• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiğit tiftikçioğlu öneririm canım pişman olacağını sanmıyorum

ben can kopal ve fatih uygur arasında kaldım..instagramda fatih beyin yaptığı burunları gördüm,oldukça doğaldı..fikir verebilcekler var mı?

IMG_1782.JPG
Bu ameliyattan 1.5 sene sonrası ve emin olun 1 seneden önce burun şekli oturmuyor. Ben inanılmaz mutluyum doktorum işinin en iyisi hiç düşünmeden gidebilirsiniz murat beye her acısına değer korkmayın

ya...can bey 4000 fiyat verdi...fatih beyle pazartesi görüşcem..fatih beyin instagramdaki resimlerinden,yaptığı burunları çok doğal buluyorum..

Sayfada aktif olan yokmu,İzmirde burun estetiği konusunda doktor tavsiyesi,yeni muayene yada ameliyat olan ???

Ben daha yeni burun estetiği ameliyatti yaptirdim ve cok memnun kaldim hayallerimden ötede bekledigimden güzel oldu iyileşme süresi olsun tamponlar çıkarılırken olsun doktorum çok titizlilikle ilgilendi benimle size tavsiye ederim ben devlet hastanesinde yani çiğli araştırma hastanesinde ameliyat oldum herkes bana özelde niye olmadın dedi fakat hastanede özel hastanelerden bin kat güzel belki duymuşsunuzdurdur yeni yapildi doktorumun adı da Çağıl Meriç erenoğlu

Back