Bayanlarrr nerdesiniz? Kimse bir şey yazmamış? gidip görüşen yok muuu
canım az kaldı ben 15inden sonra İzmir'deyim. netten araştırmayı bıraktım artık ya iyice kafa karışıyor çünkü. yüzyüze görüşmeden karar verilmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlarrr nerdesiniz? Kimse bir şey yazmamış? gidip görüşen yok muuu
Kizlar bende subat sonuna kadar haber yok. Sizden haber bekliyorum. Benim mudurle oturtursak sistemi murst beyi düşünüyorum. Hatta karin germe de yaptirmayi planliyorum.
canım az kaldı ben 15inden sonra İzmir'deyim. netten araştırmayı bıraktım artık ya iyice kafa karışıyor çünkü. yüzyüze görüşmeden karar verilmiyor.
Kızlarrr ben bu ayın 31. ameliyat olacağım kısmetse. İşin kötğ tarafı annem ile babam aynı gün yurtdışına uçuyorlar bakalım ne olacak
gün aldınmı canım? hangi doktor?
Evet tatlım, 31 Ocak Cuma. Dr. Yiğit Tiftikçioğlu
hadi hayırlısı canım. e iyi vermiş tarihi, yoğun olduğu için çok ileri tarihlere verio demiştiniz yakın tarihe vermiş. senin sadece silikonmu takılcak dikleştirme olcakmı? birde fiyat ne? böyle yakın tarihe verebilirse bende ona olurum ya tabi fiyat uygunsa
Sağolsun beni araya sıkıştırdı yoksa Nisan'da anca olacaktım. Ama işim gereği mümkün olmadığı için bir güzellik yaptı. Sadece silikon olacak benim. Fiyat aşağı yukarı 3600 (protez $ ile sipariş edildiği için oynama olabiliyor). Bir görüş bakalım..
Bu arada dual plane olanlar.. iyileşme süreciniz nasıl geçti? Benim işe dönmem için 10 günüm var ): umarım sıkıntı olmaz
hayırlısıyla sağ salim acısız ağrısız atlatırsın umarım gelişmeleri ve fotolarını bekliyoruz
İnşallah Darısı diğer isteyenlerin başına
amiiinnnn inşallah canım buarada ben senden önce olcam gibi ameliyat pazartesi izmirdeyim iznimle ilgili bi engel çıkmazsa.. ciddi anlamda doktor arayışı ve görüşmeler izmire gelince başlıcak ve fazla vaktim olmadığı içinde karar verceğim doktordan hemen ertesi güne ameliyat günü isticem şuan adnan menderese yoğunlaştım burdaki bi arkadaşta ona olmuş bide benim kuzenin arkadaşıda ona olmuştu çok memnundu. bakalım fiyatı uygunsa dokuz eylülde adnan menderes olabilir
amiiinnnn inşallah canım buarada ben senden önce olcam gibi ameliyat pazartesi izmirdeyim iznimle ilgili bi engel çıkmazsa.. ciddi anlamda doktor arayışı ve görüşmeler izmire gelince başlıcak ve fazla vaktim olmadığı içinde karar verceğim doktordan hemen ertesi güne ameliyat günü isticem şuan adnan menderese yoğunlaştım burdaki bi arkadaşta ona olmuş bide benim kuzenin arkadaşıda ona olmuştu çok memnundu. bakalım fiyatı uygunsa dokuz eylülde adnan menderes olabilir
Canim insallah istedigin gibi olur .ben daha once 9 eylulle gorustum net fiyat veremiyolor ama 3000-3500 hastane 1600-1700 silikon desen 5000 tlye cikiyordu. Valla su an en uygun ege ve yesilyurt gorunuyo.izmirin bitanesinin ameliyati bana yol gosterecek.sendende haberleri bekliyoruz canim
Ah kızlar ben çarşamba tahlil için gideceğim umarım.. Boyutu vs. belirlenecek. Direk doktora bırakayım diyorum ne dersiniz ?
Ah kızlar ben çarşamba tahlil için gideceğim umarım.. Boyutu vs. belirlenecek. Direk doktora bırakayım diyorum ne dersiniz ?