• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(

tatlım tabiki doktorun önerisi önemli ama en başta senin ne istediğin önemli, sen ilk önce ne istediğini belirt uygun olup olmayacağını doktorun söyler zaten sana,az kaldı heyacanlısındır sen şimdi ay canım ya allah yardımcın olsun.bu arada ben pazartesi geliyordum ya izmire, gelemiyorum maalesef sinirden çatlamak üzereyim iş yerindeki işleri halledemedim.neyse geç olsun güç olmasın inşallah önümüzdeki hafta bi günde ayarlayıp gelicem.bizi habersiz bırakma canım

Hadi ya? Olsun dediğin gibi geç olsun güç olmasın (: Ne zaman geleceğin belli mi peki?

275 altı pişman olabilirsin canım bence. bu sitede keşke daha büyük koydursaymışım diyen epey bi arkadaş var :) tabi göğüs kafesi büyüklüğü meme dokusu filan da çok önemli :)

Nasıl belirleyebilirim onu tam bilemiyorum. Yiğit Bey evde boş poşete pirinç koy öyle dene sonra pirinci ölçeğe doldur ölçüsünü söyle dedi :9: :9:
Başka bir yolu var mıdır?

neeee pirinç miiiii :56: :1: genelde silikonları sütyen içinde deniyolar burdan öğrendiğim kadarıyla sana hiçbi silikon göstermicekse pirinci bilemciem ama fotoğraf götürebilirsin görüntüsü şu kadar hoş olur gibisinden :)

Hahah yok pirinç sadece bir örnekti. Yani evde denemek adına. Kendisi zaten dedi, eğer fazla büyük isterseniz yapmam dedi. Ama ben zaten büyük istemiyorum.. :23:

Kızlar az önce doktorumla konuştum. Kaçındaydı ameliyatınız dedi.. Dedim 31 Ocak. 31 Ocak değildir o gün ameliyathane kapalı 30u dur dedi ))))): çarşamba tahlile gidince bakacakmış. Moralim çok bozuldu anlayacağınız..

Kızlar az önce doktorumla konuştum. Kaçındaydı ameliyatınız dedi.. Dedim 31 Ocak. 31 Ocak değildir o gün ameliyathane kapalı 30u dur dedi ))))): çarşamba tahlile gidince bakacakmış. Moralim çok bozuldu anlayacağınız..

haydaaa neden kapalıymış ameliyathane? tatil günü deilki cuma gününe geliyor 31 i.moralin neden bozulduki tatlım ne güzel erkenden olsun bitsin 1 gün 1 gündür uzadıkça heyacanın artar beklemek zorlaşır.keşke benimde biran önce olsa bu belirsizlik iyice canımı sıkmaya başladı. buarada sen kimle gidiceksin canım yani yanında kalan falan olcakmı hastanede

haydaaa neden kapalıymış ameliyathane? tatil günü deilki cuma gününe geliyor 31 i.moralin neden bozulduki tatlım ne güzel erkenden olsun bitsin 1 gün 1 gündür uzadıkça heyacanın artar beklemek zorlaşır.keşke benimde biran önce olsa bu belirsizlik iyice canımı sıkmaya başladı. buarada sen kimle gidiceksin canım yani yanında kalan falan olcakmı hastanede

Tabi 30u kesin olsa canım sıkılmayacak tatlım da kesin değil. Öyledir dedi sadece. Her ayın son cuması bakıma giriyormuş ameliyathane. Arkadaşım gelecek. Onda kalacağım zaten. Sen napacaksın ?

Tabi 30u kesin olsa canım sıkılmayacak tatlım da kesin değil. Öyledir dedi sadece. Her ayın son cuması bakıma giriyormuş ameliyathane. Arkadaşım gelecek. Onda kalacağım zaten. Sen napacaksın ?

ben babaannemde kalıcam. ama şöyle bir durum var babaanneme sölemicem yaşlı kadına gelde anlat göğüslerimi yaptırcam diye :))) oda neymiş öyle ne gerek var diye söylenir durur artık :1: ama ameliyattan sonra saklayamamki ağrım sızım olcak hareket edemicem bilmiorum ne yapıcağımı yada kuzenimde kalırım oda uzakta seferihisarda oturuyor gidip gelmem sıkıntı olcak yanii herşey çok belirsiz kuzum ya gelince belli olcak bakalım herşey

yiğit bey çok iyi bi dr şiddetle tavsiye ederim bu arada msj hakkım yokmuş izmirin bi tanesi o yüzden sana msj atamadım yiğit bey yaptığı işin arkasında duran her zaman ilgili çok iyi ben 2005 de burun ameliyatı oldum ona sonra geçen yılda aradım göğus için ama bana uzaktı o yuzden ankarada onun hocasına oldum ama imkanım olsaydı ona olurdum

ben babaannemde kalıcam. ama şöyle bir durum var babaanneme sölemicem yaşlı kadına gelde anlat göğüslerimi yaptırcam diye :))) oda neymiş öyle ne gerek var diye söylenir durur artık :1: ama ameliyattan sonra saklayamamki ağrım sızım olcak hareket edemicem bilmiorum ne yapıcağımı yada kuzenimde kalırım oda uzakta seferihisarda oturuyor gidip gelmem sıkıntı olcak yanii herşey çok belirsiz kuzum ya gelince belli olcak bakalım herşey

