İzmir burun estetiği

Eylulce11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
14
3
31
uzun süredir burun ameliyatı olmayı düşünüyorum hiç beğenmiyorum burnumu, aşırı büyük ve ucu sarkık (sanırım kanca burun diyorlar ona )
izmir bölgesinde doktor arayışındayım pek çok doktor okudum aralarından pek çoğunu eledim ama son noktada önerilerinize ihtiyacım var şu doktorlardan herhangibirine kendi veya tanıdığı-yakını ameliyat olan tavsiyesi olan var mıdır acaba
-Serkan Barışkan (Denizli'de)
-Ercan Pınar (Devlet Hastanesi)
-Seyithan Kırtay
-Fırat Demirtaşoğlu
-Mehmet Durmuşoğlu
-Mehmet Sucubaşı
-Sezgin Öztürk
-Can Ercan
-İbrahim Korhan

Kafam çok karıştı nolur yardım edin. Olanlar varsa ameliyatla ilgili tavsiyelerinide paylaşabilirler

Son düzenleme:
ben su an yoldayim izmirden donuyorum.Dr Mehmet Sucubaşı bi instagramdan bakin her hastasinin fotosu var ben onla gorustum bugun

instagramdaki etiketledigi hastalariyla tanistim...foto fln attilar.kapali ameliyat yapio o yuzden onu istedim.insallah guzel olur

instagramdaki etiketledigi hastalariyla tanistim...foto fln attilar.kapali ameliyat yapio o yuzden onu istedim.insallah guzel olur
Umarım istediğiniz gibi olur. Araştırdınız mı doktorları nasıl karar verebildiniz benim için çok zor oluyor gerçekten karar verme süreci Birde ne zamana ameliyat günü veriyor Mehmet bey

Bahsettiğiniz doktorların çoğuyla görüştüm Mehmet beyde ameliyat olacakken karar değiştirdim Can Ercan beyde oldum. Görüşmede içime en çok sinen, beni en iyi anladığını düşündüğüm oydu çünkü

Aslında listem çok daha uzun, bu kadar kısaltabildim. Teşekkürler tavsiyeniz için. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı, keşkeleriniz var mı başka bi doktora olsaydım ya da hiç olmasaydım filan dediğiniz noktalar

Aslında listem çok daha uzun, bu kadar kısaltabildim. Teşekkürler tavsiyeniz için. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı, keşkeleriniz var mı başka bi doktora olsaydım ya da hiç olmasaydım filan dediğiniz noktalar
Henüz 1 ay oldu şu an için memnunum şişliklerim var elbet ama ben tamamen doğal bi burun istemiştim simam değişmesin demiştim henüz pek gülememem dışında simamda değişiklik yok çevremdekiler de çok beğeniyolar. Ama tabi en önemlisi uzun dönem sonucu nasıl olur bekleyip görücem. Bu işte bence belirgin bi şans faktörü de var. Saydığınız doktorların içinde takipçisi bol ameliyat olan bi arkadaşımın burnunda tekrar küçük bi kemer görüntüsü oluştu

Umarım uzun dönem sonucunuzda güzel olur. Özel değilse hangi doktordu arkadaşınızın ameliyat olduğu, bende ince deriliyim ince derililerde bu ihtimal daha yüksek oluyor diye okumuştum korkularımdan biride bu kemer oluşması veya çökmesi. Revizyon filan çok çok zor diyorlar

Özelden yazmam daha doğru olur

Aman ha Sezgin Öztürk ten uzak durun.burnumu mahveden doktor.onun için ne beddua etsem az.burnumu ve beni tanınmayacak hale soktu.yıllar sonra revizyon parasını toplayın tekrar ameliyat olabildim.ama o doktor bana 20 bine mal oldu.Allahın bulsun

Tam olarak Sezgin beyden şikayetiniz nedir? Ameliyatınızda neyi başarısız buldunuz? Bunu merak ediyorum çünkü sezgin bey instagram paylaşımlarıyla fotoğrafların altına yazdığı açıklamalarla çok profesyonel bi imaj çiziyor

Bu doktorlar bide benim listemin süzülmüş kötü yorum alanların elenmiş hali ya bu çekirdek listede bile üzücü sonuçlar alanlar varken yaptırmasam mı bile diyorum inanın. Şans faktörü gerçekten önemli sanırım

Sezgin Öztürk 'ün bana yaptığı burun.

