- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Hakaret edenler sakin olmalı .Ben gayet rahatım.Ay ne güzel işte köhne köy ...köy diyenler haftasonu oldu mu deli gibi alışveriş yapmak ,yeni açılan bir avm yi görmek için akın akın saatlerce yol kat ederek çevre ilçelerden ,hatta illerden koşa koşa İzmir’e geliyorlar.Cidden çok komiksiniz.
şehrinizi düşünseydiniz ,azcık mantık sahibi olsaydınız ,siz de FEthiye gibi bir cennete göç olsun istemezdiniz.
Hanımefendi beni oraya indiremezsiniz, boşuna debelenmişsiniz.
Okuduklarınızı idrak süzgecinden geçirmeden sadece saldırıyorsunuz.
Çok komik ve sığ bakışınızla mantık sahibi olmayan benim yazdığım mesajdan, bu durumdan rahatsız olmadığım anlamını çıkaracak kadar sabit fikirlisiniz.
Rahatsız değilim demedim, "tapusu bizde" diyecek kadar delirmediğimizi belirttim.
Arada fark var.
Ayrıca Karşıyaka sizi bekliyorsa, teknik olarak başka birinin memleketindesiniz, işgal etmesenize milletin şehrini, oranın tapusu da onlarda neticede
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Alıntılasanız da cevap yazmayacağım, güzel güldüm eğlendim yeter. Türk kahvesi önerimi tekrarlıyorum, yanında da maden suyu.
Konu sahibi özür dilerim bu saçma atışma için. Güle güle yaşayın gönlünüze göre inşallah.