İzmir burun estetiği

Fotoğrafımı paylaştım.o burnu Sezgin Öztürk yaptı.nefes alma şikayeti ile gitmiştim.ne nefesimi halletti ne bana güzel bir burun yaptı.insan içine çıkamadığım zaman oldu.kafamı takıp ağladığım o kadar çok olmuştur ki.revizyonla düzeltmeye çalıştı başka bir doktor. O kadar kötü bir burun yapmışlar ki anca bu kadar toparlayabildim demişti revizyon yapan doktor.yani revizyonla bile düzelmeyen bir burun yaptı bana.daha ne olsun.

biraz sans isi mi bu en azindan duzelmis yeni halini de atsaydiniz keske...uzuldum gercekten Allahim iyi doktorlara denk getirsin.revizyonu kimde oldunuz

Merhaba ben Seyithan Kırtay'a ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum. Şuan yalnızca dikiş yerlerimle çok oynadığım için enfekte etmişim üstüne birde ağır grip geçiriyorum. Kendisinden aşşırı memnunum. İstediğiniz her sonucu memnuniyetle alacağınızı düşünüyorum. Kendisi hem bilgili hem ilgili hemde oldukça samimi. Dilerim istediğiniz gibi bir burnunuz olur.
Bende kendisiyle görüşmek istedim ancak istediğim tarihlerde randevu bulamadım yoğun sanırım biraz, instaya koyduğu sonuçlar çok iyi tekniği (ultrosonik rhinoplasty sanırım adı) yenilikçi olduğunu söylüyorlar daha az morarma şişme oluyormuş. Siz ne kadar oldu ameliyat olalı

Bende kendisiyle görüşmek istedim ancak istediğim tarihlerde randevu bulamadım yoğun sanırım biraz, instaya koyduğu sonuçlar çok iyi tekniği (ultrosonik rhinoplasty sanırım adı) yenilikçi olduğunu söylüyorlar daha az morarma şişme oluyormuş. Siz ne kadar oldu ameliyat olalı
2 ay oldu evet son mikro cerrahi teknolojisi kullanıyor ağrım acım hiç olmadı bende çok şaşırdım. Şişme ve morarmada olmayacaktı belki ama ben ertesi gün İstanbul’a döndüm yolda çok sallandım ve sıcak-soğuk hava beni çok etkiledi. Ama 3 günde tamamen geçti sararma bile olmadı ya da bünyeden kaynaklıda olabilir bilmiyorum. Açık teknikle oldum hem kanatlarda hem kollumellada dikişlerim vardı ama hiçbiri kalmadı kayboldu. Bence bekleyip kendisiyle de bir görüşün derim. Hem çok ilgili ve samimi bence aradığınız güveni alacaksınız.

Hatta geçenlerde gördüğüm storysinde ihtiyaç duyduğu aletleri kendi tasarlıyordu bu beni çok şaşırtmıştı. Ameliyatları uzun sürüyor çünkü çok inceliyor fazla detaycı buda kadınlarda tercih edilen bir durum ne de olsa her şeyi takıyoruz :)

Bu doktorlar bide benim listemin süzülmüş kötü yorum alanların elenmiş hali ya :KK43: bu çekirdek listede bile üzücü sonuçlar alanlar varken yaptırmasam mı bile diyorum inanın. Şans faktörü gerçekten önemli sanırım
Merhaba, Kendi doktorum Fahri Mola' yı önerebilirim :KK66: instagramdan yaptığı burunlara bakabilirsiniz :KK66:

Merhaba ben Fırat Demirtaşoğlu na oldum 3 ay kadar önce benim burnum dışarıdan basit gorunen icerisi oldukca zor bir burunmuş. Kalın derili kemerli bir buruna sahiptim. Ben 2 yıldır araştırma içerisindeydim. Mehmet Durmuşoğlu, Mehmet Sucubası , Sezgin Öztürk, Cemil Tugay , Cem Karas gibi bir çok dr araştırdım. En sonunda hem fiyat açısından hem hasta şikayetleri bakımından Mehmet Sucubası ile Fırat Demirtaşoğlu arasında kaldım. Mehmet beyle 2 kere görüşmeye gittim bana ilgisiz davrandı ve resmen ağzından cımbızla lafı alıyordum bana yaptığı burun similasyonunu tabletle fotoğraf çekip facetune uygulamasından yaptı ve hoş durmadı. Fırat beyle 1 defa görüşmeye gittim ve direkt ameliyat günü aldım. Çok cana yakın ve ilgiliydi. Similasyonu 3D Vectra sistemiyle yaptı ve her acıdan burnumun benzeyebileceği şekli gösterdi. Basit bir burun olduğunu söyledi ve her şeyin güzel olacağını belirtti. Ameliyata gittiğimde girmeden de benimle ilgilendi. Ameliyatım beklediği gibi gelişmemiş çok zor bi burun yapım varmış. Burnumun içi et doluymuş , ana Kemigim komple yamukmus ve kıkırdağım yokmuş. Buna rağmen gece kalmadan eve gittim. Herkesten farkli bir ameliyat süreci geçirdim daha ağrılı oldu. Normalde tamponlar 3 gün dururken ben de 1 hafta durdu. Kontrole gidemediğim zamanlarda kendi cep numarasına fotoğraflarımı yolladım ve ilgilendi. Bir şikayetim olduğun da randevu almadan yanına gidebildim . Her şeyden gayet memnun kaldım. Daha şiş olmasına rağmen kendimi iyi hissettiğim bi burna sahibim.

