daha önce bir kez yaptirdim ve yine ayni hastanede yaptirmak istiyorum. Doktorum bir tup botoxun bana fazla gelecegini soyledi. Paylasmak ister misin?Arkadaslar merhaba. Bende ızmırde yasiyorum botoks ve dolgu yaptıracağım. Güvenilir arkadas ve doktor arıyorum. Eczaneden alıp doktora yaptrmK daha mantıklı bu konuda yardımlarınızıı bekliyorum kızlar.. Gülmek ıstemıorum kırısıyorum. Sızlerden haber bekliyorum..
Merhaba renklyyyy ben de botox yaptirmayi planliyorum. Daha önce bir kez yaptirdim ve yine ayni hastanede yaptirmak istiyorum. Doktorum bir tup botoxun bana fazla gelecegini soyledi. Paylasmak ister misin?
Bana da atarmısın canımcanım kusura bakma yeni öğrenip yazabildim alsancakda yeri ismi cenk tokat doktorun googleden bak muhakkak vardır teli yoksa onuda özelden atarım öğrenip
bu fiyat ile nerde yapılıyor merkettimBu arada öğrendiğim kadarıyla genelde fiyatlar şöyle: Tün alın, kaş arası, göz kenarları... 600TL (tek çekim veya cash) ve 650TL (taksitli fiyatı)