İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım

benım drum manısadaydı doğum yaptıgımama suan ızmırdeymıs burdan hastneden basedılmıs özel denız hastane ıoranın dru sinan Kızılkaya tavsıye ederım ıyı bır drdur

Son düzenleme:
Selam kızlar, konuyu görünce ben de bir doktor tavsiyesinde bulunayım dedim, konu sabihi arkadaşıma :) Hamileliğimin başından beri Özel Su Hospital'da Ersöz İnce'ye gidiyorum, yakın arkadaşımın tavsiyesi ile, kesinlikle çok bilgili, deneyimli, pozitif ve normal doğum yanlısı.. Doktoruma bu kadar güvenmemim sebebi aslında akradaşımın başına gelenler, 2 bebek kaybetti arka arkaya ilk 3 ayda.. 2. kaybından sonra İzmir'de gitmediği doktor kalmadı, MedikalPark dahil, tonla testler yapıldı paralar döküldü ve hiç bir doktor bulamadı sorunu, Ersöz beyi bulmuş daha sonra, yine birinin tavsiyesi üzerine, adam sorunu ilk muayenede buldu ve çözdü, şimdi arkadaşım 7 aylık hamile:) Ben de kendimi ona emanet ettim gözüm kapalı :) Su Hospital'da muayene ücreti 43 TL, normal doğum 600TL,epidural normal 1500, sezeryan şimdilik düşünmediğim için araştırmadım:) Hastane, odaları filan oldukça iyi ama en önemli şey doktor.. Bu arada bana 2 yıl önce pko teşhisi konmuştu, ilaç tedavisi, alınan 10 kilo vs..Hamile kaldığımda şaşırmıştım çok doktora söyledim bana "sana hangi doktor pko teşhisi koydu?" dedi..Yanii böyle kızlar, doktorum süper ve herkese de şiddetle tavsiye ediyorum..Hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim....

Canım teşekür ederim bilgi için. Ben hala kararsızım ama düşünüyorum da şu an medicalden memnunum dr um da iyi epidural düşündüğüm için anestezi uzmanıda önemli bakalım artık hayırlısı olur inşallah. Seninde bebeğin doğmuş sanırım sağlıkla büyütürsün inşallah Allah bağışlasın

sagol canım evet 5.5 yasında oğlum 2.yı ıstıyoruz ıkı yıldır ama olmadı ınsallah olur medikalden memnunsan degıstırme artık derım ben 28.haftada dru degıstırınce baya bır strese gırmıstım nasıl dr bulucam şimdi fln dıye zor oluyor sanada hayırl ısaglıkl ıbır doğum dilerim

Arkadaşlar merhaba, izmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Normalde düğün ve doğum günü çekimleri yapıyorum.Hamileligimden sonra doğum fotoğrafçılığına başladım. Ege iletişim mezunuyum.Dogum fotoğrafçılığı eğitimimi Nuray Uysal Lauerden aldım. Şubat ayı annelerinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmeyi düşünüyorum. Mesaj atarak ulasabilirsiniz.

Ben 2 ay oldu tinaztepede dogum yaptim dr.aysali yilmaz epiduralli normal dogum coook memnun kaldim cok guzel ve kolay bir dogumum oldu guzeller guzeli bir kizim oldu Egepoldede arkadasim dogum yapti oda memnun sezeryan oldu hakan bey e yaptrdi ama ben tinaztepeyi tavsiye ederim iyi dogumlar olsun hamilelere ..

canım şimdiden hayırlı olsun benim doktorumda alper gümüşalandı doğumumu yaptı şimdiye kadar tanıdığım en tecrübeli doktor bence zaten tanışınca sende anlarsın her konuda aradığımda yardımcı olur halen tavsiye ederim bende

birde sanırım şimdi servis araçları varmış evden alınabiliyormuşsun

Allah bağışlasın canım inşallah 2. de gelir bekletmez sizi sanırım değiştirmiycem dr umu fiyat konusunda tereddütlerim vardı ama dr ve hastaned e önemli hayırlısı olur inşallah.