Kuzeninin babaannene gitme şansı yok mu? Ay senin de karışıkmış canım ya. Peki ölçü hakkında bi fikir edindin mi?

yiğit bey çok iyi bi dr şiddetle tavsiye ederim bu arada msj hakkım yokmuş izmirin bi tanesi o yüzden sana msj atamadım yiğit bey yaptığı işin arkasında duran her zaman ilgili çok iyi ben 2005 de burun ameliyatı oldum ona sonra geçen yılda aradım göğus için ama bana uzaktı o yuzden ankarada onun hocasına oldum ama imkanım olsaydı ona olurdum

Önemli değil (: teşekkür ederim burdan yazdığın için. Ben de olumlu elektrik aldım kendisinden. Ama işte tarih belirsizliği biraz kafamı karıştırdı. Yarın belli olacak.

Bu arada sadece kan tahlili mi yapılıyor? Bana bir de anestezi bölümü görsün sizi filan dedi de..

bide benim durumumu bilsen kimsenin haberi yok ameliyattan komşular akrabalar annemler beni kadınhastalıklarından operasyon geçirdim diye biliyorlar.benimle dalga geçmesinler silikonlu diye herkeze yalan söyledim vallaha yatcak yerim yok günaha girdim çok yalan söylemekten günah keçisiiiiyiiiim :)gerçekten bu forumda olmasa çatlardım heralde evde ben kimseyle bişey konuşamıyorum çok şükür burda sizleri buldumda hem endişelerim den kaygılarımdan ve enönemlisi merak ettiğim herşeyden bahsedebiliyorum çok teşkkr ederim herkeze..sendekide maşallahhh cesaret tebrik ederim seni deli yürek :) ben asla seningibi olamazdım babam gebertirdi beni :) bende hastaneden geldiğimde lahana bebek gibiydim dombili ellerim karnım ayaklarım şişmişş şok oldum şükür ki hava kaçırmaya başladımda yavaşyavaşş indim :)

bende izmirdenim fiyat aşırı aşırı uygun geldi nasıl bu fiyata yaptılar ben daha pahalı sanıyordum bende istiyorum ama cc falan hiç anlamıyorum önce araştırmam lazım sanıyorum ki :) yaptırmışken en güzeli ve diki olmalı bencede :) nasıl durumunnuz peki ağrı sızı bi de dikiş izi olayı ?

Kızlar ameliyatım 31 Ocak'tan 28 Ocak'a alındı, çok heyecanlıyım :9:
Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Adetim yaklaştığı için göğüslerim biraz şişti ve ağrıyor. Bir sıkıntı olur mu dersiniz ? :26: :18:

Kızlar ameliyatım 31 Ocak'tan 28 Ocak'a alındı, çok heyecanlıyım :9:
Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Adetim yaklaştığı için göğüslerim biraz şişti ve ağrıyor. Bir sıkıntı olur mu dersiniz ? :26: :18:

canım benimde adetten hemen 5-6 gün öncesine belkide 3-4 gün öncesine geliyo.doktoruma sormuştum bi zararı olmaz dedi kafana takma =) bu aradadaha çabuk atlatcaksın ben dr değiştiğim iiçin belki şubat 1e kayar benim ameliyat aynı gündü ameliyatımız ikimizinkide değişti =) hadi hayırlı olur inş canım 4 kalmış hhehehe banada 1 hafta bende çok heyecan yapıyom :8::8:

canım benimde adetten hemen 5-6 gün öncesine belkide 3-4 gün öncesine geliyo.doktoruma sormuştum bi zararı olmaz dedi kafana takma =) bu aradadaha çabuk atlatcaksın ben dr değiştiğim iiçin belki şubat 1e kayar benim ameliyat aynı gündü ameliyatımız ikimizinkide değişti =) hadi hayırlı olur inş canım 4 kalmış hhehehe banada 1 hafta bende çok heyecan yapıyom :8::8:

Bu bir işaret midir nedir ((: ilginç doğrusu. Doktorun neden değişti? Ben kaçırdım orayı..

ooo 4 günün kaldıııı hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzz

Sağol canım. Desteğiniz için teşekkür ederim. Benim için çok önemli :42:

Back
X