- 22 Kasım 2016
- 59
- 10
- 44
Sadece kaş arasıysa çok uygun fiyata yaptıracağını sanıyorum canım.. ama bence yaptırmışken kaz ayaklarına da yaptır ki şimdiden önlemini alasın.Kaş arası kaç lira yaptıran varsa
İzmir'de fiyat bu şekilde canım... 4-5 yere sordum hep üç aşağı beş yukarı aynı fiyatı verdiler.bu fiyat ile nerde yapılıyor merkettim
İzmirde çok doktor var botoks yapan.. Ama önemli olan iyisine gitmek. Ben bi keresinde çok iyi bi hekime gitmiştim. Muayene masasına oturttu, inanın 2 dakika bile sürmedi... Kas hareketlerime bakmadan hemen yapıverdi. Çok tecrübeli ya... ondan... Ama tabi hüsran... İsim veremem, karalamak olur şimdi bu hekimi. Ama siz siz olun kendine çok aşırı güvenen hekimlerden uzak durun derim kızlar.Yakın zamanlarda botoks ve dolgu yaptıran arkadaşımız ya da arkadaşlarımız bilgi verebilir mi? İzmir'de kime gidilir?
*İğneyi neden paylaşıyorsunuz anlamadım, gramaj ya da her ne deniyorsa fazla mı geliyor? (bilgim yok ondan soruyorum.)
Teşekkür ederim.
Sürekli yaptıra yaptıra (Yılda 2 kez) artık yılda 1 kez yaptırmaya başladım... Yani bakmayın geçici etki olduğuna. Sürekli yapılınca, etkisi uzun oluyor. Bir an önce başlayın ki kırışıklıklarınız derinleşmesin. Derinleşince açılması daha bi zor oluyor.Meb.bende önce cilt verdirmek operasyon ü isteyerek gittim dr a.bana gerek olmadığını botoks un yeterli olacağını syledi.ben uzun süreli kalıcı bisiy istiyordum,botoks 6ay ile bir yıl arası sürüyormuş,kararsız kaldım botoks mu dolgumu arada kaldım,yardım istiyorum
Evet katılıyorum. 6 aydan önce yapılınca atrofi oluşuyormuş.. Kas iyice güçsüzleşiyor yani. Yılda 2 sefer yaptırmak yeterli diyorum. 3-4 sene sonra yılda 1'e düşürürsünüz zaten ister istemez.. çünkü gerek kalmıyor botoks yaptırmaya.botoks sık uygulandğında ona karşı bir antikor gelişiyormuş..hatta ek dozlar bile sakıncalıymış..bağışıklık kazanılıyormuş botoksa karşı..ve yüz normal dışı bir görünüm alıyormuş sık yaptıranlarda.. yaptırıyosanız 6 aydan önce tekrarlatmayın kesinlikle...bunu çok tecrübeli ve bilgili doktorlardan duyduk..araştırın...çok düşünün..paragöz olmayan bu işin ehli olan doktorların eline düşmeniz dileğiyle..
Bende göz altıma botoks yaptırdım..yasemen de..bu kadar yapay olamazdı yani..ruh hastası gibi bakıyodum..arkadaşımda aynı klinikte dudak dolgusu yaptırdı..kızın dolgusu düştü ağzı yamuk gibi oldu ..asla orayı tavsiye etmem
Eczaneden alıp doktora yaptırmak iyi fikir ama bunu kabul edecek doktor bulmak zor canım benim.Arkadaslar merhaba. Bende ızmırde yasiyorum botoks ve dolgu yaptıracağım. Güvenilir arkadas ve doktor arıyorum. Eczaneden alıp doktora yaptrmK daha mantıklı bu konuda yardımlarınızıı bekliyorum kızlar.. Gülmek ıstemıorum kırısıyorum. Sızlerden haber bekliyorum..
Mezoterapi yada botox yaptın mı daha önce de? güvenli yer tavsiye edebilir misin banaİzmir'de fiyat bu şekilde canım... 4-5 yere sordum hep üç aşağı beş yukarı aynı fiyatı verdiler.
Canım kime yaptırdın yazar mısın?Ben izmirde yasemen daki feci yapay botoks maceramdan sonra..bi kadına yaptırdım klinikte..acaip dogal yaptı dedim dozajı az koydu herhalde dayanmaz 6 ay diye düşündüm..inanmıcaksınız gecen aralıkta yaptırmıştım 1 yıl oldu hala etkisi sürüyo
prof.dr Ahmet seyhan bence güvenilir bir dr ondan başkasına güvenemiyorum ancak prp gibi işlemleri uygulamıyor malesef .bende ameliyatsız ,dolgu yaptırmadan yüzümdeki çökmeyi elastikiyet kaybını kurtarıcı yöntemler arıyorum ufuk bilkayın sekreteriyle konuştum öngörüşme için para istiyorlar 2 fikir alıcam 5 dk lık birsürü para vercem saçma. sırf bu yüzden müşteri kaybetti.
Sevindim beğenmene. Güle güle kullanın. Bir de gidince güncel fiyatı öğrenir misiniz?geçen sene Alsancak'ta Ufuk Bilkay mağduru oldum. İğnenin değdiği heryer morardı. Ve gerçekten benim de 3 ay dayanmadı@Melekler evi neyse, Aralık ayında heraderma da yaptılar. 5 sene önce lazere de orada gitmiştim. Botox da çok iyi oldu. Em azından kaşım gözüm yamulmadı, kısa sürmedi. Temmuzda tekrar zamanı geldi sanırım. Heradermaya gidicem. Yine yazarım:)
geçen sene Alsancak'ta Ufuk Bilkay mağduru oldum. İğnenin değdiği heryer morardı. Ve gerçekten benim de 3 ay dayanmadı@Melekler evi neyse, Aralık ayında heraderma da yaptılar. 5 sene önce lazere de orada gitmiştim. Botox da çok iyi oldu. Em azından kaşım gözüm yamulmadı, kısa sürmedi. Temmuzda tekrar zamanı geldi sanırım. Heradermaya gidicem. Yine yazarım:)