• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Binali Yıldırım - AKP

OY: 67 20,5%
  • Aziz Kocaoğlu - CHP

OY: 238 72,8%
  • Osman Özçelik - HDP

OY: 4 1,2%
  • Murat Taşer - MHP

OY: 15 4,6%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 3 0,9%

• Ankete Katılan
    327
  • Anket Kapalı .
Ben mi çok gözümde büyütüyorum memleketimi bilmiyorum ama İzmiri köy diye nitelendirecek nesi var merak ettim.
Cidden soruyorum.Ben mi göremiyorum acaba diyerek soruyorum ve cevaplamanızı istiyorum.
İzmiri köy gibi kalacaktır diyecek kadar ne gibi durumlar var ?

AYASLI hanım hislerimize tercüman olmuşsunuz teşekkürler:46:

Oyum Aziz beye.En büyük etken hükümet tarafından bunca araştırmaya rağmen
hakkında en ufak bir yolsuzluğa rastlanmayışıdır.Yandaşlarını zengin etmemiştir.
AYASLI arkadaşımın dediği gibi dişiyle tırnağıyla kazıyarak hizmet vermeye çalışmaktadır.
İstanbul metrosu için 3 günde imzalanan belgelerin aynısı Söz konusu İzmir olunca 6 ay sümen altında
bekletilmektedir.
Ayrıca efendim İzmir her haliyle güzel biz memnunuz. :24::24:

Partiye göre oy veriyorum. Elimiz mahkum başka sol parti yok oylar dağılmasın diye birazda.

ben mi çok gözümde büyütüyorum memleketimi bilmiyorum ama izmiri köy diye nitelendirecek nesi var merak ettim.
Cidden soruyorum.ben mi göremiyorum acaba diyerek soruyorum ve cevaplamanızı istiyorum.
Izmiri köy gibi kalacaktır diyecek kadar ne gibi durumlar var ?

izmir bi cennnet yaşanılacak tek yerlerden biri. Köy diyenler bence koy görmemişler şahsen benim köyümde metro yok ulaşımı çok zor sağlanıyor.

Verin oyu Akp'ye düzenlesinler düzetsinler mantığı çok yanlış ve bu ilde bu söz çok sık kullanılmaya başlandı.

İzmirlileri de bir halk olarak benimseyemedikleri ve yarışa sokarak ,dışlayarak birşeyleri alavereye getirerek gavur ilan ederek yansıtmak çok yanlış. Bu yüzden Binali Yıldırım'ın alacağını sanmıyorum fakat tam ters köşe de olabilme ihtimali var.

Belediye kendi imkanları ile yapıyor ama bir Konak'ın çehresi kaç yıldır aynı... Neden daha farklı olmasın.Neden albenisi olmasın?
Sahilde kaldırım taşları yenileniyor.Yine desen ve renk!
Otogar vasat ..Şehir dışından arkadaşım geldi ziyarete burası mı İzmir Otogarı şoktayım dedi. Neden çehre daha güzel olmasın?

Daha güzel olabilir ben buna inanıyorum ve Kocaoğlu'nun biraz daha emek vermesini istiyorum.

Bu Izmirin köy olayini hicbirsekilde anliyamiyacagim...Eger köy olmak kizlarin istedigi gibi giyinip rahatca dolasmasiysa,kizla erkegin sadece arkadas olabilmesiyse,sahilinde hickimse kotu kotu bakip gunahkarlar diye bakmadan soguk bir bira yudumlamaksa,dedelerimizin bile eslerini alip elele yuruyebildigi sahilleri olmasiysa,en fazla spor yapilan sehir olmaksa,en cok kitap okuyan genclerin oldugu bir sehir olmaksa,son zamanlarda hic saygi duyulmiyan atamiza sahip cikan insanlarin yasadigi sehir olmaksa....Ben bu köyde yasadigim icin cok mutluyum.Ayrica soylemeden gecemiyecegim bize köy diyenler bunca yolsuzluga bunca yasaga goz yuman calinan kendi paralari degilmis gibi uyumak istiyen insanlar.benim oyum Atamiza ve ona sahip cikacaklara

Özellikle son senelerde bende İstanbula ve ankaraya gittikçe ( Seminerler verdiğim için çok sık gidiyorum) ne kadar hayal kırklığı yaşadığımı anlatmak olanaksız...

