hepınıze hayırlı doğumlar dılerım kızlar milencım senın gebelik ılerlemıs egepole gıdeceksen acele et derım yanlış hatırlamıyosam 28.haftadan sonra almıyoalrdı yenı hasta öyle okumuştum ınternette belkı 28 degıldır ama ılerlemıs haftalarda oldumu almıyolardı kendılerı takıp etmek ıstıyorlardı bende 28.haftadan sonra drumu degıstırmıstım
Canım teşekür ederim bilgi için. Ben hala kararsızım ama düşünüyorum da şu an medicalden memnunum dr um da iyi epidural düşündüğüm için anestezi uzmanıda önemli bakalım artık hayırlısı olur inşallah. Seninde bebeğin doğmuş sanırım sağlıkla büyütürsün inşallah Allah bağışlasın
selam herkese bende 7 haftalık hamileyim, ilk muayeneme medicalparkta vedat beye gittim. Ultrasona bakıp haftaya kalp atışını görecez ve bazı tahliller isteyip gönderdi. Ne beslenmem hakkında ne günlük hayatımda nelere dikkat edeceğimi hiç bir konuda bilgi vermedi. Tahlillerimi sonuclarımı göstermeye gittigim de ise ultrasona alalacele bakıp, kese var ici boş ama ılerde bakarız kurtajlik durum olabilir dedi. Bizde o üzüntü ile hasta ziyaretine gittik k.yaka devlet hastenesine, esim orada kadın dogum doktorlardan biri bulup ultrason resimlerini gösterdi durumu anlattı. Devlet hastanesindeki doktorda birde ben bakayım deyip (allah razı olsun) ilk önce normal ultrason sonrada vajinal ultrasondan bakıp kalp atışını bana izletti. Maşallah herseyin yolunda olduğunu söyledi. O gun bizim için medicalpark bitti. şimdi bugünkü araştırmam da alper gümüşalan i gördüm aranızda giden veya duyum alan biriniz var mı bilgi verebilirseniz cok sevinirim inşallah bu doktordan memnun kalırım şimdiden teşekkürler :)
canım şimdiden hayırlı olsun benim doktorumda alper gümüşalandı doğumumu yaptı şimdiye kadar tanıdığım en tecrübeli doktor bence zaten tanışınca sende anlarsın her konuda aradığımda yardımcı olur halen tavsiye ederim bende
sagol canım evet 5.5 yasında oğlum 2.yı ıstıyoruz ıkı yıldır ama olmadı ınsallah olur medikalden memnunsan degıstırme artık derım ben 28.haftada dru degıstırınce baya bır strese gırmıstım nasıl dr bulucam şimdi fln dıye zor oluyor sanada hayırl ısaglıkl ıbır doğum dilerim
merabalar forumda yeniyim daha.. ben izmirde reşat bozoklara gidiyorum çok da memnunum... alsancakta özel muayenehanesi var muayene ücreti 100 lira ama özel doktorlar gibi paragöz değil, mayıs da düşük yaptım çok destek oldu şu anda da merak ettiğim herşeyi sormadan anlatıyo, ama kesinlikle ilaç yanlısı değil herşeyi doğal almayı öneriyo ben 13. haftamdayım sadece demir ilacı kullanıyorum, tabi sıkı birde beslenme verdi... çınarlı hastanesine de başlamış galiba ama tam emin değilim. doğum konusunda daha erken diye konuşmadık ama ben çınarlı diye düşünüyoruö
Reşat Bozoklar devlette değil yani?? Tahlilleri nerde yaptiriyorsun? Hayırlısı olsun canım.
canım karataşla anlaşması vardı hala vardır oraya yönlendiriyo zaten çok cüzibi fiyata yaptırıyosun tahlilleri ikili testtede biolab die bi yere gönderdi 40 liraya yaptılar testi doğumu da karataş anlaşmalı olarak yapıyomuş uygun fiyata diye duymuştum
Ben ilk doğumumu karataşta yaptım.memnun kalmıştım.odaları büyüktü.o zaman ameliyathane yenilendi demişti doktorum.tavsiye ederim.ama 5 sene oldu tabi doğuralı.nasıl bir dr? Ben insancıl, titiz, uzun uzun ilgilenen , ağzından lafı cımbızla almayacağım bir dr istiyorum.
ben doktorumdan çok memnunum karataş birz uzak olduğu için bide epidural için çınarlının iyi olduğu söylendi reşat bozoklar zaten ikindede yaptırabiliyo ve gerçekten ben sormadan herşeyi anlattı... geçen sene düşük yaptım çok destek oldu ve gerçekten paragöz değil.
benım akrsı komsumda suna hamıle oda resat beye gıdıyor doğumu cınarlıda yaptırıyormuş 1200 civarıymıs ücretide
bende izmirde yapıcam ama daha fiyat ve yer kınuşmadık doktorumla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?