İzmir burun estetiği

Instagramında yaptığı bir paylaşımın altına konu ile ilgili soru sordum cevap olarak randevu için numara yapıştırmış.Sadece şu kadar ay sürer diye cevap yazacaksın.O an çıktım takipten:/

Sezgin Öztürk 'ün bana yaptığı burun.
Ay inanılır gibi değil.Her yere yazmalık,herkese göstermelik bir sonuç olmuş.Peki kendisi yardımcı olmadı mı size? Paylaşımları güven verici gelmişti bana da.Demek ki hiçbirine güvenilmeyecek.

Yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum var yiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?
Zor burun ise Yiğit Bey'e güvenebilirsiniz.
2017 de ona yaptırdım .Deviasyon kırık kalın deri 40 yaş ve burnum cidden kötüydü.Nefes alamıyordum .Bir daha burnum tıkanmadı. Burnumu yeniden kullanıma açtı diyebilirim.
Albümüm açık , bakabilirsiniz.
Güncel fiyatı ve doktorumun hala EgeÜNV de olup olmadığını merak ediyorum .Arkadaşıma önerdim fiyat sordu o yuzden foruma döndüm

Evet ben de can ercandan hiç memnun kalmadım.evet kendisi guleryuzlu ve ilgili ama benim burnumu çok kolay bir burun dediği ve hakikaten hafif çıkıntı olduğu halde ameliyattan sonra yine çıkıntı geçmedi hatasını kabul edip ikinci bir revizyon yaptı ve yine bu çıkıntı geçmedi önden burnum kocaman duruyor pek bakmamaya calisiyorum aynaya yeniden gitmek istemiyorum açıkcasi revizyonda bile kendi hatası olduğu halde ücret istedi tabiki kabul etmedim.ucuncuye tekrar gitmek istemiyorum yani sonuç olarak kolay dediği burnu bile yapamadı

Keşke Can bey benim burnumu da düzgün yapsaydı ve ben de burda olumlu olarak paylasabilseydim

Evet kesinlikle bende memnun kalmadım burnumda çöküntü oldu hiç sormadan hemen iğneyi aldı ve dolgu yaptı sonra 6 ay sonra tekrar gel dedi tekrar gittim ve bir daha dolgu yaptı sadece sorun oda değilmi burnum önden hiç gizel durmuyor delikler bı tuhaf ve biraz sarkık duruyor ve arkadaşların dediğine katılıyorum ameliyat edene kadar melek gibi sonlarsi saçma sapan şeyler söylüyor benim burnum ince derili olmasına rağmen en son gittiğimde senin burnun zor kalın deriliydi dedi hatasını kabul etmeyip insanı başından sgiyor halkım haram olsun ne zorluklarla paramı biriktirip almeloyat oldum m ve önceden Allah vergisi diyordum ama şimdi o kadar para verip bu halde olması piskolojim bozuldu resmen

Merhaba hala memnun musunuz burnunuzdan durumunuz nasıl

Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz memnun musunuz burnunuzdan şimdi

Merhaba hala memnun musunuz burnunuzdan durumunuz nasıl

Evet memnunum gayet şekil ve nefes alma konusunda, yalnız tek problem olarak son 1 yıldır geniz akıntısı problemi yaşıyorum bunun için henüz doktora gitmedim, ameliyat sonrası kontrole de 3.ayda gidebildim sonrasında ayarlayamadım, gitmem de gerekiyor, 3.yıl bitmek üzere zaman çok çabuk geçmiş ve iyi ki yaptırmışım diyorum, o gargamel burnumla daha fazla dolaşamazdım

Fırat beye ameliyat olan kişiler hep memnun eski hastalarına ulaşmaya çalıştım özellikle.İnşallah benim için de hayırlısı olur İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu arasında seçim yapacağım.Teşekkür ederim size de

Kesinlikle memnun kalırsınız tabi ki beklentiniz de çok önemli Fırat bey doğallık dışına çok çıkmıyor yüzünüze yakışan burunlar yapıyor öyle çok kavisli kalkık burun seviyorsaniz İbrahim bey daha uygun olacaktır. İkisi ilede görüşmüş biri olarak tavsiyem

merhaba hala memnun musunuz ve ince derili msiniz

hala memnun musunuz

Behçet şahin ben
Koray balcı kardeşim oldu ve ikimizde gayet memnunuz ayrıca Koray hoca diğer yerlere göre daha uygundu 6 ay öncesinden bahsediyorum ama ikisinide tavsiye ederim özellikle Koray hocayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…