Merhaba herkese bi süredir giremedim çünkü ameliyat oldum
Can Ercan da ameliyat oldum sanırım 15-20 gün kadar oldu günler hızlı geçiyo takip edemiyorum
Can bey aslında biraz beni muallakta bıraktı, karakteri çok iyi güler yüzlü kendinden emin lakin biraz ağzı sıkı
ya bana öyle denk geldi çünkü görüştüğüm saatler hep biraz sıkışık saatlere denk geldi, ya genel olarak kendisi böyle doktor tam emin değilim. Merak ettiğim herşeyi sordum kendi çok anlatmadığı için süreçleri vs fazla fazla sordum hepsinede sıkılmadan bıkmadan cevap verdi o konuda hakkını yiyemem.
Birazda ameliyat hakkında yazmak istiyorum.
Ameliyattan sonraki sürecim biraz sıkıntılı geçti benim, İnternette herkes yok ağrı yok morluk yok bi sürü yazıyorlardı ama bende öyle olmadı. İlk gün bişey yok ok, ikinci gün şişmeye bir başladı ama nasıl gözlerim kapandı dünyaya çizgisel bi pencereden bakıyorum, etafları mosmor gözlerimin tamamen kapanmasına ramak kalmıştı ki üçüncü gün şişmeler durdu yavaş yavaş şişlerim inmeye morluklar geçmeye başladı, bu süreçte beni en çok buz koyma işi zorladı çünkü doktorum her saat 20 dakika buz koymamı söyledi ve ben bunu gece gündüz yapabildiğim kadar yaptım dolayısıyla ameliyat üstüne bide uykusuzluk çok yordu.
4. Gün tampanlor alındı ve ilk hafta içinde morluklar ve şişlikler tamamen indi burundaki ödemler hariç tabi, o da 10. günümde tanımayan birinin ameliyat olduğumu anlması imkansız olacak seviyede azaldı. Tampon demişken silikon tamponlarım vardı nefes alınabilir denilen var ya heh onlarla nefeste alınmıyor haberiniz olsun
çıkartırken saniyelik bi acı oluyo merak edenler oluyo sanırım bende biraz merak etmiştim acıyor mu diye. Tamponlar çıktıktan sonraki yarım saat max rahat nefes alıyordum ki sonra içi de şişti burnumun ve nefes kanalım bi hafta kadar sonra açıldı ancak bu günlerde tam açık diyebilirim. Burnunu beğeniyor musun derseniniz acayip güzel ya
eskisini hatırlamıyorum bile. Sırtı törpülendi, uç yanakları içeri alındı, eğrilil vardı düzeldi, delikler asimetrikti düzeldi, konka sanırım oranın adı oralar inceltildi (hani şu orta üstteki sert kemiğimsi kısım).
Eğer unutmazsam birinci ay kontrolünden 3-6-12 ay kontrollerinden sonra tekrar yazarım gelişmeleri ama şu an çok mutluyum umarım herkesin süreci iyi geçer herkes istediği sağlıklı hokka burına sahip olur insanın kendini kendi vücüdunu beğenmesi kadar güzel bişey yok şu hayatta.
Merak ettiklerinizi yazarsanız cevaplamaya çalılırım vakit buldukça