- Emoji Skoru
- 163.423
- Puanlar
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ulaşım sorunu var diyenler istanbula hiç gitmemiş kişiler heralde bazı aksaklıklar tabiki oluyor hiç bir belediye mükemmel olamaz zaten ama biraz şükredin arkadaşım otobüs dolmuş metro hızlı tren vapur daha ne olsun bide hepsinde k.kart kullanılıyor
O kentkartla 90 dakika içinde 2. ve sonraki binişler ücretsiz.
Bunu da ekleyelim.
Ve ulaşımın en ucuz oldugu şehrinde İzmir oldugunu unutmayalım.
izmirde ulaşım sorunu mu varizmir e hiç gelmemiş kişiler söyler bunu acak
aynen onu söylemedim biliyorlardır diye
Bende anlamadım varmış galiba biz bilmiyoruz enazından yahu insanlar balık istifi gibi 2 3 saat yollucuk yapıyorlar ist.da trafiğinden hiç bahsetmiyorum bile burda en fazla yarım saate istediğin yere gidersin daha ne istiyosunuz
Izmir`i AKP`nin eline vermek Izmir`in sonu olur. Hersey yol, ulasim, trafik vs. degil arkadaslar. Kimliginiz olsun, yasam alaniniz, düzgün komsulariniz olsun. AKP`nin eline verin Izmir`i görün bakalim, o Izmir`in güzel kizlari, diledikleri gibi sortlarini, tisörtlerini, askililarini giyip yesil cimlerde uzanabilecekler mi? Kafani cevirip banklarda iki laf edebilecegin, egitimli, ayindinlik insanlarin yüzlerini görebilecek misin?
Bu arada sunu unutmayin ki, eksikleri olsa da CHP`nin su an belediyeciligi bilerek öldürülmeye calisiliyor birileri tarafindan. Yanan yikilan kac projeleri oldu, kaci icin ödenek cikmadi, gidip soran arastiraniniz var mi? AKP kendi belediyelerine gerek olmadigi halde para dagitirken, (üstelik güldürmeyin beni hani bu yolsuzluk davalarini falan da bir hesaba katin isterseniz, CHP`nin ceyregi kadar parasi yok ), elestirileri de ona göre cerceveleyin bence.
Bir de unutmayin, gecen secimlerde AKP ile CHP kafa kafayaydi. Dogu illerinden Izmir`e yigilmis insanlarin sebeplerini düsünün oy vermeden önce. Birilerinin bir oyunu var Izmir üzerinde.
Izmirli degilim ama Izmir`de akrabalarim var, arkadaslarim var. Memnuniyetsizlere kapak gibi cevaplari yapistiran cok tanidik var, hem de öyle sallamiyorlar. Bilerek konusan insanlar bunlar.
Otobüste 1 saat uzun gidin, totonuza koltugun yaylari batsin hatta ama otobüste yaniniza oturan kisi aydinlik koksun. Sehrin cehresini degistirecek hatalara imza atmayin gözünüzü seveyim.
Ağzına sağlık tekrar lambım..
Özellikle renklendirdiğim kısım çok önemli.
chp çalışmıyor deniliyor ama temelindeki nedenler hiç görülmüyor, konuşulmuyor.
Yahu akp belediyelerine sağlanan ödenekle chp belediyelerine sağlanan ödenekleri bir araştırsın insanlar..Başka bir şeye gerek yok hani.
izmir de trafik oluyor en fazla 15 dk istanbul da haberlerde hep görüyoruz adamlar saat 6 da işte çıkıyor 8-9da eve varırlarsa ne ala ben 19:30 da çıkıyorum işten en fazla 15-20 dk sonra evimdeyim hemde evim işime uzak bir semtte... adamlar saat 6 da işten çıkıyor bizler 7-7 buçukta çıkıyoruz ondan sonra izmirliler çalışmıyor keyfine düşkün diyorlar...
:) Sagol Medim. Ben Türkiye`de olsam Izmir`de yasardim. 6 yasinda Izmir`i ziyaret ettigimde bile insanlarin egitimli oldugunu, saygili oldugunu hemen fark etmistim. Hos, ellerinden geldikce degistirmeye calisiyorlar bu cehreyi ama...
:) Sagol Medim. Ben Türkiye`de olsam Izmir`de yasardim. 6 yasinda Izmir`i ziyaret ettigimde bile insanlarin egitimli oldugunu, saygili oldugunu hemen fark etmistim. Hos, ellerinden geldikce degistirmeye calisiyorlar bu cehreyi ama...
Tabi canim kimse CHP`nin her secimde para verip yaptirdigi afisleri geceleri toplatan zabitalardan da bahsetmiyor mesela. Üniversite okudugum sehirde, CHP genclik icin calisan arkadaslarim vardi, günlerce afis asiyorlardi, sonra gidiyorlardi ki yok olmus afisler. Erkekler gece nöbet tutmus, kavga etmislerdi, cocugun gözü patlamisti ya.. O kadar üzülmüstüm ki. Böyle bir cirkinligin icinde yasiyoruz iste.
Önceden böyle miydi? Parti bayraklari üst üste baglanirdi. Simdi kafani nereye cevirsen AKP! Bir de degirmenin suyu nerden geliyor diye kimse sormuyor demistim bir konuda hatirliyor musun? O kaliteli kagitlara basbakanin dev fotograflari, afisleri, brosürler vs vs, normal bir partinin o kadar ödenegi yok ki yapsin???? Ama benim akilli halkimin sorgulama sansi yok iste, hükümet partisi daha fazla para aliyo yaaaaa diyor kendince.
