- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
ne açıdan manidardı
ben izlemedim merak ettim
Şöyle ki, son kısımlarını izleyebildim ama izlediğim yerinden konuşmasının sonuna kadar Binali Yıldırım çok ılımlıydı, takdir edilesi düzeyde. Kendisini tanımıyorum bilemiyorum İzmir için aday olduğundan dolayı mıdır yoksa gerçekten karakteri bu şekilde mi o konuda net bir şey söyleyemem. Ama programın sonunda Cüneyt Özdemir tam olarak ağzından çıktığı şekilde yazamayacağım ama şöyle bir soru sordu, bu yanıtlarınıza ve tavrınıza çok şaşırdım çünkü miting meydanlarında sizin aksinize çok sert yorumlar yapan bir başbakan var, ayrıştırıcı bir şekilde konuşuluyor ama siz tam tersi yönde gayet olumlu konuşuyorsunuz nasıl oluyor? diye sordu. Binali Yıldırım da başbakana direkt kötü bir şey söylemedi ama yine de onun gördüğümüz tepkilerine katılmadığını belirten açıklamalarda bulundu. Başbakanının sözlerini bilmesem gerçekten Binali Yıldırım'ı + listeme alabilirdim, ama şu durumda acaba İzmir'e aday olduğu için mi bu kadar "geniş bakabiliyor" diye sormadan da edemedim. Kesinlikle hakkını yemek istemem, gerçekten içinden gelerek de söylemiş olabilir, ama siyaset bu.... Ben artık duyduklarıma gördüklerime direkt inanmak yerine önce bi acaba mı? diye düşünüyorum ister istemez.