ben değiştirdim canım=)pippacım sağolsun altan beyi önerdi gözümün önünde canlı örnek varken daha mantıklı geldi bende altan beyi aradım görüştüm.daha bi içime sindi =)ameliyata daha hazır ruh halim var :)Bu bir işaret midir nedir ( ilginç doğrusu. Doktorun neden değişti? Ben kaçırdım orayı..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(
- Konu Sahibi patass35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
ben değiştirdim canım=)pippacım sağolsun altan beyi önerdi gözümün önünde canlı örnek varken daha mantıklı geldi bende altan beyi aradım görüştüm.daha bi içime sindi =)ameliyata daha hazır ruh halim var :)
Süper o zaman hadi hayırlısı.. Ben de grip gibiyim. Ertelenir mi ki )):
bende izmirdenim fiyat aşırı aşırı uygun geldi nasıl bu fiyata yaptılar ben daha pahalı sanıyordum bende istiyorum ama cc falan hiç anlamıyorum önce araştırmam lazım sanıyorum ki :) yaptırmışken en güzeli ve diki olmalı bencede :) nasıl durumunnuz peki ağrı sızı bi de dikiş izi olayı ?
merhaba cok uzun zamandır foruma girmiyordum msıjınızı yeni grdüm..ağustos ayında operasyon geçirdim ilk başlarda devlet hastanesinde olması ucuz olması beni çok tedirgin etmişti açıkçası cok korkmuştum ama korkularım boşaymış doktorum harika bir insan hele cicişlerim tahminimden daha güzel oldu ilk birhafta ağrım oldu sonrası daha iyiydi ve suanda hiç dikiş izim bile yok okadar doğalki ve okadar alıştımki unutuyorum sanki doğuştan göğüslerim büyükmiş gibi hissediyorum benim hiç göğsüm yoktu tabiri caizsse dümdüzdüm ve o günleri hiç hatırlamıyorum bile suankii halimden çok memnunum darısı tüm isteynlere
- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
merhaba cok uzun zamandır foruma girmiyordum msıjınızı yeni grdüm..ağustos ayında operasyon geçirdim ilk başlarda devlet hastanesinde olması ucuz olması beni çok tedirgin etmişti açıkçası cok korkmuştum ama korkularım boşaymış doktorum harika bir insan hele cicişlerim tahminimden daha güzel oldu ilk birhafta ağrım oldu sonrası daha iyiydi ve suanda hiç dikiş izim bile yok okadar doğalki ve okadar alıştımki unutuyorum sanki doğuştan göğüslerim büyükmiş gibi hissediyorum benim hiç göğsüm yoktu tabiri caizsse dümdüzdüm ve o günleri hiç hatırlamıyorum bile suankii halimden çok memnunum darısı tüm isteynlere
ne kadar suan boyut olarak zamanla ınme oluyor mus ya bı de seyy fıyat ve han hastanede yaptırdın acabaaa
ne kadar suan boyut olarak zamanla ınme oluyor mus ya bı de seyy fıyat ve han hastanede yaptırdın acabaaa
bendee zamanla inceğini sanmıştım öyle çok inme olmadı sadece ilk günkü gerginlik yok boyutda öyle küçülme falan olmadı 85 takıyorum sutyeni ...katip çelebi üniversite hastanesi eski adıyla Yeşilyurt devlet hastanesinde oldum canım ameliyatı toplam 2250 tl ödedim..
patas35 nasil oldun albumun varmi.bende dusunuyorum yakinlarda oturuyorum hatta;sok oldum bu f'yati duyunca hacettepeyi dusunuyordum dibimdeki hastaneden haberim yoktu forum sagolsun;izlerin haric iyiylestinmi agrin falan kalmamistir
suandaa çok çok iyiyimmm dikiş izimde hiç kalmadıı üstsüz güneşlensem bile kimse anlamaz okadar yani
murat bey kendinden emin güven veren birine benziyor. fakat insanın tereddütleri oluyor. bana ameliyattan sonra dire takılacağının ve kanamam durmadan yani drenleri çıkarmadan hastaneden çıkartmayacağını söyledi.