Hani İzmir'e köy diyorlar ya o bakımdan... İzmirin halinin nedeni ortada... İzmir cezalı... ama Ankara ve İstanbulun hali neden böyle içler acısı? İzmir ne kadar pis ise, Ankara ve İstanbul'da o kadar pis...İzmir ne kadar bakımsızsa İstanbul ve Ankaranın'da hiç bir farkı yok... Haa..bir şey daha var..İstabullu arkadaşlardan alıntıdır... orada yaşamadığım için iddiadan öte geçmez bu söylediğim...inşaatlardan dolayı bu gün arabanızla girebildiğiniz caddeye veya sokağa yarın giremiyormuşsunuz... düzensizlik AKP den öncede vardı sonrada var..o halde insan ister istemez soruyor... AKP Bu şehirlerde talanın ötesinde ne yaptı? :) Diğer şehirlere gitmediğim için onlar hakkında bir fikrim yok..

İzmirli genellikle CHP lidir... ama iş yapmayacak adaylara oy vermeyecek kadar da akıllı düşünen insanlardan oluşmuş bir şehirdir... Özellikle son seçimlerde CHP nin oy almasının nedeni ise sadece sol partilerin bölünmesinden ve CHP nin tüm bölünmelere rağmen hala en güçlü muhalefet partisi olmasından dolayıdır...

Bir önceki mesajımda yazdım...Büyük şehir belediyesinin şu ana kadar AKPye karşı dişiyle tırnağı ile vermiş olduğu mücadeleye ve İzmire vermiş hizmetlerden dolayı takdir etmeme rağmen..CHP yi parti olarak sorguluyorum... genel seçimlerde oyumu CHP ye vermemin nedeni %10 barajını geçemeyecek olan partilere oy vermemek içindir...

İzmirin köy olarak kalmasından yakınan kişilerede bir sorum var...Siz hangi büyük şehirde gece yarısı tek başınıza istediğiniz kıyafeti giyerek sokağa çıkabiliyorsunuz? Büyük Şehir Belediyesinin engellemeler yüzünden getiremediği hizmetlerden yakınıyorsanız... çok değil...sadece bir ay... gidin ANKARA ve İSTANBULDA yaşayın... Hangi şehirde belediye otobüsü ile birbuçuk saat boyunca 2 liraya gezebiliyorsunuz? bu liste daha çooook uzar...

Kim hangi partinin adayına oy verir? bilmiyorum... Ben geçtiğimiz seçimlerde yaptığımı yapacağım.... yaptıkları 17 aralık tarihinden beri Türkiyede yaşayan 77 milyon insanın önüne sergilenen eylemleri gerçekleştiren, hayatlarımızı cehenneme çeviren, özgürlüklerimizi kısıtlamak için kanunlar çıkaran parti iktidardan gidesiye kadar Oy'umu şu an en güçlü görünen, Türk halkına olabilecek en iyi yaşam şartlarını sunacağına inandığım partiye vereceğim...

Bu arada şunuda söyliyeyim... Genel seçimlerde CHP kazansa bile, çooook büyük refah içinde yaşayacağımızı hayal eden varsa... hemen bu hayalinden vazgeçmesini tavsiye ediyorum... çünkü..şu ana kadar gerçekleştirilen talan Cumhuriyet tarihinin en büyük talanıdır...bunu halk olarak biz ödeyeceğiz... Ben 27 -28 yıldır Türkiyede yaşıyorum... daha öncesini bilemem ama son 25 yıldır, sol, sağ, orta, kenar... olarak o kadar bölündük, bizi bölmelerine o kadar izin verdik ki... Halk olarak bunu hak ettiğimize de inanıyorum...

