• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(

teşekkür ederim canım..Yeşilyurt devlet hastanesinde oldum hastaneye ücretli giriş yapıldı hastane protez ücreti hepsi 2250 ye maal oldu.bugun 4.gün ve çokdaha iyiyim inş. tez zamanda daha ii olurum..doktorum murat tüzüner

canımmm çok geçmiş olsun.sen izmirdemi yaşıyorsun yoksa ameliyat içinmi gittin izmire.Yeşilyurt devlet hastasinde olduğunu bilmiyordummmm.bitek bozyaka devlet hastanesinde Yavuz Keçeciyle görüştüm geçen sene,seneye ameliyat olmak istediğimi ve bu konuda bilgi almak istediğimi söyledim okadar ilgisizdiki bana hiç güven vermedi. resim göstermesini istedim yok dedi.nasıl olmazki resim anlayamadım.maddi yöndende uygun olsun diye devlet hastanesini tercih etmiştim ama sağolsun güvenimi kazanamadığından bende 5000 i gözden çıkarıp özelde olmaya karar verdim.tabi 5000 i geçerse beni biraz sıkıntıya sokar.ben izmirliyim ama 4 yıldır marmariste yaşıyorum senelik iznimde yani ocakta izmirde olacağım 15 gün sürem var.15 gün bana hem doktor araştırmak için hem ameliyat olup bide iyileşme süreci için yetermi bilmiyorum.arkadaşlık isteği gönderdim kabul eder ve bana destek olursan çok sevinirim bide izmirdeysen hala dahada çok sevinicemmmm.ben aşırı korkuyorum sen ameliyattan sonra canım çok acıyor yazmışsın onu okuyunca dahada bi tırstımmm off şimdiden heyecan bastı. iş yerinde deli gibi akşama kadar forumda bu konuları okuyup araştırıyorum.bana yardımcı olursan çooookkkk mutlu olucammm

patass 35 lütfen cevap yazaramısın. :52: çok merak ediyorum .karar verdim ameliyata fakat devlet hastanesi hala beni korkutuyor. lütfen lütfen cevap yaz.

bende merakla patas35ten gelicek cvbı bekliorum ama bayadır foruma giremiyor sanırım.devlet hastanesini duyunca okadar sevindimki ama senin gibi bende korkuyorum devlet hastanesinden canım ya ne yapıcaz bilmiorum.izmirdesin değilmi sende.umarım doğru bi seçim yaparak bu işi sağsalim atlatırız.

bende merakla patas35ten gelicek cvbı bekliorum ama bayadır foruma giremiyor sanırım.devlet hastanesini duyunca okadar sevindimki ama senin gibi bende korkuyorum devlet hastanesinden canım ya ne yapıcaz bilmiorum.izmirdesin değilmi sende.umarım doğru bi seçim yaparak bu işi sağsalim atlatırız.

Valla korkunun ecele faydasi yok ben tekrar gittim gun almaya,ameliyat hane bakimda oldugu icin 10 gun sonra dedi. Bugun arayıp gun alicam.
Doktor bana gercekten guven verdi.birde meltem hanim vardi yaninda benimde hastalarim oluyor cok kolay bir ameliyat canini sikma yaptiranda cok memnun kocalarida dedi.ama murat bey senin ihtiyacin oldugu icin yapiyorum dedi. Valla kafalar karisik ama bekle bekle fiyatlar artiyor.bu senenin basinds 1000 tl daha ucuza yapiyorlarmis hastanenin fiyatları artmış

Valla korkunun ecele faydasi yok ben tekrar gittim gun almaya,ameliyat hane bakimda oldugu icin 10 gun sonra dedi. Bugun arayıp gun alicam.
Doktor bana gercekten guven verdi.birde meltem hanim vardi yaninda benimde hastalarim oluyor cok kolay bir ameliyat canini sikma yaptiranda cok memnun kocalarida dedi.ama murat bey senin ihtiyacin oldugu icin yapiyorum dedi. Valla kafalar karisik ama bekle bekle fiyatlar artiyor.bu senenin basinds 1000 tl daha ucuza yapiyorlarmis hastanenin fiyatları artmış

Yeşilyurt devlet hastanesindenmi gün aldın sen canım? fiyat ne verdiler?birde ben ocakta gelicem izmire 15 gün iznim var çok ileri bir tarihe gün vermezler demi benim herşeyi 15 güne sığdırmam lazım poff sıkınıtılı olcak benim için.15 günde iyileşip işe dönmem lazım nasıl olcak bilmiyorum

