Kızlar benim ameliyatimin 8.gunu ve girmeden hatta ciktiktan sonra burasi dahil her yeri arastirdim benim sorunum sol deligimin komple tikali olusuydu yani burun ici egriligi ama gozle gorulur de bi
estetik sikinti vardi ikisini birden halletti doktorum. Oncelikle sunu soyliyim doktor tavsiyesi ile hareket etmek yanlis olcaktir cunku o guveni hissettiginiz ve uyumu yakaladiginiz doktoru tercih etmelisiniz ben medical parkta prof dr murat cem miman a oldum ve bir sonuc anca bu kadar memnun edebilirdi bu kadar dogal olabilirdi. Ondan once cem karas a gittim 64 lira parami alip yuzume bakmadi odasinda iki dakika ya durdum ya durmadim oysa doktorum benimle uzun uzun konustu olacaklari anlatti cok guleryuzlu ve pozitifti ve asla isteklerimin disina cikmadi burun ucumu bozmadan cok az miktar kuculterek kaldirdi deliklere dokunmadi ve direterek kaydirak gibi bir burun kemeri istemedigimi soyledim ve aynen de oyle yapti :) yalniz sunu soyliyim ilk gun haric geri kalan 4-5 gun cok zor en azindan benim oyleydi agrim olmasa da sizlamam ve tikanikligim beni cok rahatsiz etti ve en guzel tarafi da doktorum eriyen jel tampon kullaniyo bu yuzden tampon acisi da cekmedim. 4. Gun dikislerim alindi ve acimadi bile ama inanilmaz guzel baktim okyanus suyu bactrobam oksijenli su surekli hijyen hemencik iyilestim 7.gun atel cikti ve beni en cok zorlayan sey bu oldu galiba sert masaj uygulamasi ve bunu 4 hafta aklima geldikce yapacak olmam kikirdak kemik sesi cikirtisi oyun hamurur gibi bir burun biraz korkutucu ve ic giciklayici anlayacagnz ama hersey doktorunuzda bitiyo bende dogru duzgun morarma bile olmadi hemde acik ve burun kirilarak yapildi ameliyatim butun sorularinizi cevaplayabilirim herkese gonlune gore bir doktor ve bir burun diliyorum