merhaba bayanlar bende özel sada hastanesinde doğum yaptım. spinal sezeryan oldu benimki. dr um gülay karadaşlıydı. doktorum artık orada çalışmıyor fakat ben hastaneden çok memnun kaldım. odaları iyi, anestezi uzmanı çok iyiydi en ufak bir yan etki yaşamadım ayrıca son derece sakindi. ameliyat ekibi çok pozitifti. doğuma hazırlayan ebeler ve odanıza çıktığınızda bebeğinizle ilgilenen ebelerde çok anlayışlı, ilgili, güleryüzlüydü. hastanenin ise ilgisi muhteşem. evinize geldikten sonra bile arayıp memnuniyetinizi soruyorlar. ben o civarda oturduğumdan orda ameliyat olmuş çok kişiyle konuşma fırsatı buldum kadın doğum olarak gökhan beyi çok tavsiye ediyorlar. bilginiz olsun. benim için güzel bir doğum olmuştu. allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

Selam kızlar.. Bende izmirde doğum yapıcam kısmetse..
Hamileliğin başından beri egepolde hakan beye gidiyorum.. Çok yoğun bir dr ama bir o kadar ilgili.. İlk zamanlar muayeneler kısa sürüyor diye rahatsızdım bu durumdan ama kafama takılan her türlü şeyde yardımcı olduğu içinde memnundum. Şimdi 35 haftalık hamileyim ve gayet memnunum.. Hastane gayet güzel odaları çok temiz ve bakımlı..
Hayırlısı bakalım az kaldı :)

merabalar forumda yeniyim daha.. ben izmirde reşat bozoklara gidiyorum çok da memnunum... alsancakta özel muayenehanesi var muayene ücreti 100 lira ama özel doktorlar gibi paragöz değil, mayıs da düşük yaptım çok destek oldu şu anda da merak ettiğim herşeyi sormadan anlatıyo, ama kesinlikle ilaç yanlısı değil herşeyi doğal almayı öneriyo ben 13. haftamdayım sadece demir ilacı kullanıyorum, tabi sıkı birde beslenme verdi... çınarlı hastanesine de başlamış galiba ama tam emin değilim. doğum konusunda daha erken diye konuşmadık ama ben çınarlı diye düşünüyoruö

Reşat Bozoklar devlette değil yani?? Tahlilleri nerde yaptiriyorsun? Hayırlısı olsun canım.

Reşat Bozoklar devlette değil yani?? Tahlilleri nerde yaptiriyorsun? Hayırlısı olsun canım.

canım karataşla anlaşması vardı hala vardır oraya yönlendiriyo zaten çok cüzibi fiyata yaptırıyosun tahlilleri ikili testtede biolab die bi yere gönderdi 40 liraya yaptılar testi doğumu da karataş anlaşmalı olarak yapıyomuş uygun fiyata diye duymuştum

Ben ilk doğumumu karataşta yaptım.memnun kalmıştım.odaları büyüktü.o zaman ameliyathane yenilendi demişti doktorum.tavsiye ederim.ama 5 sene oldu tabi doğuralı.nasıl bir dr? Ben insancıl, titiz, uzun uzun ilgilenen , ağzından lafı cımbızla almayacağım bir dr istiyorum.

ben doktorumdan çok memnunum karataş birz uzak olduğu için bide epidural için çınarlının iyi olduğu söylendi reşat bozoklar zaten ikindede yaptırabiliyo ve gerçekten ben sormadan herşeyi anlattı... geçen sene düşük yaptım çok destek oldu ve gerçekten paragöz değil.

Kızlar İzmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.Nisan ayında doğum yapıcam bende.Bu ayda çalıştıktan sonra işe bir süre ara vericem malum 31. haftadayım.İzmir' de Şubat ayı annelerinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekeyim diyorum.Şuan için 2 kişi var 2 yada 3 kişi daha ekleyebilirim.Mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

benım akrsı komsumda suna hamıle oda resat beye gıdıyor doğumu cınarlıda yaptırıyormuş 1200 civarıymıs ücretide

benım akrsı komsumda suna hamıle oda resat beye gıdıyor doğumu cınarlıda yaptırıyormuş 1200 civarıymıs ücretide

doğrudur canım biz doğum için konuşmadık daha ama komşun çınarlıda mı gidiyomuş reşat beye özel muayenesine mi? bide normal mi 1200 sezeryan mı bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…