Umarım istediğiniz gibi olur. Araştırdınız mı doktorları nasıl karar verebildiniz benim için çok zor oluyor gerçekten karar verme süreci Birde ne zamana ameliyat günü veriyor Mehmet beyinstagramdaki etiketledigi hastalariyla tanistim...foto fln attilar.kapali ameliyat yapio o yuzden onu istedim.insallah guzel olur
Bahsettiğiniz doktorların çoğuyla görüştüm Mehmet beyde ameliyat olacakken karar değiştirdim Can Ercan beyde oldum. Görüşmede içime en çok sinen, beni en iyi anladığını düşündüğüm oydu çünkü
Henüz 1 ay oldu şu an için memnunum şişliklerim var elbet ama ben tamamen doğal bi burun istemiştim simam değişmesin demiştim henüz pek gülememem dışında simamda değişiklik yok çevremdekiler de çok beğeniyolar. Ama tabi en önemlisi uzun dönem sonucu nasıl olur bekleyip görücem. Bu işte bence belirgin bi şans faktörü de var. Saydığınız doktorların içinde takipçisi bol ameliyat olan bi arkadaşımın burnunda tekrar küçük bi kemer görüntüsü oluştuAslında listem çok daha uzun, bu kadar kısaltabildim. Teşekkürler tavsiyeniz için. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı, keşkeleriniz var mı başka bi doktora olsaydım ya da hiç olmasaydım filan dediğiniz noktalar
Umarım uzun dönem sonucunuzda güzel olur. Özel değilse hangi doktordu arkadaşınızın ameliyat olduğu, bende ince deriliyim ince derililerde bu ihtimal daha yüksek oluyor diye okumuştum korkularımdan biride bu kemer oluşması veya çökmesi. Revizyon filan çok çok zor diyorlarHenüz 1 ay oldu şu an için memnunum şişliklerim var elbet ama ben tamamen doğal bi burun istemiştim simam değişmesin demiştim henüz pek gülememem dışında simamda değişiklik yok çevremdekiler de çok beğeniyolar. Ama tabi en önemlisi uzun dönem sonucu nasıl olur bekleyip görücem. Bu işte bence belirgin bi şans faktörü de var. Saydığınız doktorların içinde takipçisi bol ameliyat olan bi arkadaşımın burnunda tekrar küçük bi kemer görüntüsü oluştu
Özelden yazmam daha doğru olurUmarım uzun dönem sonucunuzda güzel olur. Özel değilse hangi doktordu arkadaşınızın ameliyat olduğu, bende ince deriliyim ince derililerde bu ihtimal daha yüksek oluyor diye okumuştum korkularımdan biride bu kemer oluşması veya çökmesi. Revizyon filan çok çok zor diyorlar
Tam olarak Sezgin beyden şikayetiniz nedir? Ameliyatınızda neyi başarısız buldunuz? Bunu merak ediyorum çünkü sezgin bey instagram paylaşımlarıyla fotoğrafların altına yazdığı açıklamalarla çok profesyonel bi imaj çiziyorAman ha Sezgin Öztürk ten uzak durun.burnumu mahveden doktor.onun için ne beddua etsem az.burnumu ve beni tanınmayacak hale soktu.yıllar sonra revizyon parasını toplayın tekrar ameliyat olabildim.ama o doktor bana 20 bine mal oldu.Allahın bulsun
Bu doktorlar bide benim listemin süzülmüş kötü yorum alanların elenmiş hali yaAman ha Sezgin Öztürk ten uzak durun.burnumu mahveden doktor.onun için ne beddua etsem az.burnumu ve beni tanınmayacak hale soktu.yıllar sonra revizyon parasını toplayın tekrar ameliyat olabildim.ama o doktor bana 20 bine mal oldu.Allahın bulsun
Fotoğrafımı paylaştım.o burnu Sezgin Öztürk yaptı.nefes alma şikayeti ile gitmiştim.ne nefesimi halletti ne bana güzel bir burun yaptı.insan içine çıkamadığım zaman oldu.kafamı takıp ağladığım o kadar çok olmuştur ki.revizyonla düzeltmeye çalıştı başka bir doktor. O kadar kötü bir burun yapmışlar ki anca bu kadar toparlayabildim demişti revizyon yapan doktor.yani revizyonla bile düzelmeyen bir burun yaptı bana.daha ne olsun.Tam olarak Sezgin beyden şikayetiniz nedir? Ameliyatınızda neyi başarısız buldunuz? Bunu merak ediyorum çünkü sezgin bey instagram paylaşımlarıyla fotoğrafların altına yazdığı açıklamalarla çok profesyonel bi imaj çiziyor
üzüldüm sezgin beyden aldığınız sonuca, umarım revizyondan sonraki burnunuz içinize sinmiştir evet süslü cümlelere pek inanmamak gerekiyor genelde fotoğraflar hep güzel sonuçlar, bir de işin bahsedilmeyen bu yönü varFotoğrafımı paylaştım.o burnu Sezgin Öztürk yaptı.nefes alma şikayeti ile gitmiştim.ne nefesimi halletti ne bana güzel bir burun yaptı.insan içine çıkamadığım zaman oldu.kafamı takıp ağladığım o kadar çok olmuştur ki.revizyonla düzeltmeye çalıştı başka bir doktor. O kadar kötü bir burun yapmışlar ki anca bu kadar toparlayabildim demişti revizyon yapan doktor.yani revizyonla bile düzelmeyen bir burun yaptı bana.daha ne olsun.
Gerçekten hem çok üzüldüm hem çok sinirlerim bozuldu, böyle bişeyin cezası olmalı ya gerçekten. Pis insanlar... Umarım revizyon dan sonra istediğiniz olmasa bile istediğinize yakın bi burnunuz olur hepimizin istediği bu sonuçta hayat kalitemizi arttırmak için ameliyat oluyoruz, maddi olarak sıkılıyoruz ruhsal olarak sıkılıyoruz ameliyat olmaya karar veriyoruz. Diyecek bişey bulamıyorum inanınFotoğrafımı paylaştım.o burnu Sezgin Öztürk yaptı.nefes alma şikayeti ile gitmiştim.ne nefesimi halletti ne bana güzel bir burun yaptı.insan içine çıkamadığım zaman oldu.kafamı takıp ağladığım o kadar çok olmuştur ki.revizyonla düzeltmeye çalıştı başka bir doktor. O kadar kötü bir burun yapmışlar ki anca bu kadar toparlayabildim demişti revizyon yapan doktor.yani revizyonla bile düzelmeyen bir burun yaptı bana.daha ne olsun.
MerhabaBahsettiğiniz doktorların çoğuyla görüştüm Mehmet beyde ameliyat olacakken karar değiştirdim Can Ercan beyde oldum. Görüşmede içime en çok sinen, beni en iyi anladığını düşündüğüm oydu çünkü
Yaklaşık 40. Günümdeyim şuanlık memnunum ben çok doğal bi burun istemiştim ve istediğim gibi oldu gerçekten her gün biraz daha ödemler iniyo oturuyo burun. Ama uzun dönem sonucum nasıl olucak o daha önemli onu da bekleyip göreceğim. Özelden msj atıyorumMerhaba
Bende Can Ercan la görüştüm. Bir türlü emin olamıyorum. Bugün de acaba Mehmet Sucubaşı ile mi görüşsem diye araştırırken sizin yorumunuzu gördüm. Şu an nasılsınız? Memnuniyetiniz devam ediyor mu? mümkünse resim atabilir misiniz özelden. çok kararsızım.