Instagramında yaptığı bir paylaşımın altına konu ile ilgili soru sordum cevap olarak randevu için numara yapıştırmış.Sadece şu kadar ay sürer diye cevap yazacaksın.O an çıktım takipten:/Mehmet Sucubasi ile ben de gorusmeye gittim ve 7de yola ciktim evim uzak. kapisini caldigimda saat 12.30du...dusunun geldigim yolu...kapiyi caldim baktim kafasini kaldirmadi...ta ki masasinin yanina gidene kadar..paraya doymus kendisi...ameliyata 2 gun kala burun ucum kuculecek mi diye sordum diye bana sizin burun takintiniz fazla sizi ameliyat etmiyim dedi ?
baska bir doktora ameliyat oldum ozel hastanede izmirde.Mehmet Sucubasi ya ii ki olmamisim hastane bile degil orasi
Ay inanılır gibi değil.Her yere yazmalık,herkese göstermelik bir sonuç olmuş.Peki kendisi yardımcı olmadı mı size? Paylaşımları güven verici gelmişti bana da.Demek ki hiçbirine güvenilmeyecek.Sezgin Öztürk 'ün bana yaptığı burun.
Zor burun ise Yiğit Bey'e güvenebilirsiniz.Yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum varyiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?
Evet ben de can ercandan hiç memnun kalmadım.evet kendisi guleryuzlu ve ilgili ama benim burnumu çok kolay bir burun dediği ve hakikaten hafif çıkıntı olduğu halde ameliyattan sonra yine çıkıntı geçmedi hatasını kabul edip ikinci bir revizyon yaptı ve yine bu çıkıntı geçmedi önden burnum kocaman duruyor pek bakmamaya calisiyorum aynaya yeniden gitmek istemiyorum açıkcasi revizyonda bile kendi hatası olduğu halde ücret istedi tabiki kabul etmedim.ucuncuye tekrar gitmek istemiyorum yani sonuç olarak kolay dediği burnu bile yapamadıDiyebilirsiniz tabiki ama kimse babmın oğlu değil, ben bir yılın sonunda aldığım sonucu paylaşıyorum, tabiki iyi sonuç alan vardır almayan vardır, benimki şu an böyle, mesela tam hareketli burun ucu vadetilmişti şimdi sanki içinde kalıp var gibi zerre esnemiyor
Keşke Can bey benim burnumu da düzgün yapsaydı ve ben de burda olumlu olarak paylasabilseydimMerhaba herkese bi süredir giremedim çünkü ameliyat oldumCan Ercan da ameliyat oldum sanırım 15-20 gün kadar oldu günler hızlı geçiyo takip edemiyorum Can bey aslında biraz beni muallakta bıraktı, karakteri çok iyi güler yüzlü kendinden emin lakin biraz ağzı sıkı ya bana öyle denk geldi çünkü görüştüğüm saatler hep biraz sıkışık saatlere denk geldi, ya genel olarak kendisi böyle doktor tam emin değilim. Merak ettiğim herşeyi sordum kendi çok anlatmadığı için süreçleri vs fazla fazla sordum hepsinede sıkılmadan bıkmadan cevap verdi o konuda hakkını yiyemem.
Birazda ameliyat hakkında yazmak istiyorum.
Ameliyattan sonraki sürecim biraz sıkıntılı geçti benim, İnternette herkes yok ağrı yok morluk yok bi sürü yazıyorlardı ama bende öyle olmadı. İlk gün bişey yok ok, ikinci gün şişmeye bir başladı ama nasıl gözlerim kapandı dünyaya çizgisel bi pencereden bakıyorum, etafları mosmor gözlerimin tamamen kapanmasına ramak kalmıştı ki üçüncü gün şişmeler durdu yavaş yavaş şişlerim inmeye morluklar geçmeye başladı, bu süreçte beni en çok buz koyma işi zorladı çünkü doktorum her saat 20 dakika buz koymamı söyledi ve ben bunu gece gündüz yapabildiğim kadar yaptım dolayısıyla ameliyat üstüne bide uykusuzluk çok yordu.
