- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
Konuya geç cevap yazdığım için özür dilerim ama şifremi kaybetmiştim şimdi tesadüfen buldum hâlâ sorunuz varsa paylaşın lütfenbenimde araştırdıgım doktorlar arasında canercan. Suanki durumunuz nedir
CAN ERCAN derim baskada bisey demem o kadar yanii süper bi dr cok basariliuzun süredir burun ameliyatı olmayı düşünüyorum hiç beğenmiyorum burnumu, aşırı büyük ve ucu sarkık (sanırım kanca burun diyorlar ona)
izmir bölgesinde doktor arayışındayım pek çok doktor okudum aralarından pek çoğunu eledim ama son noktada önerilerinize ihtiyacım var şu doktorlardan herhangibirine kendi veya tanıdığı-yakını ameliyat olan tavsiyesi olan var mıdır acaba
-Serkan Barışkan (Denizli'de)
-Ercan Pınar (Devlet Hastanesi)
-Seyithan Kırtay
-Fırat Demirtaşoğlu
-Mehmet Durmuşoğlu
-Mehmet Sucubaşı
-Sezgin Öztürk
-Can Ercan
-İbrahim Korhan
Kafam çok karıştı nolur yardım edin. Olanlar varsa ameliyatla ilgili tavsiyelerinide paylaşabilirler
Diyebilirsiniz tabiki ama kimse babmın oğlu değil, ben bir yılın sonunda aldığım sonucu paylaşıyorum, tabiki iyi sonuç alan vardır almayan vardır, benimki şu an böyle, mesela tam hareketli burun ucu vadetilmişti şimdi sanki içinde kalıp var gibi zerre esnemiyorCAN ERCAN derim baskada bisey demem o kadar yanii süper bi dr cok basarili
Yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum varyiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?
Hayır doktor konusunda bir karara varamadığım için henüz olmadım.merhaba bende kendisini duydum ve bende olmayı düşünüyorum bir bilgi bulabildiniz mi? Veya siz oldunuz mu?
Merhaba memnuyetiz devam ediyor mu deriniz nasıldıDr. Fırat demirtaşoğluna ameliyat oldum ben de, hem şekil hem de nefes olarak çok memnun kaldım kendisinden.
Merhaba memnuyetiz devam ediyor mu deriniz nasıldı
Burun şeklinizi beğendiniz yani tekrar operasyon yaptıracak olsam demişsiniz revizyon dan mı bahsediyorsunuzEvet 1 yıl 2 ayım doldu benim. Hala memnunum, derim ne inceydi ne kalın ameliyatım biraz zor geçmişti ama Allah'a şükür komplikasyonsuz atlattım. Ödemlerim sıfıra yakın şu anda, hepsi indi. Doktorların burun şeklini 1-1.5 yılda alacak sabredin ifadesi çok doğru bir ifade. Şuan burnum en son halini almış durumda.Şahsen ben yine operasyon olacak olsam kendisini tercih ederim.
MerhabaÖzelden yazmam daha doğru olur
Merhaba ben de gün aldım. Kararsız bir insanım yorumlarınızı duymak beni motive eder :)Dr. Fırat demirtaşoğluna ameliyat oldum ben de, hem şekil hem de nefes olarak çok memnun kaldım kendisinden.
Diyebilirsiniz tabiki ama kimse babmın oğlu değil, ben bir yılın sonunda aldığım sonucu paylaşıyorum, tabiki iyi sonuç alan vardır almayan vardır, benimki şu an böyle, mesela tam hareketli burun ucu vadetilmişti şimdi sanki içinde kalıp var gibi zerre esnemiyor
yaptırdım 3.seneme girdim burnum çok kötü yamuk nefes almam zorlaştı. kesinlıkle LEVENT AYDARI (kocaeli) tavsiye etmiyorum.İzmir de doktorlar arasında en son mehmet sucubaşı ile görüştüm kendisinin yaptıgı burunları beğeniyorum instagramdan gördüğüm kadarı ile lakin kötü olanları zaten paylaşmıyorlardır. Kendisi biraz yapısı gereği sanırım soğuk ama bilgilendirme konusunda iyiydi ama yanındaki asistan kızlar bana sormadan ricamı almadan tüm görüşmeyi videoya alıp gayet güzel bir de hikaye de paylaşmışlar yüzümde görünüyor bu durum çok saçma ve ayıp. Sonucta ortak takip eden bir sürü insan var ve iznim olmadan kimse kimseyi bi yerlerde paylaşamaz sırf bu sebepden vaz geçtim. Başka görüşüp sevdigim doktor da kesinlıkle Fırat Demirtaşoğlu. Kendisi de cok nazik naif bilgili bir doktor. Yarım saat sohbet ettik kendisi ile. Yaptıgı burunlarda çok doğal cok hoş ama İzmitte yaşadığım için de Levent aydar a burun ameliyatı olucam kendisi cok sıcak kanlı bilgili ve fiyatıda uygundur. Yaptıgı burunlarda hepsi çok güzel :)
Yiğit hocada ameliyat olanlar memnunlar hala değil miMerhaba ben de yigit tiftikcioglu ve Fırat Demirtasoglu ile gorustum Yigit bey rakami daha yuksekti ve simulsayon yapmıyor, bu yuzden tercihim Fırat bey oldu, ameliyat oldum şükür ki her şey yolunda hem sekli hem nefesim iyi. Yiğit hoca da cok arkadaşım ameliyat oldu hepsi memnunlar, ayni sekilde Firat beyde de herkes memnun. Ikisini de
Yiğit beye ameliyat oldunuz muYiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum varyiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?