Ama....geldiğimiz şu noktada yaşadığımız şu zamanlarda eskisinden daha beter durumdayız...isterseniz şöyle bir düşünün...

Millet olarak paramparçayız... Herkes birbirinin etnik kökenine bakıyor, biri diğerinden en ufak bir şikayet duyduğunda " Beğenmiyorsan defol git" diyerek karşısındakini anavatanından kovuyor... Şu an sadece doğuda yaşayanlar kendisine özerklik istiyor ama...oraya özerklik verildiği zaman, bu iş doğuyla sınırlı kalmayacak...Türkiye paramparça olarak, Türkiye Cumhuriyeti toprak bütünlüğünü kaybedecek... kusura bakmazsanız çok amiyane olacak ama, başka şekilde tarif etmek mümkün değil... Türkiye Cumhuriyetinde istenilen bölünme fiilen gerçekleştiğinde.. halimize köpekler gülecek...

Neyse...bu gün geldiğimiz ayrışmaya döneyim ben tekrar...Diyelimki ırkçı değiliz ve kimseyi kendimizden farklı görmüyoruz..herkese insan olduğu için saygı gösteriyoruz..

Hepimiz aynı dinin mensubuyuz diyoruz...Karşımıza mezhepler ayrılığı çıkıyor.. Bana ne herkesin mezhebinden, isteyen istediği gibi ibadet etsin diyoruz... Bu sefer dini vecibeleri yerine getirmiyorsan sen müslüman değilsin sözleri ile ayrışıyoruz... Ve bu durum o kadar zirvede yaşanıyor ki aile içi bölünmeler bile söz konusu...

Ki....islam dininde bir kişiyi dinden çıkarmak hiç kimsenin haddi değildir... ayrışma konusunda da yazacak çok şey var ben az söyliyeyim siz çok anlayın veya..bu güne kadar bakmadıysanız etrafınıza biraz daha alıcı gözüyle bakın...

Bu gün yaşadığımız bu zaman diliminde, mesele bir belediyenin bozuk kaldırımları düzeltmemesi değildir... Yaklaşan seçimler belediye seçimleri gibi görünmesine rağmen, belediye seçimi değildir... Sizler haklısınız.... yerel seçimlerde kim daha iyi hizmet verecekse o seçilmelidir... Demokrasilerde hep böyle olur... belki farkındasınız belkide değilsiniz ama...bizler uzun zamandır böyle bir lüksten yoksun olarak yaşıyoruz....Demokrasi çoook uzun zamandır yok.. hükümetin son çıkardığı yasalara bakarsanız...son 11- 12 yıldır yaptığı talana, HESlere, yabancılara peşkeş çekilen topraklarımıza madenlerimize... kısaca....yok edilen zenginliklerimize bakarsanız....Bu seçimler bizim için VATAN meselesidir... özgürlüklerimize sahip çıkma meselesidir... ve zaman Aklımızı başımıza devşirme zamanıdır.. diye düşünüyorum.

Yoksa şehirlerimiz köy bile olamayacak..Şehirlerimiz mahalle olabilirse öpüp başımıza koyalım... işte tüm bu yazdıklarımdan ve daha fazlasından dolayı... Ben yerel seçimlerde bile oy'umu MAALESEF bir partiye vereceğim...Parti adayına değil.. çünkü şu an Konak Belediye başkan adayı hiçde onaylamadığım birisi...

Yukarıda yazdıklarım, benim son 25 yıllık gözlemlerime dayanarak ürettiğim fikirlerimdir.. kimseyi etkileme amacıyla yazılmamıştır...

Saygılar...

Ben mi çok gözümde büyütüyorum memleketimi bilmiyorum ama İzmiri köy diye nitelendirecek nesi var merak ettim.
Cidden soruyorum.Ben mi göremiyorum acaba diyerek soruyorum ve cevaplamanızı istiyorum.
İzmiri köy gibi kalacaktır diyecek kadar ne gibi durumlar var ?

Ben de anlayamıyorum bunu.

