Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belediye seçimlerinde partiye değil ADAMA oy verilir.
Artık yerini gençlere bırakmanın vakti gelmişken bu neyin azmidir.
İstediği adayları kendisinin seçmesi konusunda da partiye baskıda bulunmak hizmet aşkı mı?
Oy vermeden lütfen adayın geçmişini araştırın ve ona göre bilinçli oy verin diyorum.
Bu ne parti ne hizmet seçimidir.Bu vatan meselesidir.Dünyaya gelecek Çocuğumun nasibini yiyenlere asla müsamaham yoktur.Binali yıldırım dediğiniz zatın kaynının liman ihalelerin deki yolsuzluklarından ihaleye fesat karıştırmaktan dolayı savcılık tarafından duruma el konmuş fakat 17 aralık sonrası soruşturmayı açan savcı görevden el çektirilip sürülmüştür.Sizin vereceğiniz oylarla Binali yıldırım İzmir'e Dubaiyi getirmez ancak kaynıyla beraber ailecek Dubaide kendilerine villa alırlar.Kaldıki sadece kendisinin değil Hükümetin başındakilerinde Urladaki villa skandallarını duymamanıza imkan yok.Almadan bu kadar yemeye başlayanlar alsalar soyup soğana çevirirler.Kusura bakmayın evladımın ekmeğinde gözü olanlara benden OY YOK.Bu vatan meselesi diyorum.Anlayana.Israrla o mecraya oy verene de saygı duymuyorum hem çocuğumun hem kendimin hakkını haram ediyorum.
Bence evet sizin kandırıldığınız kesin o şüphe götürmez ama kimin tarafından olduğunu sanırım karıştırıyorsunuz.Gerçek İzmirli olduğunuzdan şu dakika şüpheliyim.Binali yıldırımdan Dubai sözü falan aldınız herhalde:))Ayrıca böylesi cennet bir şehri Dubai gibi yapay bir şehre dönüştürmek isteğinizi anlamış değilim.Sanırım seçimlerde Binali Yıldırım kazanamazsa soluğu Dubaide alacaksınız.Söz bende arkanızdan mendil sallayacağım:))))Evet dediklernizde çok haklısınız.. 23 Nisan çocuk şenlikleri Ankara'dan İzmir'e alınmıştı. Biz de katıldık Ukrayna'dan gelen bir çocuğu biz ağırlamıştık. Şenliklerin olduğu Salonda Binali Yıldırım konuşma yaptı ve İzmir için bu sene bu şenliği izmire aldık demişti.. O günlerde aday olabileceği konuşuluyordu.. Ben o zaman kararımı vermiştim. Bu 17 Aralık sonrası sizin gibi düşündüm birden. Dubai ye gidince yok dedim 12 sene hiçbir sorun yok seçime 3 ay kala bir sürü şüphe.. Yoook hayır bu sefer kanmam Binali Yıldırım'a oy vereceğim, o kadar kötü biri olduğuna inanmıyorum. En axından deneyip göreceğim..kararım böyle..Aziz bey değil başkası olsa oyum akparti olmayabilirdi ama bir 5 sene daha aynı yönetime sabredemeyeceğim..
Bence evet sizin kandırıldığınız kesin o şüphe götürmez ama kimin tarafından olduğunu sanırım karıştırıyorsunuz.Gerçek İzmirli olduğunuzdan şu dakika şüpheliyim.Binali yıldırımdan Dubai sözü falan aldınız herhalde:))Ayrıca böylesi cennet bir şehri Dubai gibi yapay bir şehre dönüştürmek isteğinizi anlamış değilim.Sanırım seçimlerde Binali Yıldırım kazanamazsa soluğu Dubaide alacaksınız.Söz bende arkanızdan mendil sallayacağım:))))
Lütfen kızgınlığa gerek yok..samimi olarak foruma bir düşüncemi paylaşayım dedim nerdeyse beni linç eteceksiniz. Ben 1981 yılında İzmir tepecik SSK da dünyaya geldim. 33 senedir İzmir de yaşıyorum. İzmirli olduğumu düşünüyorum. Daha fazla da konuşmaya gerek yok çünkü her kelimeye gereksiz 2-3 kelime ile cevap geliyor.. Bir gün olur çocuğunuz anneciğim yıllarca izmir kötü yönetilmiş hala aynı yöneticiye oy neden verdin dediğinde senin hakkını korudum dersiniz. Ne yapalım biz de sizin gibi fanatik kardeşlerimiz yüzünden sıcacık güneşi olan, masmavi denizi ve güzel bir doğa harikası olan İzmirin kötü ve beceriksiz yönetimden kaynaklanan köy formunda yaşamaya mahkum kalıyoruz.. Köy çok güzel ama köye gidecek yol yok.. Beni anlamak yerine mücadele ediyorsunuz. Saygınızdan ve sevginizden dolayıTeşekkürler. Ben gülerek veda edemiyorum. Üzüldüm.
Seçiminize saygım var her ne kadar Dubai&İzmir karşılaştırmasını çok talihsiz bulsamda sormak istiyorum hangi semtte oturuyorsunuz?
Köy formu dediğiniz yer neresi merak ettim. Kahramanlar'da doğmuş,Tepeciğin alt tarafları Yeşilderede çocuklugunu, gençliğini Bornovanın göbeğinde geçirmiş biri olarak soruyorum.
Hayat hikayemi anlatmış gibi olacağım ama 5 senesini de kırsal dağ köyünde çalışan biri olarak diyebilirim ki ya sizin köy anlayışınız farklı ya da mubalaga sanatını fazlasıyla kullanıyorsunuz.
İzmir her zaman Atatürkçülüğün kalesi olarak kalacak.
Aaaa Beni görmeden mi gittin çok ayıpbende hayatımda 1 kez bu yaz gittim...
Binali Yıldırım CNNTURK'te Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı ve son 5 dakikası gerçekten manidardı.