Merhaba herkese bi süredir giremedim çünkü ameliyat oldum :nazar: Can Ercan da ameliyat oldum sanırım 15-20 gün kadar oldu günler hızlı geçiyo takip edemiyorum :KK48: Can bey aslında biraz beni muallakta bıraktı, karakteri çok iyi güler yüzlü kendinden emin lakin biraz ağzı sıkı :KK48: ya bana öyle denk geldi çünkü görüştüğüm saatler hep biraz sıkışık saatlere denk geldi, ya genel olarak kendisi böyle doktor tam emin değilim. Merak ettiğim herşeyi sordum kendi çok anlatmadığı için süreçleri vs fazla fazla sordum hepsinede sıkılmadan bıkmadan cevap verdi o konuda hakkını yiyemem.
Birazda ameliyat hakkında yazmak istiyorum.
Ameliyattan sonraki sürecim biraz sıkıntılı geçti benim, İnternette herkes yok ağrı yok morluk yok bi sürü yazıyorlardı ama bende öyle olmadı. İlk gün bişey yok ok, ikinci gün şişmeye bir başladı ama nasıl gözlerim kapandı dünyaya çizgisel bi pencereden bakıyorum, etafları mosmor gözlerimin tamamen kapanmasına ramak kalmıştı ki üçüncü gün şişmeler durdu yavaş yavaş şişlerim inmeye morluklar geçmeye başladı, bu süreçte beni en çok buz koyma işi zorladı çünkü doktorum her saat 20 dakika buz koymamı söyledi ve ben bunu gece gündüz yapabildiğim kadar yaptım dolayısıyla ameliyat üstüne bide uykusuzluk çok yordu.
4. Gün tampanlor alındı ve ilk hafta içinde morluklar ve şişlikler tamamen indi burundaki ödemler hariç tabi, o da 10. günümde tanımayan birinin ameliyat olduğumu anlması imkansız olacak seviyede azaldı. Tampon demişken silikon tamponlarım vardı nefes alınabilir denilen var ya heh onlarla nefeste alınmıyor haberiniz olsun :-) çıkartırken saniyelik bi acı oluyo merak edenler oluyo sanırım bende biraz merak etmiştim acıyor mu diye. Tamponlar çıktıktan sonraki yarım saat max rahat nefes alıyordum ki sonra içi de şişti burnumun ve nefes kanalım bi hafta kadar sonra açıldı ancak bu günlerde tam açık diyebilirim. Burnunu beğeniyor musun derseniniz acayip güzel ya 🙃 eskisini hatırlamıyorum bile. Sırtı törpülendi, uç yanakları içeri alındı, eğrilil vardı düzeldi, delikler asimetrikti düzeldi, konka sanırım oranın adı oralar inceltildi (hani şu orta üstteki sert kemiğimsi kısım).
Eğer unutmazsam birinci ay kontrolünden 3-6-12 ay kontrollerinden sonra tekrar yazarım gelişmeleri ama şu an çok mutluyum umarım herkesin süreci iyi geçer herkes istediği sağlıklı hokka burına sahip olur insanın kendini kendi vücüdunu beğenmesi kadar güzel bişey yok şu hayatta.
Merak ettiklerinizi yazarsanız cevaplamaya çalılırım vakit buldukça :-)