Ayrıca izmirde hizmet yetersizliğinden dem vuranlar, izmir belediyelerine sağlanan ödenekleri de bir incelesinler.
Ahmet Piriştina buna rağmen az işler başarmadı.
Toprağı bol olsun.

Istanbulda ne kadar ağaç varsa kestiler, şimdi yağmur çekecek orman kalmadı. Heryer beton yığını. Nefes alacak alan kalmamış. Son üç aylık suyu kalmış, hatta su kesintileri bazı ilçelerde başlamış bile.
Iyisimi İzmir böyle köy olarak kalmaya devam etsin. En azından izmire gelince insan oh beeee nekadar sakin bir il diyor. Yurtdışında yaşıyorum ve 30 Mart için biletimi aldım. Oyum Rahmetli Ahmet Piriştina (Allah rahmet eylesin) kadar dürüst insan olan Kocaoğlunundur.

5 yılımı İzmir de geçirdim ilk geldiğimde hayal kırıklığına uğramıştım ama eksikleriyle bile o kadar çok sevdim ki yaşamak istediğim şehirler arasında ilk sırada. Tüm engellere rağmen, ödenek çıkmamasına rağmen hizmet vermeye çalışan bir şehir. Aziz Kocaoğlu'nun da elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ayrıca İstanbul ve Ankaraya baktığımız da kira, ulaşım ve su da daha uygun bir şehir. Bornova da üniversite öğrencilerine ücretsiz her türlü hizmet veren bir gençlik merkezi var.

Yerel yönetimlerde başlıca ilke subsidiaritedir. Merkeze bağımlılık her açıdan azatılmalıdır fakat AKP merkeziyetçiliği gittikçe artırmaktadır bu da yerel yönetimlerin siyasallaşmasına neden oluyor işte. Melih Gökçekte bunun en büyük örneğidir. Ahmet Hakanın programında beceriksizliklerinden utanacağı yerde Başbakanımız söz verdi, Bakan bizim bakanımız zaten gibi söylemlerle, yıllardır bitiremediği Sincan metrosunu hükümetin tamamlaması göstergesidir zaten.

Son düzenleme:
Biz İzmirli olarak çok sıkıntı çektik...çekiyoruz... ama umurumda değil... Büyük şehir belediyesi 2013 yılının aralık ayında hazineye olan tüm borcunu bitireceğini söylemişti... 2013 yılının 6. ayında bitirdi ve hızla o zamana kadar getiremediği hizmetleri getirmeye çalıştı. çalışıyor...

İzmirde yaşayıp yerel yönetim CHP li olduğu için iktidarın engellemeleri yüzünden, İzmirin köy olduğunu, gelişemediğini yerel seçimlerde iktidar partisine oy vermenin daha akılcı olduğunu söyleyen bir çok insan var... Onlara ankara ve istanbulun getirildiği hali çok iyi değerlendirmelerini özellikle 17 aralık tarihinden beri ortalığa saçılan pislikleri tekrar gözden geçirmelerini rica ediyorum...

Herşeyden önce, hangi parti iktidar olursa olsun...kendisine oy verene de vermeyenede hizmet etmekle/hizmet götürmekle yükümlüdür...

Hiç bir iktidar bana oy vermeyeni cezalandırırım diyemez..ki... İzmir ve İzmirliler iktidar partisi başkanı tarafından son 11-12 yıldır türlü hakarete maruz kalmakla birlikte, devletin büyük şehirlere vermek zorunda olduğu tüm yardımlarından mahrum edilmek istenmiştir... hakkımız olanları mahkelerle... bir yığın kavga döğüş diyebileceğim yollarla gecikmeli olarak almaya çalıştı CHP li Büyük Şehir Belediyemiz..

Şu an İzmir hazineye borcu olmayan kendi kaynakları ile ayakta duran bir şehirdir... Böyle olduğu için iştahları kabartmıştır...artık İzmir sadece oy alınamadığı için namus meselesi olan bir şehir değil aynı zamanda arsızların, hırsızların iştahını kabartan bir şehir olmuştur..