şimdi olsa gene aynı doktoru tercih edermiydin.
benimle hiç öyle konuşmadı diren yoktu bendee birgece hastanede kaldım sonra çıktım bi hafta sürekli pansumana gittim ve çok ilgilendi benimle bugun ameliyat olsam tekrar yine aynı doktoru seçerdim ben çok memnun kaldım..senin ne gibi terdütlerin oldu canım neden çekindin :26:
benimle hiç öyle konuşmadı diren yoktu bendee birgece hastanede kaldım sonra çıktım bi hafta sürekli pansumana gittim ve çok ilgilendi benimle bugun ameliyat olsam tekrar yine aynı doktoru seçerdim ben çok memnun kaldım..senin ne gibi terdütlerin oldu canım neden çekindin :26:
yazdığına çok sevindim. murat beye güven vermişti ama ameliyat olan birindende bunları duymak çok iyi geldi. ben geçen yıl sonunda ameliyat olacaktm fakat işle ilgili sıkıntı oldu erteledim, birde zam gelmiş bana 3000 tl gibi bir fiyat verdiler çak iyi zamanda yaptırmışsın valla. iyileşme süren nekadar sürdü dikiş izlerin nasıl, birde hastaneyi merak ediyorum özel odada mı kaldın personel nasıl davranıyor .. biizi aydınlat patass35 teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme:
Kızlar ameliyatım 31 Ocak'tan 28 Ocak'a alındı, çok heyecanlıyım
Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Adetim yaklaştığı için göğüslerim biraz şişti ve ağrıyor. Bir sıkıntı olur mu dersiniz ? :26: :18:
izmirin_birtanesi canım ne yaptın ameliyat oldunmu ? inşallah olmuşsundur ve herşey yolunda gitmiştir.haberlerini bekliyoruz.
patas35 gelmişşşşş yihuuuuu canım çok bekledim seni hep yazdım sana, gelmene çok sevindim. az bi zamanım kaldı benimde bu hafta sonu gidiyorum izmire ve yeşilyurt bozyaka ve dokuz eylül arasında kalmıştım. fiyat olarakta en uygunu yeşilyurt ama agregaa arkadaşımızında dediği gibi insanın tereddütleri oluyor. bide benim sadece silikon değil dikleştirmede yapılcak oyüzden biraz daha tereddüt ve korku yaşıyorum. hafta sonu ordayım allahın izniyle pazartesi doktor görüşmelerine başlıcam. ilk sırada dokuz eylülde adnan menderesle görüşücem, sana ulaşamayınca murat tüzüneri elemiştim ama şimdi senden güzel şeyler duyunca ondanda randevu alıcam. murat tüzünerdi değilmi canım senin doktorun?
izmirin_birtanesi canım ne yaptın ameliyat oldunmu ? inşallah olmuşsundur ve herşey yolunda gitmiştir.haberlerini bekliyoruz.
aynen canım dündü onun ameliyatı. izmmirin-birtanesi nasılsın canım haberlerini bekliyoruz
- 23 Mart 2013
- 93
- 2
- 28
aynen canım dündü onun ameliyatı. izmmirin-birtanesi nasılsın canım haberlerini bekliyoruz
kızlarr beni çok heveslendirdinizz okurken heyecanlandım resmen cenk beyi istiodum fakat fiyat 5bn tl olunca cok geldii vee pates arkadsımın yazdıkları begenileri cok hoşuma gtti murat beye diyorsunuz hangi murat atasevenmi yoksa tüzünermi bende gidip görüşeceğim evim itibariylede mesefesi yakın şirinyerde oturuyorum suanki tam fiyatını bana sölermisin blgisi olan arkadslar gidip görüşücem ona göre ben 325 cc istiorum tabi doktorla görüşmeden ben kendi kendime karar veremem bunada boyum 165 kilom 55 yani öyle daha uygun olucak ayyyyy lütfen yazınn çok heyecanlandım fakat şöle bi sorunum var annemle yasıyorum bi kızım var 1 buçuk yasında annem hem bana hem ona bakabilirmi sizceee ??*
kızlarr beni çok heveslendirdinizz okurken heyecanlandım resmen cenk beyi istiodum fakat fiyat 5bn tl olunca cok geldii vee pates arkadsımın yazdıkları begenileri cok hoşuma gtti murat beye diyorsunuz hangi murat atasevenmi yoksa tüzünermi bende gidip görüşeceğim evim itibariylede mesefesi yakın şirinyerde oturuyorum suanki tam fiyatını bana sölermisin blgisi olan arkadslar gidip görüşücem ona göre ben 325 cc istiorum tabi doktorla görüşmeden ben kendi kendime karar veremem bunada boyum 165 kilom 55 yani öyle daha uygun olucak ayyyyy lütfen yazınn çok heyecanlandım fakat şöle bi sorunum var annemle yasıyorum bi kızım var 1 buçuk yasında annem hem bana hem ona bakabilirmi sizceee ??*
Ben kasim ayinda gitmistim murat tuzunere 1450 hastane 1650 de silikon fiysti almistim.ama isten doloyi erteledim enkisa zamanda tekrar gidicem .vslls dolor euro artti silikonda yurt disindan valla fiyatlar yukselmistir.
