İZMİR DE HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ ? BORNAVA ŞİFA SULTAN HANIMDA DOĞUM YAPAN YADA GİDEN ANNELER

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
574
231
33
KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM İZMİR ALİAĞA DA OTURUYORUM 20+2 HAFTALIĞIM VE HALA DOKTORUM YOK İZMİR DE ŞİFA SULTAN HANIMI ÖNERDİLER NASIL YA DA SİZ HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ DOKTORUMUN DA DOĞUMA GİRMESİNİ SİTİYORUMM

Canım sultan hanım cok iyi ..ben daha önce gittim ona .bbundan sonra da gidicem galiba ama randevuları cok yogun.doguma da cagirdiklari zaman geliyor bildigim kadarıyla

Canım sultan hanım cok iyi ..ben daha önce gittim ona .bbundan sonra da gidicem galiba ama randevuları cok yogun.doguma da cagirdiklari zaman geliyor bildigim kadarıyla
AYNEN ÇOK İYİ BENDE GİTTİM AMA GECE DOĞUM OLURSA SULTAN HANIM NÖBETÇİ OLURSA GİRİYORMUŞ

AYNEN ÇOK İYİ BENDE GİTTİM AMA GECE DOĞUM OLURSA SULTAN HANIM NÖBETÇİ OLURSA GİRİYORMUŞ
Ben ne zaman gitsem o nöbetçiydi :) canım zehra hanıma gidiyordum ben bostanlıdaydı, bucaya gitmis bana uzak kaldı daha gitmedim.ssanada uzak ama o da iyi bir doktor ve cagrıldıgımda gelirim demisti cigdos arkadasımız yazmış zaten memnun oldugunu seni zorlamazsa ona gidebilirsin
başkent üniversitesi hastanesinde mesut bey var onu da tavsiye ederim daha önce gitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…