İzmir burun estetiği

Henüz operasyon geçirmedim ve arayış içerisindeyim. Mehmet Sucubaşı ile görüştüm ilk. Muayenesi evime de çok yakın olması ve İnstagramdaki paylaşımları hoşuma gittiği için sırayı ona vermiştim. Ancak görüşme sırasında buz gibi bir atmosferde hissediyorsunuz kendinizi. Sorularınıza cevap veriyor, vermiyor değil ama sizin kaygınızı, beklentinizi hissedemiyor. Yüksek vaatlerde de bulunmuyor, aldatıldığınız hissetmiyorsunuz bir bakıma. Asistanı tabletle profil fotoğrafınızı çekiyor sonra doktor görüşme sırasında profiliniz üzerinden oynama yapıyor. Ben ön görülen burnu da beğenmedim. Bu durum biraz yüzümün orantısı ile ilgili olabilir. Sonra düşündüm bunun için o kadar eziyete değer mi? Yani benim beğenmediğimi o sanal da olsa şekil verirken beğendi mi acaba? Daha ilgili olsaydı çenemden falan da bahsedebilirdi. Direkt burun odaklı bir simülasyondu. Estetikse bir işin konusu her açıdan hasta bilgilendirilmeli diye düşünüyorum. İnsan istiyor ki biraz daha ilgili olsun. Yüksek de bir muayene ücreti verip “hadi ne zaman kalkacaksın” gibi bir ortam hissettiğiniz görüşmede İnstagram’ın “hayaller hayatlar kazanına” bir kez daha düştüğünüzü anlıyorsunuz. Ben açıkçası kendisini eledim. Belki çok iyi işler yapıyordur ama hasta-doktor ilişkisinin önemli olduğunu düşünüyorum.

benimde araştırdıgım doktorlar arasında canercan. Suanki durumunuz nedir
Konuya geç cevap yazdığım için özür dilerim ama şifremi kaybetmiştim şimdi tesadüfen buldum hâlâ sorunuz varsa paylaşın lütfen
Eğer hâlâ ilgileniyorsanız bir yılın sonundq sorunsuz bir buruna kovuşmadım, evet eski halinden iyi ama ucunun bi tarafı sarkık böyle nasıl desem burnumun sağ tarafıyla solu aynı değil, sağ uç sarkık sol delik içerden şiş ne kadar ödem kürü yapsamda (kiraz sapı, maydanoz, yeşil çay) geçmiyor, en kısa sürede 1 yıl kontrolüne gidip sorunun ne olduğunu öğreneceğim

CAN ERCAN derim baskada bisey demem o kadar yanii süper bi dr cok basarili

CAN ERCAN derim baskada bisey demem o kadar yanii süper bi dr cok basarili
Diyebilirsiniz tabiki ama kimse babmın oğlu değil, ben bir yılın sonunda aldığım sonucu paylaşıyorum, tabiki iyi sonuç alan vardır almayan vardır, benimki şu an böyle, mesela tam hareketli burun ucu vadetilmişti şimdi sanki içinde kalıp var gibi zerre esnemiyor

Yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum var yiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?

merhaba bende kendisini duydum ve bende olmayı düşünüyorum bir bilgi bulabildiniz mi? Veya siz oldunuz mu?

Merhaba memnuyetiz devam ediyor mu deriniz nasıldı

Evet 1 yıl 2 ayım doldu benim. Hala memnunum, derim ne inceydi ne kalın ameliyatım biraz zor geçmişti ama Allah'a şükür komplikasyonsuz atlattım. Ödemlerim sıfıra yakın şu anda, hepsi indi. Doktorların burun şeklini 1-1.5 yılda alacak sabredin ifadesi çok doğru bir ifade. Şuan burnum en son halini almış durumda.Şahsen ben yine operasyon olacak olsam kendisini tercih ederim.

Burun şeklinizi beğendiniz yani tekrar operasyon yaptıracak olsam demişsiniz revizyon dan mı bahsediyorsunuz

Merhaba ben de yigit tiftikcioglu ve Fırat Demirtasoglu ile gorustum Yigit bey rakami daha yuksekti ve simulsayon yapmıyor, bu yuzden tercihim Fırat bey oldu, ameliyat oldum şükür ki her şey yolunda hem sekli hem nefesim iyi. Yiğit hoca da cok arkadaşım ameliyat oldu hepsi memnunlar, ayni sekilde Firat beyde de herkes memnun. Ikisini de tavsiye ederim.

Dr Can Ercan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ameliyattan sonra sizi asla dinlemiyor, konuşmanızı dahi fırsat vermiyor, çok güzel olmuş deyip gönderiyor.Ben maalesef kötü bir ameliyat geçirdim.Burnum çarpık değildi şimdi çarpık, burun sirtinda kemik çıkıntısı var ve sorunları gördükten sonra ben de var kemik çıkıntısı var diyerek başından savdı beni

Merhabalar, Can beyi tavsiye ediyor öusunuz? Uzun zaman geçmiş sizin ameliyatınızdan çökme, tat kaybı falan oldu mu? Birde dikiş izi var mı?

yaptırdım 3.seneme girdim burnum çok kötü yamuk nefes almam zorlaştı. kesinlıkle LEVENT AYDARI (kocaeli) tavsiye etmiyorum.

Yiğit hocada ameliyat olanlar memnunlar hala değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…