Merhaba ben Fırat Demirtaşoğlu na oldum 3 ay kadar önce benim burnum dışarıdan basit gorunen icerisi oldukca zor bir burunmuş. Kalın derili kemerli bir buruna sahiptim. Ben 2 yıldır araştırma içerisindeydim. Mehmet Durmuşoğlu, Mehmet Sucubası , Sezgin Öztürk, Cemil Tugay , Cem Karas gibi bir çok dr araştırdım. En sonunda hem fiyat açısından hem hasta şikayetleri bakımından Mehmet Sucubası ile Fırat Demirtaşoğlu arasında kaldım. Mehmet beyle 2 kere görüşmeye gittim bana ilgisiz davrandı ve resmen ağzından cımbızla lafı alıyordum bana yaptığı burun similasyonunu tabletle fotoğraf çekip facetune uygulamasından yaptı ve hoş durmadı. Fırat beyle 1 defa görüşmeye gittim ve direkt ameliyat günü aldım. Çok cana yakın ve ilgiliydi. Similasyonu 3D Vectra sistemiyle yaptı ve her acıdan burnumun benzeyebileceği şekli gösterdi. Basit bir burun olduğunu söyledi ve her şeyin güzel olacağını belirtti. Ameliyata gittiğimde girmeden de benimle ilgilendi. Ameliyatım beklediği gibi gelişmemiş çok zor bi burun yapım varmış. Burnumun içi et doluymuş , ana Kemigim komple yamukmus ve kıkırdağım yokmuş. Buna rağmen gece kalmadan eve gittim. Herkesten farkli bir ameliyat süreci geçirdim daha ağrılı oldu. Normalde tamponlar 3 gün dururken ben de 1 hafta durdu. Kontrole gidemediğim zamanlarda kendi cep numarasına fotoğraflarımı yolladım ve ilgilendi. Bir şikayetim olduğun da randevu almadan yanına gidebildim . Her şeyden gayet memnun kaldım. Daha şiş olmasına rağmen kendimi iyi hissettiğim bi burna sahibim.

Mehmet Sucubasi ile ben de gorusmeye gittim ve 7de yola ciktim evim uzak. kapisini caldigimda saat 12.30du...dusunun geldigim yolu...kapiyi caldim baktim kafasini kaldirmadi...ta ki masasinin yanina gidene kadar..paraya doymus kendisi...ameliyata 2 gun kala burun ucum kuculecek mi diye sordum diye bana sizin burun takintiniz fazla sizi ameliyat etmiyim dedi ?
baska bir doktora ameliyat oldum ozel hastanede izmirde.Mehmet Sucubasi ya ii ki olmamisim hastane bile degil orasi

Merhaba herkese bi süredir giremedim çünkü ameliyat oldum :nazar: Can Ercan da ameliyat oldum sanırım 15-20 gün kadar oldu günler hızlı geçiyo takip edemiyorum :KK48: Can bey aslında biraz beni muallakta bıraktı, karakteri çok iyi güler yüzlü kendinden emin lakin biraz ağzı sıkı :KK48: ya bana öyle denk geldi çünkü görüştüğüm saatler hep biraz sıkışık saatlere denk geldi, ya genel olarak kendisi böyle doktor tam emin değilim. Merak ettiğim herşeyi sordum kendi çok anlatmadığı için süreçleri vs fazla fazla sordum hepsinede sıkılmadan bıkmadan cevap verdi o konuda hakkını yiyemem.
Ameliyattan sonraki sürecim biraz sıkıntılı geçti benim, İnternette herkes yok ağrı yok morluk yok bi sürü yazıyorlardı ama bende öyle olmadı. İlk gün bişey yok ok, ikinci gün şişmeye bir başladı ama nasıl gözlerim kapandı dünyaya çizgisel bi pencereden bakıyorum, etafları mosmor gözlerimin tamamen kapanmasına ramak kalmıştı ki üçüncü gün şişmeler durdu yavaş yavaş şişlerim inmeye morluklar geçmeye başladı, bu süreçte beni en çok buz koyma işi zorladı çünkü doktorum her saat 20 dakika buz koymamı söyledi ve ben bunu gece gündüz yapabildiğim kadar yaptım dolayısıyla ameliyat üstüne bide uykusuzluk çok yordu.
4. Gün tampanlor alındı ve ilk hafta içinde morluklar ve şişlikler tamamen indi burundaki ödemler hariç tabi, o da 10. günümde tanımayan birinin ameliyat olduğumu anlması imkansız olacak seviyede azaldı. Tampon demişken silikon tamponlarım vardı nefes alınabilir denilen var ya heh onlarla nefeste alınmıyor haberiniz olsun :-) çıkartırken saniyelik bi acı oluyo merak edenler oluyo sanırım bende biraz merak etmiştim acıyor mu diye. Tamponlar çıktıktan sonraki yarım saat max rahat nefes alıyordum ki sonra içi de şişti burnumun ve nefes kanalım bi hafta kadar sonra açıldı ancak bu günlerde tam açık diyebilirim. Burnunu beğeniyor musun derseniniz acayip güzel ya 🙃 eskisini hatırlamıyorum bile. Sırtı törpülendi, uç yanakları içeri alındı, eğrilil vardı düzeldi, delikler asimetrikti düzeldi, konka sanırım oranın adı oralar inceltildi (hani şu orta üstteki sert kemiğimsi kısım).
Eğer unutmazsam birinci ay kontrolünden 3-6-12 ay kontrollerinden sonra tekrar yazarım gelişmeleri ama şu an çok mutluyum umarım herkesin süreci iyi geçer herkes istediği sağlıklı hokka burına sahip olur insanın kendini kendi vücüdunu beğenmesi kadar güzel bişey yok şu hayatta.