Kendi adıma...İzmirde CHP nin yerel yönetiminin dişiyle tırnağı ile verdiği mücadeleyi ve tüm engellemelere rağmen gerçekleştirebildiği işleri takdir ediyorum...Eğer iktidar partisi görevini yapıp oy alamadığı için İzmiri cezalandırmasaydı...CHP li belediyemizin neler yapabileceğini de hayal ediyorum...düşünebiliyorum... ama...Parti olarak CHP ye bayılmıyorum artık... Oy'umun iktidar partisinin işine yaramayacağını bilsem hem yerel seçimlerde hem genel seçimlerde aklımda olan başka partiye oy vereceğim... ama...bunu şimdilik erteliyorum.. ve demokratik hakkımı bu hükümetin gittiği zamanda...demokrasiye ulaştıktan sonra kullanmak üzere askıya alıyorum...

Geçtiğimiz seçimlerde yüzbinlerce kişi oy kullanmadı...AKP sadece oy kullananların %38 inin oyunu alabildi ancak..ama...sonuçlara bakıp sanki herkes oy kullanmış da..tümüyle oy kullanan halkın %38 zinin oyunu almış gibi gözüktüğü için, sonra bu sayıyı %50 ye çıkardı ve ağzını doldura doldura halkın %50 sinin oyuna sahibim diyor... Dileğim, Oy kullanmayan herkesin vatandaşlık görevini özellikle bu seçimlerde yerine getirmesidir...

Bu yerel seçimde, ve genel seçimlerde oyumun CHP ye ...Cumhurbaşkanlığı seçimleri halk oylaması ile yapılırsa karnında mide taşıyan birine vereceğimde belli olmuştur artık diye düşünüyorum... diğerlerini doyuracağız derken bizler aç kalıyoruz çünkü...

İzmir üzerine çok oyunlar oynanacak... Dışarıdan bir çok insan yerleştirildi İzmirin kenarına köşesine...Daha önce yerleştirilenler cabası...Geçtiğimiz seçimlerde AKP gerçek İzmirlilerden almadı onca oy'u, AKP ye oy veren gerçek İzmirli çok az... Oy vermediği için koskoca Fabrikaların kapatılmak zorunda bırakıldığını, borçlarını ödeyemedikleri, iş yapamadıkları için intihar eden fabrika sahiplerini unutmayalım... Bu yüzden İzmirli olupta AKP ye Oy verenler dümen suyuna gitmek zorunda olduğunu düşünenlerdir...

SEÇSİS sistemi ise malumunuz ölülere bile oy kullandırıyor... Bu yüzden en azından verdiğimiz oyların çalınmaması için...sandığımıza sahip çıkmak üzere sandık başında olalım..

Saygılar

Ben bu mesaja cok detayli cevap yazmak isterdim lakin su aralar hic vaktim yok

Bir ayagi ist da olan biri olarak soyluyorum ki en koyu chp liler bile akp yi begenmiyorum ama belediyede calisiyorlar diyor bunu chp ye hizmet edenler bile itiraf ediyorlar
Hakikaten okurken agzim acik kaldi

Hee birde oy veren kisi sayisi az oldugundan %50 demissiniz evet dogru ama en demokratik! ABD de secimlere yuzde 50 katildi
Bana inanmiyorsaniz bu bilgi nette cok rahat bulabilirsiniz
Yani ulkemizde secimlere katilim yuksek katilmayanlar da bolunuyor oyle bir yazmisiniz ki sanki hepsi akp ye geciyor

Ben adaya gore oy veririm partiye gore degil diyipte Binali Yildirim gibi bir adam varken Aziz Kocaogluna oy vermekten bahsetmesin!

Biz hukumetin partisinden olmadigimiz icin cezalandiriyoruz ifadesi de chp lilerin dilindeki tekerlemedir!

Yerel olsun genel olsun...İzmir akp için hayaldi, gerçek olamayacak :ssz:

Keşke seçim barajı denen zımbırtı ortadan kalksa da, bağımsız nice sağlam isimleri de değerlendirebilsek...