Eklentiler

• 20190217_225948.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 950
  • Screenshot_20190217-230525_WhatsApp.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 1.234
Fotoğrafımı paylaştım.o burnu Sezgin Öztürk yaptı.nefes alma şikayeti ile gitmiştim.ne nefesimi halletti ne bana güzel bir burun yaptı.insan içine çıkamadığım zaman oldu.kafamı takıp ağladığım o kadar çok olmuştur ki.revizyonla düzeltmeye çalıştı başka bir doktor. O kadar kötü bir burun yapmışlar ki anca bu kadar toparlayabildim demişti revizyon yapan doktor.yani revizyonla bile düzelmeyen bir burun yaptı bana.daha ne olsun.

üzüldüm sezgin beyden aldığınız sonuca, umarım revizyondan sonraki burnunuz içinize sinmiştir evet süslü cümlelere pek inanmamak gerekiyor genelde fotoğraflar hep güzel sonuçlar, bir de işin bahsedilmeyen bu yönü var

Gerçekten hem çok üzüldüm hem çok sinirlerim bozuldu, böyle bişeyin cezası olmalı ya gerçekten. Pis insanlar... Umarım revizyon dan sonra istediğiniz olmasa bile istediğinize yakın bi burnunuz olur hepimizin istediği bu sonuçta hayat kalitemizi arttırmak için ameliyat oluyoruz, maddi olarak sıkılıyoruz ruhsal olarak sıkılıyoruz ameliyat olmaya karar veriyoruz. Diyecek bişey bulamıyorum inanın

Ben Mehmet Sucubaşına ameliyat oldum 2 sene önce. öncelikle burnumu mahvetmedi çökme nefes sorunu fln yok. benim eski burnumda ufak bi kemerim vardı ve burnumun ucu çk büyüktü ben ona takılmıştım kemer umrumda değildi. Araştırmadan ben direkt görüşüp kendisine ameliyat oldum bütçemde kısıtlıydı.
Şu an yandan burnum çok güzel ama önden burnumun ucu bir tuhaf. columella denen kısım sarkık duruyor deliklerim biraz açık o yüzden. onunda sebebi benim aslında burnumun ucunun yapısı değişikmiş işte delikleri açıkmış ama burnumun ucu büyük olduğu için kapatıyormuş küçültünce delikler tam ortaya çıkmış. kendisi bunu öngöremedi ya da umursamadı ama araştırdığım kadarıyla bu çok üst düzey doktorların yapabileceği bişeymiş zaten. Bende tam bilmediğim için tam anlatamadım. Yani burun yapım biraz şanssız olduğu için...
Eğer sorununuz kemer olmasıysa memnun kalacağınızı düşünüyorum dediğim gibi çok güzel törpülemiş yandan ve çapraz görüntüden güzel gözüküyor ama önden sıkıntı işte.

Merhaba
Bende Can Ercan la görüştüm. Bir türlü emin olamıyorum. Bugün de acaba Mehmet Sucubaşı ile mi görüşsem diye araştırırken sizin yorumunuzu gördüm. Şu an nasılsınız? Memnuniyetiniz devam ediyor mu? mümkünse resim atabilir misiniz özelden. çok kararsızım.

Merhaba ben Seyithan Kırtay'a ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum. Şuan yalnızca dikiş yerlerimle çok oynadığım için enfekte etmişim üstüne birde ağır grip geçiriyorum. Kendisinden aşşırı memnunum. İstediğiniz her sonucu memnuniyetle alacağınızı düşünüyorum. Kendisi hem bilgili hem ilgili hemde oldukça samimi. Dilerim istediğiniz gibi bir burnunuz olur.

Yaklaşık 40. Günümdeyim şuanlık memnunum ben çok doğal bi burun istemiştim ve istediğim gibi oldu gerçekten her gün biraz daha ödemler iniyo oturuyo burun. Ama uzun dönem sonucum nasıl olucak o daha önemli onu da bekleyip göreceğim. Özelden msj atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…