- 12 Kasım 2011
- 4.185
- 25
aaa tabiki süper olur, kabül ederlermi ki zannetmem ama bu arada senin dolgu duruyormu hala birazcıkta olsa
Çok az bi miktarda olsa, duruyor canım .2. daha kalıcı :) 3.yü düşünemiyorum bile :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa tabiki süper olur, kabül ederlermi ki zannetmem ama bu arada senin dolgu duruyormu hala birazcıkta olsa
Çok az bi miktarda olsa, duruyor canım .2. daha kalıcı :) 3.yü düşünemiyorum bile :)
İzmirde botox yaptırmak isteyen kimler var ? bölüşebiliriz isteyen varsa :26: sadece meraktan ben de ilk kez yaptıracagım .
Yasemen estetik olabilir .Sen nereyi düşünüyorsun ?Bolusmek nasil oluo ben istiyorum ama nerde yaptircaz
bende yaptırmayı düşünüyorum yasemene. çünkü bikaç model arkadasım ordan memnun kalmıstı. ama burda silikon koymus birine diye okuyunca şaşırdım.
Bende botox konusunda tereddütlüydüm ,ama bir arkadaşım alsancakta bir polikliniğe yaptırdı gerçekten çok doğal olmuş ,özellikle alın ve göz kenarındaki çizgiler tamamen silinmiş ,mimiklerinide yapabiliyor.Beni ikna etti açıkçası .Ayrıca 3 kişi olursa indirim yapıyorlarmış .Şimdi bende arkadaşlarımı ikna etmeye çalışıyorum:) 2 arkadaşımı daha ikna edersem oraya gideceğim
Muhım olan 5 kısı olmak...etrafınızda da soyleyın toplam da 5 kısı olursak botox 374 tl cıvarı eczanelere sorabılırsınız...dolgu da nereye yaptıracaksınız..restylane 320 tl cıvarı perlane 350 tl cıvarı raddıessede 440 tl botoxu her eczaneden alabılırız..yalnız dolgu maddelerını sadece doktorlar alabılıyolar..ben urtdısındakı sıtelerle yazıstım..bana turkıye dısturubuterlerının telını verdıler..ordan bı tanıdık buldum vbb bana 5 tane alırsam 1 tane bedava gelecegını soyledıler..sızın ıcın avantajı su normalde doktora gıtsenız 500 tl dolgu fıyatı ama benımle beraber aldıgınızda 150 tl daha ucuza alacaksınız...yuzyuze gorustugumuzde faturaları bvv gorursunuz zaten..ben uluslarlarsı bı sırektte yonetıcıyım..doktorada beraber gıderız..9 eylul unv adnan menderes uygulatıyorum..ama dedıgım gıbı 5 kısı olmak lazım yanı ben harıc 5 kısı etrafınızdakı ınsanlara da bahsedın...bana ozelden mesaj atarsınız
Botox ekibi olabiliriz size katılabilirim lütfen bana özelden iletişim bilgisi verin siteye yeni üye oldum mesaj atamıyorum