"diğer" seçeneği de koysaydınız keşke..
CHP beni bu seçim döneminde çok hayal kırıklığına uğrattı. herşeyden önce kadın kotası yükseltilecek dediler bekledik. 30 ilçede 2 ne demektir? özelliklede birisi sema pektaş olunca...
yıllardır parti içinde doğmuş büyümüş birisi olarak bu kadar rant üzerine dönen bir seçim süreci açıkçası, kılıçdaroğluna duyduğum güvveni azaltırken, aziz ve ali ikilisinin hısım akraba ve çıkar zihniyetleri üstüne tuz biber oldu. karşıyakalı birisi olarak 1 yıldır emek döken TÜM ADAY ADAYLARNIN üstüne İTHAL ADAY karşıyakadan anlamayan havasını suyunu sorununu bilmeyen birinin getirilmesi beni artık isyana sürükledi. bu kadar haksızlığa rağmen CHP kazansın isterim. ama oyumu vermek de kendi aday adaylarıma haksızlık yapmak da içime sinmiyor. o yüzden büyük şehir için DSPYE vericem.

Son düzenleme:
Ebruli ebru

Binali yildirim varken Aziz kocaogluna oy verilmez diye iddiali bir soylemde bulundunuz ya.En azindan ben olayim diger arkadaslar olsun Aziz KOcaoglundan az cok bhsettik bahsedecegiz de.Eski ulastirma Bakani Binali Yildirimin belediyecilgini,yaptiklarini sizden duymak isterim.Sizin bu kadar guveninizi kazanacak ortaya koyduklarini.Muallakta olanlarada fikir vermis olursunuz ama litfen rica edecegim Hak Haktandan girmeyin konuya.Din ajitasyonuna luzum yok.Hepimizim yolu bir.Daha somut verilerle.

Ben bu mesaja cok detayli cevap yazmak isterdim lakin su aralar hic vaktim yok

Bir ayagi ist da olan biri olarak soyluyorum ki en koyu chp liler bile akp yi begenmiyorum ama belediyede calisiyorlar diyor bunu chp ye hizmet edenler bile itiraf ediyorlar
Hakikaten okurken agzim acik kaldi

Hee birde oy veren kisi sayisi az oldugundan %50 demissiniz evet dogru ama en demokratik! ABD de secimlere yuzde 50 katildi
Bana inanmiyorsaniz bu bilgi nette cok rahat bulabilirsiniz
Yani ulkemizde secimlere katilim yuksek katilmayanlar da bolunuyor oyle bir yazmisiniz ki sanki hepsi akp ye geciyor

Ben adaya gore oy veririm partiye gore degil diyipte Binali Yildirim gibi bir adam varken Aziz Kocaogluna oy vermekten bahsetmesin!

Biz hukumetin partisinden olmadigimiz icin cezalandiriyoruz ifadesi de chp lilerin dilindeki tekerlemedir!

Hanım efendi aslında ben bilgiye..bilgili olduğunu düşündüğüm insana cevap veririm, ama sizin için bir istisna yapayım..:=) özellikle kırmızıyla renklendirdiğim paragrafta behsettiğiniz söylemi o insanlar... 17 aralıkta ayakkabı kutularından dolarlar fışkırmadan, bakan mahdumlarının yatak odalarından para sayma makineleri çıkmazdan önce söylüyorlardı...

Hele, hele başbakan çıkıpta paralel devletten bahsedince, AKP fanatikleri dışında herkes paralel devlet yapılanırken sen bostan korkuluğumuydun demeye başladı... başbakanın bir sanatçının katili olan oğlundan...vakıf kurup... haraç aldığı milyonları vakıf aracılığı ile götüren oğlundan..hiç bir vasfı olmadığı halde babasına danışmanlık gözboyaması ile... yetim haklarından aylık 52 bin lira maaş alarak nemalanan kızından bahsetmiyorum bile...