Sonra da CHP saman kagida basili üc bes brosür dagitmaya calisirken, AKP`nin renkli, havali, civali kagitlari gökten yagiyor. :)
Hos Med bunlari göremeyen belediyecilikte oynanan oyunlari nasil görsün ki? Elestirmek bedava zaten. :)
Yok ya insanlar cidden bir garip, Istanbul`a metrobüs geldi diye sevinip dursunlar, hem pahaliya kullaniyorlar, hem de tikis tikis gidiyorlar, yine de mutlular. Hizmet geldi onlarin gözünde cünkü. O metrobüs var ya cinnetlik, ben böyle ciglik cigliga bagirmak istiyorum. Otobüsler tiklim tiklim, metrobüs tiklim tiklim, kücücük metro tiklim tiklim, yahu Istanbul kayniyor, sen ucan araba da icat etsen, sehirdeki insani bilinclendirmedikten ve sehri yeni gelenlerle doldurduktan sonra kac yazar. :)
Ben hayatimda ilk defa trafik isiklarinin ne demek oldugunu Izmir`de ögrenmis bir Istanbul cocuguyum. Bir kere cok feci bir tarifige denk geldim Izmir`de. O da yol calismasi varmis.
Siz Istanbul`a gidin bakalim, babamin iki sene anasi agladi bitmeyen yol calismasi yüzünden, abartmiyorum ne bitmez yol calismasidir gidin sorun anlatsin. Kardesim evden üniversiteye 3 saatte gidiyor, trafigin daha da azdigi aksamlar dört saati buluyor. Düsünün yahu, 4 saat git, 4 saat gel, ömrü biter insanin. Ben Bursa`dan Istanbul otogara 3.5 saatte varip, 6 saatte otobüsün servisi araciligiyla evime ulasamadigim günleri hic unutmuyorum.
Üf cinnetlik valla, trafikte 6-7 saat yol cekmemisler, Izmir`e bence kurban olun siz.
Ben de İzmir de yaşamak istiyorum valla inşallah kısmet olur. İnsanı konusunda da gerçekten haklısın hem aydınlar, hem de , muhabbetlerine doyum olmaz, yardımseverlerdir her ağır birşey taşıdığımda gelip yardım etmek isteyenler olurdu, otobüste kadınım diye amcalarım bile yer vermeye çalışırdı, tanıştığım teyzeler, ablalar biraz muhabbetten sonra numaralarını verip başım sıkışırsa aramamı söylemişlerdir, hiç unutmam esnaf amcamın biri ayak üstü muhabbetten sonra küçük Atatürk tablosu hediye etmişti bana (aldığım en güzel hediyedir) , daha da çoğaltabilirim bu örnekleri...
5 yıl yaşadım benim İzmir de gördüğüm en fazla trafik 2009 da yılbaşında Bucadan-Balçovaya otobüsle 1.5 saat sürmüştür ki o da yılbaşı olmasından dolayı.
tanıtımlarda gördüm ben de çok güldüm. Keşke canlı olsaydı, haberlerdeki gibi soru cevap şekilde olsaydı.. neyse
tanıtımlarda gördüm ben de çok güldüm. Keşke canlı olsaydı, haberlerdeki gibi soru cevap şekilde olsaydı.. neyse
Bir arkadaşım anlattı, bir ilçede konuşma yapmış, banka yok burada gibi birşeyler demiş, oysa sanayisi ilerlemiş bir ilçe, hemen hemen tüm bankaların şubesinin olduğu bir ilçe, hala gülerek anlatıyorlar nasıl yok der diye
ekleme : ağlanacak halimize gülüyoruz artık
Izmir`i AKP`nin eline vermek Izmir`in sonu olur. Hersey yol, ulasim, trafik vs. degil arkadaslar. Kimliginiz olsun, yasam alaniniz, düzgün komsulariniz olsun. AKP`nin eline verin Izmir`i görün bakalim, o Izmir`in güzel kizlari, diledikleri gibi sortlarini, tisörtlerini, askililarini giyip yesil cimlerde uzanabilecekler mi? Kafani cevirip banklarda iki laf edebilecegin, egitimli, ayindinlik insanlarin yüzlerini görebilecek misin?
Bu arada sunu unutmayin ki, eksikleri olsa da CHP`nin su an belediyeciligi bilerek öldürülmeye calisiliyor birileri tarafindan. Yanan yikilan kac projeleri oldu, kaci icin ödenek cikmadi, gidip soran arastiraniniz var mi? AKP kendi belediyelerine gerek olmadigi halde para dagitirken, (üstelik güldürmeyin beni hani bu yolsuzluk davalarini falan da bir hesaba katin isterseniz, CHP`nin ceyregi kadar parasi yok ), elestirileri de ona göre cerceveleyin bence.
Bir de unutmayin, gecen secimlerde AKP ile CHP kafa kafayaydi. Dogu illerinden Izmir`e yigilmis insanlarin sebeplerini düsünün oy vermeden önce. Birilerinin bir oyunu var Izmir üzerinde.
Izmirli degilim ama Izmir`de akrabalarim var, arkadaslarim var. Memnuniyetsizlere kapak gibi cevaplari yapistiran cok tanidik var, hem de öyle sallamiyorlar. Bilerek konusan insanlar bunlar.
Otobüste 1 saat uzun gidin, totonuza koltugun yaylari batsin hatta ama otobüste yaniniza oturan kisi aydinlik koksun. Sehrin cehresini degistirecek hatalara imza atmayin gözünüzü seveyim.
aynı konuşmayı ben bizzat dinledim
peki ödenekler hakkında yaptığı konuşmaları anlattımı arkadaşınız...
en çok vergi veren ilçeyken türkiye genelinde geri kalmada 4. sırada olduğunu söyledimi?