4. Gün tampanlor alındı ve ilk hafta içinde morluklar ve şişlikler tamamen indi burundaki ödemler hariç tabi, o da 10. günümde tanımayan birinin ameliyat olduğumu anlması imkansız olacak seviyede azaldı. Tampon demişken silikon tamponlarım vardı nefes alınabilir denilen var ya heh onlarla nefeste alınmıyor haberiniz olsunçıkartırken saniyelik bi acı oluyo merak edenler oluyo sanırım bende biraz merak etmiştim acıyor mu diye. Tamponlar çıktıktan sonraki yarım saat max rahat nefes alıyordum ki sonra içi de şişti burnumun ve nefes kanalım bi hafta kadar sonra açıldı ancak bu günlerde tam açık diyebilirim. Burnunu beğeniyor musun derseniniz acayip güzel ya eskisini hatırlamıyorum bile. Sırtı törpülendi, uç yanakları içeri alındı, eğrilil vardı düzeldi, delikler asimetrikti düzeldi, konka sanırım oranın adı oralar inceltildi (hani şu orta üstteki sert kemiğimsi kısım).
Eğer unutmazsam birinci ay kontrolünden 3-6-12 ay kontrollerinden sonra tekrar yazarım gelişmeleri ama şu an çok mutluyum umarım herkesin süreci iyi geçer herkes istediği sağlıklı hokka burına sahip olur insanın kendini kendi vücüdunu beğenmesi kadar güzel bişey yok şu hayatta.
Merak ettiklerinizi yazarsanız cevaplamaya çalılırım vakit buldukça
Evet kesinlikle bende memnun kalmadım burnumda çöküntü oldu hiç sormadan hemen iğneyi aldı ve dolgu yaptı sonra 6 ay sonra tekrar gel dedi tekrar gittim ve bir daha dolgu yaptı sadece sorun oda değilmi burnum önden hiç gizel durmuyor delikler bı tuhaf ve biraz sarkık duruyor ve arkadaşların dediğine katılıyorum ameliyat edene kadar melek gibi sonlarsi saçma sapan şeyler söylüyor benim burnum ince derili olmasına rağmen en son gittiğimde senin burnun zor kalın deriliydi dedi hatasını kabul etmeyip insanı başından sgiyor halkım haram olsun ne zorluklarla paramı biriktirip almeloyat oldum m ve önceden Allah vergisi diyordum ama şimdi o kadar para verip bu halde olması piskolojim bozuldu resmenEvet ben de can ercandan hiç memnun kalmadım.evet kendisi guleryuzlu ve ilgili ama benim burnumu çok kolay bir burun dediği ve hakikaten hafif çıkıntı olduğu halde ameliyattan sonra yine çıkıntı geçmedi hatasını kabul edip ikinci bir revizyon yaptı ve yine bu çıkıntı geçmedi önden burnum kocaman duruyor pek bakmamaya calisiyorum aynaya yeniden gitmek istemiyorum açıkcasi revizyonda bile kendi hatası olduğu halde ücret istedi tabiki kabul etmedim.ucuncuye tekrar gitmek istemiyorum yani sonuç olarak kolay dediği burnu bile yapamadı
Merhaba hala memnun musunuz burnunuzdan durumunuz nasılEvet 1 yıl 2 ayım doldu benim. Hala memnunum, derim ne inceydi ne kalın ameliyatım biraz zor geçmişti ama Allah'a şükür komplikasyonsuz atlattım. Ödemlerim sıfıra yakın şu anda, hepsi indi. Doktorların burun şeklini 1-1.5 yılda alacak sabredin ifadesi çok doğru bir ifade. Şuan burnum en son halini almış durumda.Şahsen ben yine operasyon olacak olsam kendisini tercih ederim.
Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz memnun musunuz burnunuzdan şimdiMerhaba ben Fırat Demirtaşoğlu na oldum 3 ay kadar önce benim burnum dışarıdan basit gorunen icerisi oldukca zor bir burunmuş. Kalın derili kemerli bir buruna sahiptim. Ben 2 yıldır araştırma içerisindeydim. Mehmet Durmuşoğlu, Mehmet Sucubası , Sezgin Öztürk, Cemil Tugay , Cem Karas gibi bir çok dr araştırdım. En sonunda hem fiyat açısından hem hasta şikayetleri bakımından Mehmet Sucubası ile Fırat Demirtaşoğlu arasında kaldım. Mehmet beyle 2 kere görüşmeye gittim bana ilgisiz davrandı ve resmen ağzından cımbızla lafı alıyordum bana yaptığı burun similasyonunu tabletle fotoğraf çekip facetune uygulamasından yaptı ve hoş durmadı. Fırat beyle 1 defa görüşmeye gittim ve direkt ameliyat günü aldım. Çok cana yakın ve ilgiliydi. Similasyonu 3D Vectra sistemiyle yaptı ve her acıdan burnumun benzeyebileceği şekli gösterdi. Basit bir burun olduğunu söyledi ve her şeyin güzel olacağını belirtti. Ameliyata gittiğimde girmeden de benimle ilgilendi. Ameliyatım beklediği gibi gelişmemiş çok zor bi burun yapım varmış. Burnumun içi et doluymuş , ana Kemigim komple yamukmus ve kıkırdağım yokmuş. Buna rağmen gece kalmadan eve gittim. Herkesten farkli bir ameliyat süreci geçirdim daha ağrılı oldu. Normalde tamponlar 3 gün dururken ben de 1 hafta durdu. Kontrole gidemediğim zamanlarda kendi cep numarasına fotoğraflarımı yolladım ve ilgilendi. Bir şikayetim olduğun da randevu almadan yanına gidebildim . Her şeyden gayet memnun kaldım. Daha şiş olmasına rağmen kendimi iyi hissettiğim bi burna sahibim.