Ha, gördükleri herşeye rağmen başbakanımız çaldıysa bizim için çaldı diyenlerde var... böylesine ne denir ki... eğer istanbulda da halaaa daha adam çalıyor çırpıyor ama çalışıyor kardeşim diyen varsa emin olun bu sözleri ya 17 aralıktan hatta GEZİ eylemlerinden önce söylemişlerdir... yada CHP li değildir..

çünkü CHP içinde ne bu kadar akıl yoksunu..nede saçı bitmedik yetimin öksüzün hakkını yiyecek kadar gözü dönmüş insan... nede vatan haini vardır... CHPliler ve diğer sol partililer... kitap okur... ulaşabildikleri her konuda bilgilenmeye çalışır... kısaca....karınca kararınca entelektüel yönleri olduğu için... söylenenleri kendi akıl süzgecinden geçirmeden, doğruluğunu araştırmadan kabul etmez.. örneğin ben şu an hem AKP yanlısı yayınları takip ediyorum hem olmayanları... ve hepsini kendi akıl süzgecimden geçiriyorum...

Sizi tanımıyorum.. hakkınızda düşündüğüm her şey varsayım/tahmin... ama..benden size çok iyi niyetli bir tavsiye...EĞER... AKP nin yolsuzluk adına yaptığı herşeyi biliyorsanız..bilgi sahibi iseniz ve buna rağmen AKP yi savunmaya çalışıyorsanız...oturup ne yaptığınızı çok iyi düşünün...

Binali Yıldırım gibi bir adam derken... bende yaptığı çağrışım şu... başbakanın işadamlarına verilen ihalelerden aldığı payı toplayan kişidir kendisi... şimdi İzmiri bu adama teslim ederek.... İstanbulda, karadenizde ve yurdun her yerinde yapılan talan'a ortakmı olalım...

Aziz kocaoğlu için... hatta Gelmiş geçmiş bütün CHP liler ve tüm solcular için herşeyi söyleyebiliriz... ama asla vatan haini, hırsız, talancı diyemeyiz... NAMUSLARI... tescillenmiş insanlardır her biri...

Tabiiki daha iyisi aday oluncaya kadar AZİZ KOCAOĞLU gibi bir adama vereceğiz oyumuzu... Biraz önce söylediğim gibi herşeyden önce namusu tescilli..

1= Hırsız değil.
2= ALLAHla kandırmıyor.
3 = Yoktan var ediyor.

Daha ne olsun? sürçi lisan ettiysek affola :=)

Saygılar

"diğer" seçeneği de koysaydınız keşke..
CHP beni bu seçim döneminde çok hayal kırıklığına uğrattı. herşeyden önce kadın kotası yükseltilecek dediler bekledik. 30 ilçede 2 ne demektir? özelliklede birisi sema pektaş olunca...
yıllardır parti içinde doğmuş büyümüş birisi olarak bu kadar rant üzerine dönen bir seçim süreci açıkçası, kılıçdaroğluna duyduğum güvveni azaltırken, aziz ve ali ikilisinin hısım akraba ve çıkar zihniyetleri üstüne tuz biber oldu. karşıyakalı birisi olarak 1 yıldır emek döken TÜM ADAY ADAYLARNIN üstüne İTHAL ADAY karşıyakadan anlamayan havasını suyunu sorununu bilmeyen birinin getirilmesi beni artık isyana sürükledi. bu kadar haksızlığa rağmen CHP kazansın isterim. ama oyumu vermek de kendi aday adaylarıma haksızlık yapmak da içime sinmiyor. o yüzden büyük şehir için DSPYE vericem.

Konak belediye başkan adayı Sema Pekdaş ismi içimi karartıyor açıkcası... amma velakin AKP nin gövde gösterisi olarak kabul ettiği bu yerel seçimde oy'u başka sol partiye vermek... Oyları bölmek..ki solun iktridar olamamasının çektiği tüm zorlukların başlıca nedeni bu...bana çok git geller yaşatan bir durum...

Son düzenleme:
Back