Yeşilyurt devlet hastanesindenmi gün aldın sen canım? fiyat ne verdiler?birde ben ocakta gelicem izmire 15 gün iznim var çok ileri bir tarihe gün vermezler demi benim herşeyi 15 güne sığdırmam lazım poff sıkınıtılı olcak benim için.15 günde iyileşip işe dönmem lazım nasıl olcak bilmiyorum
Arkadaslik istegini nasil kabul edecegimi bilmiyorum oyuzden ekleyemedim.
Evet yesilyurtta murat tüzüner e 1600 hastane 1450 silikon tabi zam gelmediyse 1 ay onceki fiyat .birgunlugune gelip bi gorusme yapsan sana gun verir.

agregaa canım ne yaptın gün aldınmı? yoksa oldunmu ameliyat merak ettim

Selammm
Ben de bugün Ege Üniversitesi'ne gittim; fakat sıra gelmeden işe dönmem gerekti. Patass35 senin muayenen ne kadar sürdü? Kaç kez gidip geldin ameliyat günü alana kadar? Artık özelde mı olsam diyorum...

Selammm
Ben de bugün Ege Üniversitesi'ne gittim; fakat sıra gelmeden işe dönmem gerekti. Patass35 senin muayenen ne kadar sürdü? Kaç kez gidip geldin ameliyat günü alana kadar? Artık özelde mı olsam diyorum...

bende okadar kararsızımki özeldemi olsam devlettemi diye ama şuan fahri molaya yoğunlaştım bakalım hayırlısı

bende okadar kararsızımki özeldemi olsam devlettemi diye ama şuan fahri molaya yoğunlaştım bakalım hayırlısı

Gülşah maalesef arada baya fiyat farkı var.. Benim merak ettiğim ameliyata kadar olan süreç. Bi bilgisi olan var mı ? Ben Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Fahri Mola'ya baktım.. Kararsızım :43:

Gülşah maalesef arada baya fiyat farkı var.. Benim merak ettiğim ameliyata kadar olan süreç. Bi bilgisi olan var mı ? Ben Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Fahri Mola'ya baktım.. Kararsızım :43:

ameliyata kadar olan süreç derken? valla ben fahri molayı düşünüyorum şuanda, mail attım hemen döndü uzun uzun açıklama yaptı tüm sorduğum sorulara. ama yinede gidip devlet hastaneleriylede görüşücem dediğin gibi fiyat farkı çok fazla.fahri mola dikleştirme ve silikon için 7000 derken bozyaka devlette yavuz keçeçi 4500 fiyat vermişti.

Yani kaç kez muayeneye gitmek gerekir. Devlette süreç daha mı uzun? Tahlilleri filan soruyorum. Ben Ege'de Yiğit Tiftikçioğlu'na ameliyat olmak istiyordum. Ama sürekli izin alamayacağım malum.. Orada 3000 civarı diye okumuştum :53:

Yani kaç kez muayeneye gitmek gerekir. Devlette süreç daha mı uzun? Tahlilleri filan soruyorum. Ben Ege'de Yiğit Tiftikçioğlu'na ameliyat olmak istiyordum. Ama sürekli izin alamayacağım malum.. Orada 3000 civarı diye okumuştum :53:

tahlillerin falan aynı gün yapılıyor diye biliyorum yada bigün hastanede yatırıyorlar tahlillerin yapılıyor ertesigün ameliyat oluyorsun. yani benim bilgiğim bu ameliyat olan arkadaşların konularını okuduğum kadarıyla. buarada egede Cüneyt özek var die okumuştum ben burda fakat Cüneyt beyi aradığımda bana özelde olduğunu söyledi, ayrıldımı hastaneden bilmiorum ama onun çok iyi olduğunu söylüyorlar. birde Yeşilyurt devlet hastanesinde murat atasevenin adı çok geçiyor. off en sıkıntılı süreç doktora karar vermek sanırım çok sıkıldım bir aydır. umarım bizim için hayırlısı olur

tahlillerin falan aynı gün yapılıyor diye biliyorum yada bigün hastanede yatırıyorlar tahlillerin yapılıyor ertesigün ameliyat oluyorsun. yani benim bilgiğim bu ameliyat olan arkadaşların konularını okuduğum kadarıyla. buarada egede Cüneyt özek var die okumuştum ben burda fakat Cüneyt beyi aradığımda bana özelde olduğunu söyledi, ayrıldımı hastaneden bilmiorum ama onun çok iyi olduğunu söylüyorlar. birde Yeşilyurt devlet hastanesinde murat atasevenin adı çok geçiyor. off en sıkıntılı süreç doktora karar vermek sanırım çok sıkıldım bir aydır. umarım bizim için hayırlısı olur

