• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(

Kizlar bende subat sonuna kadar haber yok. Sizden haber bekliyorum. Benim mudurle oturtursak sistemi murst beyi düşünüyorum. Hatta karin germe de yaptirmayi planliyorum.

selam ben de izmirdeyim.göğüs ölçüm 80 d. bu ameliyatı özelde olmak istiyorum. ama doktor karar veremiyorum. cenk tokat duydum ama bilmiyorum. bir de fiyatlar ne civarda acaba. bu ameliyatı olan arkadaşlar yardımm

Kizlar bende subat sonuna kadar haber yok. Sizden haber bekliyorum. Benim mudurle oturtursak sistemi murst beyi düşünüyorum. Hatta karin germe de yaptirmayi planliyorum.

canım murat bey derken murat tüzünerden bahsediosun demi o Yeşilyurt araştırma hastaneside değilmi? ozaman devlette olmayamı karar verdin sen kesin olarak. valla açıkçası bende ya bozyaka yavuz keçeci yada Yeşilyurt murat Tüzüner de karar kılıcam sanıyorum çünkü özelde hem dikleştirme hem silikona 6000-7000 arası fiyat veriyorlar oysa yavuz keçeci 4500 fiyat vermişti az buz bi fark değil yani

Kızlarrr ben bu ayın 31. ameliyat olacağım kısmetse. İşin kötğ tarafı annem ile babam aynı gün yurtdışına uçuyorlar :52: bakalım ne olacak

Evet tatlım, 31 Ocak Cuma. Dr. Yiğit Tiftikçioğlu (: :46:

hadi hayırlısı canım. e iyi vermiş tarihi, yoğun olduğu için çok ileri tarihlere verio demiştiniz yakın tarihe vermiş. senin sadece silikonmu takılcak dikleştirme olcakmı? birde fiyat ne? böyle yakın tarihe verebilirse bende ona olurum ya tabi fiyat uygunsa

hadi hayırlısı canım. e iyi vermiş tarihi, yoğun olduğu için çok ileri tarihlere verio demiştiniz yakın tarihe vermiş. senin sadece silikonmu takılcak dikleştirme olcakmı? birde fiyat ne? böyle yakın tarihe verebilirse bende ona olurum ya tabi fiyat uygunsa

Sağolsun beni araya sıkıştırdı yoksa Nisan'da anca olacaktım. Ama işim gereği mümkün olmadığı için bir güzellik yaptı. Sadece silikon olacak benim. Fiyat aşağı yukarı 3600 (protez $ ile sipariş edildiği için oynama olabiliyor). Bir görüş bakalım..

Bu arada dual plane olanlar.. iyileşme süreciniz nasıl geçti? Benim işe dönmem için 10 günüm var ): umarım sıkıntı olmaz

Sağolsun beni araya sıkıştırdı yoksa Nisan'da anca olacaktım. Ama işim gereği mümkün olmadığı için bir güzellik yaptı. Sadece silikon olacak benim. Fiyat aşağı yukarı 3600 (protez $ ile sipariş edildiği için oynama olabiliyor). Bir görüş bakalım..

Bu arada dual plane olanlar.. iyileşme süreciniz nasıl geçti? Benim işe dönmem için 10 günüm var ): umarım sıkıntı olmaz

hayırlısıyla sağ salim acısız ağrısız atlatırsın umarım gelişmeleri ve fotolarını bekliyoruz

İnşallah :1: Darısı diğer isteyenlerin başına

amiiinnnn inşallah canım buarada ben senden önce olcam gibi ameliyat :1: pazartesi izmirdeyim iznimle ilgili bi engel çıkmazsa.. ciddi anlamda doktor arayışı ve görüşmeler izmire gelince başlıcak ve fazla vaktim olmadığı içinde karar verceğim doktordan hemen ertesi güne ameliyat günü isticem şuan adnan menderese yoğunlaştım burdaki bi arkadaşta ona olmuş bide benim kuzenin arkadaşıda ona olmuştu çok memnundu. bakalım fiyatı uygunsa dokuz eylülde adnan menderes olabilir

amiiinnnn inşallah canım buarada ben senden önce olcam gibi ameliyat :1: pazartesi izmirdeyim iznimle ilgili bi engel çıkmazsa.. ciddi anlamda doktor arayışı ve görüşmeler izmire gelince başlıcak ve fazla vaktim olmadığı içinde karar verceğim doktordan hemen ertesi güne ameliyat günü isticem şuan adnan menderese yoğunlaştım burdaki bi arkadaşta ona olmuş bide benim kuzenin arkadaşıda ona olmuştu çok memnundu. bakalım fiyatı uygunsa dokuz eylülde adnan menderes olabilir

WOOOW hadi bakalım (: istediğin gibi olur umarım. İyi haberlerini bekliyorum.

Bayanlar boyutu doktora bırakmak en mantıklısı değil mi?? :32:

Canim insallah istedigin gibi olur .ben daha once 9 eylulle gorustum net fiyat veremiyolor ama 3000-3500 hastane 1600-1700 silikon desen 5000 tlye cikiyordu. Valla su an en uygun ege ve yesilyurt gorunuyo.izmirin bitanesinin ameliyati bana yol gosterecek.sendende haberleri bekliyoruz canim

Canim insallah istedigin gibi olur .ben daha once 9 eylulle gorustum net fiyat veremiyolor ama 3000-3500 hastane 1600-1700 silikon desen 5000 tlye cikiyordu. Valla su an en uygun ege ve yesilyurt gorunuyo.izmirin bitanesinin ameliyati bana yol gosterecek.sendende haberleri bekliyoruz canim

yeşilyurta cesaret edemiyorum canım ya aslında orası olsa fiyat gerçekten çok uygun. bozyakada öyle. bakalım bi iş yerini düzeni oturtabilirsek, aksi gibi şirkette programlar değişiyor tamda benim ameliyat olcağım zamana denk geldi kötü oldu. yoksa çoktan ayrılmıştım izne. bende izmirin birtanesini bekleyip onun sonucuna göre egede olmak istiyorum ama o doktorrunda çok ileri tarihe gün vermesi bana uymaz işte iznim 15 gün. bakalım hayırlısı canım sonucu bildiririm

Ah kızlar ben çarşamba tahlil için gideceğim umarım.. Boyutu vs. belirlenecek. Direk doktora bırakayım diyorum ne dersiniz ? :51:

Ah kızlar ben çarşamba tahlil için gideceğim umarım.. Boyutu vs. belirlenecek. Direk doktora bırakayım diyorum ne dersiniz ? :51:

tatlım tabiki doktorun önerisi önemli ama en başta senin ne istediğin önemli, sen ilk önce ne istediğini belirt uygun olup olmayacağını doktorun söyler zaten sana,az kaldı heyacanlısındır sen şimdi ay canım ya allah yardımcın olsun.bu arada ben pazartesi geliyordum ya izmire, gelemiyorum maalesef sinirden çatlamak üzereyim iş yerindeki işleri halledemedim.neyse geç olsun güç olmasın inşallah önümüzdeki hafta bi günde ayarlayıp gelicem.bizi habersiz bırakma canım

275 altı pişman olabilirsin canım bence. bu sitede keşke daha büyük koydursaymışım diyen epey bi arkadaş var :) tabi göğüs kafesi büyüklüğü meme dokusu filan da çok önemli :)

Back
X