- 23 Mart 2013
- 93
- 2
- 28
Ben kasim ayinda gitmistim murat tuzunere 1450 hastane 1650 de silikon fiysti almistim.ama isten doloyi erteledim enkisa zamanda tekrar gidicem .vslls dolor euro artti silikonda yurt disindan valla fiyatlar yukselmistir.
haklısın suan dolar arttı fiyatta muhakkak değişiklik olmustur o doktor hakkında bilgim yok ama yaptıranlar sanırım memnun bnde istiyorum en yakın zamanda gidicem görüşmeye
- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
Canlar
28 Ocak'ta ameliyat oldum nihayetttt
İlk gün biraz zorlu geçti. İkinci gün saçımı kendim toplayabildim. Şu an her şeyi yapıyorum. Hastaneye gittim kontrole. Doktor 'geçen hafta mı olmuştun sen ameliyat?' dedi. 'Yoo, salı' dedim. Baya hızlı iyileşiyorsun dedi
275cc dual plane oldum bu arada. Doktorum 3500 civarı olur dedi. Ama ilaçlarla birlikte 2900 TL tuttu
İlk gün biraz zorlu geçti. İkinci gün saçımı kendim toplayabildim. Şu an her şeyi yapıyorum. Hastaneye gittim kontrole. Doktor 'geçen hafta mı olmuştun sen ameliyat?' dedi. 'Yoo, salı' dedim. Baya hızlı iyileşiyorsun dedi
275cc dual plane oldum bu arada. Doktorum 3500 civarı olur dedi. Ama ilaçlarla birlikte 2900 TL tuttu
Canlar
canımm geçmiş olsun çok sevindim çabuk iyileşmene. negüzel sorunsuz atlattın.. darısı başıma yaa pofff pazar günü geliyorum nihayet izmire. pazartesi görüşmelere başlıcam senin doktorada şansımı denesemmi acaba, senin gibi araya sıkıştırırmıki beni. fiyat çok iyi yaa dikleştirmede olursa nekadar olurki. buarada sen çok büyük istemiyormuydun, ondanmı 275 cc oldu yoksa doktormu karar verdi?
- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
canımm geçmiş olsun çok sevindim çabuk iyileşmene. negüzel sorunsuz atlattın.. darısı başıma yaa pofff pazar günü geliyorum nihayet izmire. pazartesi görüşmelere başlıcam senin doktorada şansımı denesemmi acaba, senin gibi araya sıkıştırırmıki beni. fiyat çok iyi yaa dikleştirmede olursa nekadar olurki. buarada sen çok büyük istemiyormuydun, ondanmı 275 cc oldu yoksa doktormu karar verdi?
Teşekkür ederimm
Dikleştirmeyi bilmiyorum maalesef ama şansını dene bence. Ben çok büyük istemiyordum zaten ölçülerime göre en uygunu da buymuş. Doğal olsun dedim bem. Başta acaba küçük mü oldu dedim ama görenler çok güzel olmuş dediler sağolsunlar. 300cc de denemiş ama iyi olmamış. 54 kiloyum zaten. Sırf meme olursunuz yoksa dedi
Yalnız şu an ödemden mi bilmem sol kolum uyuşuyor gibi /:
- 26 Ağustos 2010
- 97
- 1
- 96
Murat tuzunerin büyütme ameliyatını ücreti ne kadar acaba bilgilendirir misiniz lütfen çok acil :-(Belki yaniliyorumdur ama benim kiler sanki asagi inmeye basladi.yani oyle göğüse iki portakal konmuş gibi durmuyor.benimki kasalti.
Aslinda son hallerini koyacagim ama forumda çok arkadasimiz sutyenli koyuyor,ben de daha sutyen almadim.ne kadar denediysem yakismadi.ben de bir sure sutyen almamaya karar verdim.o yüzdende bekliyorum.