İnşallah hayırlısı olur :32: Ben pazartesi tekrar gideceğim. Umarım bi aksilik olmaz :52:

agregaa canım ne yaptın gün aldınmı? yoksa oldunmu ameliyat merak ettim

Evet normalde bu hafta planlamistik yani pazartesi ama benim izin isinde sikinti oldu. Ben bide seyfi doganaymi budadaki hastane orayla gorustum sema ozden cok ilgili ve istekli:) ama hastanede 4000 ozelde 4500 e ysparim dedi mentor kullaniyomus.birde 9 eylulle gorustum asistaniyla haluk vayvada yapiyor ameliyati ama fiyat veremiyolar paket fiyati yokmus.
Bende en sonunda karar vermistim murat beye yesilyurttada ameliyathane tadilatta bir hsfta tekmasa bir hafta cift masa calisiyorlardi. Bu hafta ciftti ama benim yeni mudur gelince isler degisti.:43:

Evet normalde bu hafta planlamistik yani pazartesi ama benim izin isinde sikinti oldu. Ben bide seyfi doganaymi budadaki hastane orayla gorustum sema ozden cok ilgili ve istekli:) ama hastanede 4000 ozelde 4500 e ysparim dedi mentor kullaniyomus.birde 9 eylulle gorustum asistaniyla haluk vayvada yapiyor ameliyati ama fiyat veremiyolar paket fiyati yokmus.
Bende en sonunda karar vermistim murat beye yesilyurttada ameliyathane tadilatta bir hsfta tekmasa bir hafta cift masa calisiyorlardi. Bu hafta ciftti ama benim yeni mudur gelince isler degisti.:43:

benim kuzenimin bi arkadaşı dokuz eylülde adnan menderese olmuştu, ya yeşilyurt devletteki murat tüzüner aklıma yatıyor gibi ama benim sadece silikon değil dikleştirme ve silikon olucak, bozyaka 4500 fiyat vermişti, özelde 7000 diyolar. 2500 farkda az değil yani ama devlette rezil olmakta var. birinciyi zor göze alıyorum ikinci bi ameliyatı kaldıramam. ben önümüzdeki ay gelicem izmire bakarsın aynı anda oluruz ameliyatı :1:

benim kuzenimin bi arkadaşı dokuz eylülde adnan menderese olmuştu, ya yeşilyurt devletteki murat tüzüner aklıma yatıyor gibi ama benim sadece silikon değil dikleştirme ve silikon olucak, bozyaka 4500 fiyat vermişti, özelde 7000 diyolar. 2500 farkda az değil yani ama devlette rezil olmakta var. birinciyi zor göze alıyorum ikinci bi ameliyatı kaldıramam. ben önümüzdeki ay gelicem izmire bakarsın aynı anda oluruz ameliyatı :1:

Tabii ki zor bir karar. Ama Yiğit Bey hakkında bu zamana kadar hep olumlu şeyler duydum ve okudum.. Zaman sıkıntısı da var tabi. Sömestrda olmak istiyorum ama az kaldı. Bir türlü rayına oturtamadık.. :43:

benim kuzenimin bi arkadaşı dokuz eylülde adnan menderese olmuşdiklestirmeyeşilyurt devletteki murat tüzüner aklıma yatıyor gibi ama benim sadece silikon değil dikleştirme ve silikon olucak, bozyaka 4500 fiyat vermişti, özelde 7000 diyolar. 2500 farkda az değil yani ama devlette rezil olmakta var. birinciyi zor göze alıyorum ikinci bi ameliyatı kaldıramam. ben önümüzdeki ay gelicem izmire bakarsın aynı anda oluruz ameliyatı :1:

Yesilyurtta diklestirme icin ayri para istemiyor ameliystin paket fiyati vsr.banada belki diklestirme yspicak.benim mudurle ayarlarsam durumlsri subatta yaptirmayi dusunuyorun. Ksrin germede istiyorumbinsallah.

Back