sislikleriniz tamamen indi mi. benim inmedi :KK43:
sevindim guzel gecmesine hayirli olsunn :)

sislikleriniz tamamen indi mi. benim inmedi :KK43:
sevindim guzel gecmesine hayirli olsunn :)
Daha tam olarak inmedi ama ince derili olduğum için daha kısa sürede son halini alacağını söyledi doktorum. Şu an sanki ucu biraz fazla şiş gibi diğer taraflar neredeyse normal gibi hissediyorum. Ödemler için dokturum maydanoz suyu tavsiye etti ama onunda tadı çok kötü içemiyorum 🙃 o yüzden zamana bıraktım bende ödemleri :-)

Daha tam olarak inmedi ama ince derili olduğum için daha kısa sürede son halini alacağını söyledi doktorum. Şu an sanki ucu biraz fazla şiş gibi diğer taraflar neredeyse normal gibi hissediyorum. Ödemler için dokturum maydanoz suyu tavsiye etti ama onunda tadı çok kötü içemiyorum 🙃 o yüzden zamana bıraktım bende ödemleri :-)

ben bi karisim buldum onu iciyorum konu acicam ordan bakabilirsiniz

Yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim maalesef, doktorların söylediğine göre zor bir burnum var :KK61:yiğit bey nasıl sizce aranızda yiğit beye ameliyat olan var mı ?

Şu anda burnunuz nasıl memnun musunuz

Yaklaşık 40. Günümdeyim şuanlık memnunum ben çok doğal bi burun istemiştim ve istediğim gibi oldu gerçekten her gün biraz daha ödemler iniyo oturuyo burun. Ama uzun dönem sonucum nasıl olucak o daha önemli onu da bekleyip göreceğim. Özelden msj atıyorum
Bana da atarmisiniz bugün Mehmet beyle görüştüm

Merhaba sakıncası yoksa Seyithan Bey' in ameliyat ücreti ne kadar bende düşünüyorum ama ne kadar bütçe lazım paylaşırsanız çok sevinirim

Aman ha Sezgin Öztürk ten uzak durun.burnumu mahveden doktor.onun için ne beddua etsem az.burnumu ve beni tanınmayacak hale soktu.yıllar sonra revizyon parasını toplayın tekrar ameliyat olabildim.ama o doktor bana 20 bine mal oldu.Allahın bulsun

Merhaba, hangi doktora revizyon ameliyatı oldunuz?

İzmir de doktorlar arasında en son mehmet sucubaşı ile görüştüm kendisinin yaptıgı burunları beğeniyorum instagramdan gördüğüm kadarı ile lakin kötü olanları zaten paylaşmıyorlardır. Kendisi biraz yapısı gereği sanırım soğuk ama bilgilendirme konusunda iyiydi ama yanındaki asistan kızlar bana sormadan ricamı almadan tüm görüşmeyi videoya alıp gayet güzel bir de hikaye de paylaşmışlar yüzümde görünüyor bu durum çok saçma ve ayıp. Sonucta ortak takip eden bir sürü insan var ve iznim olmadan kimse kimseyi bi yerlerde paylaşamaz sırf bu sebepden vaz geçtim. Başka görüşüp sevdigim doktor da kesinlıkle Fırat Demirtaşoğlu. Kendisi de cok nazik naif bilgili bir doktor. Yarım saat sohbet ettik kendisi ile. Yaptıgı burunlarda çok doğal cok hoş ama İzmitte yaşadığım için de Levent aydar a burun ameliyatı olucam kendisi cok sıcak kanlı bilgili ve fiyatıda uygundur. Yaptıgı burunlarda hepsi çok güzel :)

Merhaba, hangi doktora revizyon ameliyatı oldunuz?
Antalya da Engin Erkal a oldum.ama ne yazık ki o da başlarız bir ameliyat oldu.aldığı kıkırdak ne yazık ki çöktü.bir yıl olmuştu daha ameliyat olalı.ve ben hala nefes alamıyorum.

Dr. Fırat demirtaşoğluna ameliyat oldum ben de, hem şekil hem de nefes olarak çok memnun kaldım kendisinden.

Umarım uzun dönem sonucunuzda güzel olur. Özel değilse hangi doktordu arkadaşınızın ameliyat olduğu, bende ince deriliyim ince derililerde bu ihtimal daha yüksek oluyor diye okumuştum korkularımdan biride bu kemer oluşması veya çökmesi. Revizyon filan çok çok zor diyorlar
benimde araştırdıgım doktorlar arasında canercan. Suanki durumunuz nedir

X