Merhaba hala memnun musunuz burnunuzdan durumunuz nasıl
Fırat beye ameliyat olan kişiler hep memnun eski hastalarına ulaşmaya çalıştım özellikle.İnşallah benim için de hayırlısı olur İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu arasında seçim yapacağım.Teşekkür ederim size deEvet memnunum gayet şekil ve nefes alma konusunda, yalnız tek problem olarak son 1 yıldır geniz akıntısı problemi yaşıyorum bunun için henüz doktora gitmedim, ameliyat sonrası kontrole de 3.ayda gidebildim sonrasında ayarlayamadım, gitmem de gerekiyor, 3.yıl bitmek üzere zaman çok çabuk geçmiş ve iyi ki yaptırmışım diyorum, o gargamel burnumla daha fazla dolaşamazdım
Kesinlikle memnun kalırsınız tabi ki beklentiniz de çok önemli Fırat bey doğallık dışına çok çıkmıyor yüzünüze yakışan burunlar yapıyor öyle çok kavisli kalkık burun seviyorsaniz İbrahim bey daha uygun olacaktır. İkisi ilede görüşmüş biri olarak tavsiyemFırat beye ameliyat olan kişiler hep memnun eski hastalarına ulaşmaya çalıştım özellikle.İnşallah benim için de hayırlısı olur İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu arasında seçim yapacağım.Teşekkür ederim size de
merhaba hala memnun musunuz ve ince derili msiniz2 ay oldu evet son mikro cerrahi teknolojisi kullanıyor ağrım acım hiç olmadı bende çok şaşırdım. Şişme ve morarmada olmayacaktı belki ama ben ertesi gün İstanbul’a döndüm yolda çok sallandım ve sıcak-soğuk hava beni çok etkiledi. Ama 3 günde tamamen geçti sararma bile olmadı ya da bünyeden kaynaklıda olabilir bilmiyorum. Açık teknikle oldum hem kanatlarda hem kollumellada dikişlerim vardı ama hiçbiri kalmadı kayboldu. Bence bekleyip kendisiyle de bir görüşün derim. Hem çok ilgili ve samimi bence aradığınız güveni alacaksınız.
oldunuz muFırat beye ameliyat olan kişiler hep memnun eski hastalarına ulaşmaya çalıştım özellikle.İnşallah benim için de hayırlısı olur İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu arasında seçim yapacağım.Teşekkür ederim size de
hala memnun musunuzMerhaba ben de yigit tiftikcioglu ve Fırat Demirtasoglu ile gorustum Yigit bey rakami daha yuksekti ve simulsayon yapmıyor, bu yuzden tercihim Fırat bey oldu, ameliyat oldum şükür ki her şey yolunda hem sekli hem nefesim iyi. Yiğit hoca da cok arkadaşım ameliyat oldu hepsi memnunlar, ayni sekilde Firat beyde de herkes memnun. Ikisini de tavsiye ederim.
Behçet şahin benuzun süredir burun ameliyatı olmayı düşünüyorum hiç beğenmiyorum burnumu, aşırı büyük ve ucu sarkık (sanırım kanca burun diyorlar ona)
izmir bölgesinde doktor arayışındayım pek çok doktor okudum aralarından pek çoğunu eledim ama son noktada önerilerinize ihtiyacım var şu doktorlardan herhangibirine kendi veya tanıdığı-yakını ameliyat olan tavsiyesi olan var mıdır acaba
-Serkan Barışkan (Denizli'de)
-Ercan Pınar (Devlet Hastanesi)
-Seyithan Kırtay
-Fırat Demirtaşoğlu
-Mehmet Durmuşoğlu
-Mehmet Sucubaşı
-Sezgin Öztürk
-Can Ercan
-İbrahim Korhan
Kafam çok karıştı nolur yardım edin. Olanlar varsa ameliyatla ilgili tavsiyelerinide paylaşabilirler