- 3 Ekim 2007
- 3.570
- 927
Çok güzel günlerin olsun canım. Çok teşekkür ederim. Marka önemli dikkat et. Dikleştirme gerekiyorsa yaptır silikon daha güzel duruyor . Güzel haberlerini bekliyorum ❤❤ Silikon protez kanser yapmıyor. Allergan toplatıldı.Bir kaç markada daha çıktı. Ama Allergan iyi değil. O da büyük pürtüklü yüzeylerde çıktı. Mentor markada bu sorun yok. Umarım her şey yolunda gider.Bu söylediğinizde çok haklısınız. Birkaç haftadır araştırıyorum ve silikon insan vücuduyla en uyumlu madde. Bebeklerimizin ağzına veriyoruz emzik olarak, yapay kalp kapakçıklarında bile kullanılıyormuş. Hayatta her zaman risk var. Belki ben taktırdığım silikonların kapsül olduğunu bile göremeden ölebilirim. Insanin içinden gerçekten geliyorsa yaptırmalı bence de. Ben kararımı verdim ve yaptıracağım. Çok korkuyordum başıma bir iş gelir, sirf mükemmel olsun memelerim diye sağlığımdan olmayayım diye. Ama yarına çıkacağımız belli değil ki. Zaten retinam yırtıldı, spor hayatım bitti. Ağır falan kaldıramıyorum. Sadece koşuyorum. Kol hareketlerim sınırlansa da implant yüzünden sıkıntı etmem. Size de çok çok geçmiş olsun diyorum. Nice sağlıklı günleriniz olsun❤
Son düzenleme: